Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin işin içinden çıkamadım.
    Son 5,6 güne kadar sorunsuz çalışan chrome tarayıcım nedense sacma sapan bı şey yapmaya başladı.
    Normalde adres cubuguna bısey yazdıgımız yaman google de arıyoruz fakat artık oraya bısey yazınca bende goooglesayfa.com (3 o var dikkat edin) diye bi yer açılıyor ve adres cubugundan arama yapmıyor. Acılan sayfa da Gooogle özel arama yazıyor ama aramalar sonuc vermıyor.Arama motorlarını yonete gırıyorum o sacma 3 o lu google arama motorunu kaldırıyorum yerıne olması gereken gercek google ı eklıyorum o sırada sorun kalkıyor ama pc yı her acıp kapadıgımda hersey bastan baslıyor.Benım ekledıgım silinoyor kendı kendıne 1. arama motoru Gooogleozel ya da gooogleozelsayfa.com gıbı garıp bı