hocam emeğine sağlık güzel başlık toparlamışsın. senden ricam silver bird twitter uygulaması gibi aynı modda facebook uygulamasıda varsa paylaşabilirmisin ben bulamadım
arkadaşlar benim de bir sorunum var. face te önceki iletilere gidemiyorum. sayfanın en altında yükleme simgesi devamlı çalışıyor gözüküyor ama eski iletileri asla açmıyor. seçenekler bölümünden her defasında çerezleri sil yapmak durumunda kalıyorum. ancak o zaman eski iletilere ulaşabiliyorum.
bu sorunu yaşayan veya çözümü bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar CHROME stabil 12.sürüme ulaştı.
ark.lar face.te sohbet kısmı açılmıo ark.lar çıkmıo yükleniyor die kalıor...
taraama geçmişini fln herşeyi sildim java flash yeni ztn ama hala olmadı aynı sorun devam edior :s
quote:
Orijinalden alıntı: osmanlisultani
Hepinize selam arkadaşlar,
Benim chrome da ilginç bir sorunum oluştu. Uzun zamandır Chrome kullanıyorum fakat ilk kez böyle bir sorun ile karşılaştım. Sorunuma hemen gireyim: Chrome da bazı web sayfalarında içerikler tam gösterilmiyor.(1 gün öncesine kadar, gayet sorunsuz bir şekilde girebiliodum bu sitelere aslında,bi anda böyle oldu) Örnek vermek gerekirse en basitinden haber7.com adresine girdiğimde resimlerin bir kısmı gözükmüyor, sayfa tam olarak açılmıyor, bazı sekmelere tıklanmıyor.Bunun gibi daha bir sürü site sayabilirim(sporx.com,haberturk.com,...). Bazı sitelerde de (resimde gösterdim) ( [simage] http://i51.tinypic.com/jl0004.gif )gerçekten çok kötü açıyor, sanki o eski cep telefonlarından wapla giriyormuş gibi açıyor.
Java yüklü ve güncel. Adobe Flash Player yüklü ve güncel. Window güncelleştirmeleri tam. Antivirüs yüklü, anti-malware yüklü (güncelleştirmeleri tam) sistem tertemiz bir sorun yok.
Bu arada aynı soun internet explorer 9 da yok,gayet güzel açlılıo ie9 da.
Bir fikri olan var mı acaba?
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
İnternet hızınızın çok yavaş olması durumunda olabilir bendede oluyordu
quote:
Arkadaşlar,
İnternette özellikle haber sitelerini okurken,zırt pırt siteler kendini güncellio ve ben haberleri rahat rahat okuyamıyorum. Örneğin tam haberin ortasına gelmişim, bi güncelleme yapılıyor ve çat diye yine başa dönüyor ve sonra araki nereyi okuduğunu bulasın:(
Chrome da var mı böyle bir şeçenek acaba?
Ben yeniliklerden haberdar olmak istemiyorum,eğer haberdar olmak istersem f5 'e basabilirim :-)
Acep var mıdır bu sitelerin güncellemesini kapatma şansım veya bu konuyla ilgili bir eklenti?
Eğer böyle bir eklenti varsa ve de hatta bazı seçtiğim sitelerde bu eklenti çalışıyorsa daha ii olu tabii:)
İnternet explorer da bu konunun çözümünü bir arkadaş yardımıyla öğrendim fakat,chrome da hala bulamıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkür ederim.
Bu konuda fikri olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: murat550
ark.lar face.te sohbet kısmı açılmıo ark.lar çıkmıo yükleniyor die kalıor...
taraama geçmişini fln herşeyi sildim java flash yeni ztn ama hala olmadı aynı sorun devam edior :s
Maalesef aynı problem bende de var sizin sürümünüz nedir benim ki stabil 12. sürüm
12. sürümde benim tek farkettigim olay sekmelerde yazının sıgmayan kısmı yavastan silinerek yokoluyor. birde ayarlarda google da bişey arattırırken daha tıklamadan arattırdıgımız şeyle ilgili olan sayfaları arka planda acmaya yarayan bi ayar buldum. gerci belki bu eskidende vardır tam hatırlamıyorum. baska hangi yenilikler var acaba?
Yeni konu açmayayım, buraya yazayım dedim. Bir sorunum var. Google'ın herhangi bir hizmetine girsem (google.com dahil) Chrome hata verip kapanmaya başladı. Önce anasayfam google.com olduğundan onu değiştirdim açar açmaz kapanmasın diye, sonra diğer google hizmetlerini denedim aynı sorunu yaşadım. Başka sitelerde olmuyor. Aynı sorunu bir süredir Firefox'da da yaşıyordum Chrome ile 2 gündür yaşamaktayım. çok nadiren de olsa sorun yapmadığı da oluyor. Baştan kurmayı denedim, en güncellerini denedim ama değişmiyor. Sorun ne olabilir? Programla falan çakışıyor ise neyle çakıştığını nasıl anlayabilirim?
quote:
Arkadaşlar,
İnternette özellikle haber sitelerini okurken,zırt pırt siteler kendini güncellio ve ben haberleri rahat rahat okuyamıyorum. Örneğin tam haberin ortasına gelmişim, bi güncelleme yapılıyor ve çat diye yine başa dönüyor ve sonra araki nereyi okuduğunu bulasın:(
Ben yeniliklerden haberdar olmak istemiyorum,eğer haberdar olmak istersem f5 'e basabilirim :-)
Acep var mıdır bu sitelerin güncellemesini kapatma şansım veya bu konuyla ilgili bir eklenti?
Eğer böyle bir eklenti varsa ve de hatta bazı seçtiğim sitelerde bu eklenti çalışıyorsa daha ii olu tabii:)
İnternet explorer da bu konunun çözümünü bir arkadaş yardımıyla öğrendim fakat,chrome da hala bulamıyorum.
bahsettiğiniz özellik firefox tada var. seçenekler - gelişmişte çıkıyor.
chrome da aradım ama bulamadım.
bu arada 12 ile chrome webstore açılmaması sorunuda yok oldu
12. sürümde hoşuma gitmeyen küçük bir ayrıntı var. Belki siz de farketmişsinizdir. Mesela şuan 7 sekme açık. Sekme isimlerinin son harfi silik böyle fulu mu derler ona ne derler? Öyle. Beğenmedim ben bunu. Küçücük bi' şey ama düzen hastalığı var bende.
Chromıumdan alışığım ben sekmenin harflerinin hafif silik olmasına
quote:
Orijinalden alıntı: Mechatronik
quote:
Arkadaşlar,
bahsettiğiniz özellik firefox tada var. seçenekler - gelişmişte çıkıyor.
chrome da aradım ama bulamadım.
bu arada 12 ile chrome webstore açılmaması sorunuda yok oldu
Peki bununla ilgili bi eklenti var mı chrome da?
chrome un eski sürümünde sahibinden.com dan mesaj yazarken mesaj alanının köşesinden tutup cekerek mesaj yazma alanını büyütebiliyorduk. bu benim icin cok iyi bir özellikti ama yeni sürümde bu olmuyor. ne yapabilirim arkadaslar?
quote:
Orijinalden alıntı: Blind42
quote:
Orijinalden alıntı: getta
@SiyahLimm
Chromium'un güncellenme süresi neden bu kadar sık.
Dur cevaba ben atlayım :D
Bende günlük o kadar olmasa da haftada kesin bir güncelleme var çünkü bizim sürümler ilk değişiklikleri getiriyor eğer açık varsa ya da hata bizimkilerden süzülüyor... (umarım anlatabilmişimdir :p) benim sürüm de 10.0.612.3
Herkeste aynı anda çıkmıyor mu sürümler? Bende günde 5-6 sürüm yayınlanıyor. Hatta belki de daha fazla. Saat başı güncelleme var yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
quote:
Orijinalden alıntı: Blind42
quote:
Orijinalden alıntı: getta
@SiyahLimm
Bende günlük o kadar olmasa da haftada kesin bir güncelleme var çünkü bizim sürümler ilk değişiklikleri getiriyor eğer açık varsa ya da hata bizimkilerden süzülüyor... (umarım anlatabilmişimdir :p) benim sürüm de 10.0.612.3
Herkeste aynı anda çıkmıyor mu sürümler? Bende günde 5-6 sürüm yayınlanıyor. Hatta belki de daha fazla. Saat başı güncelleme var yahu.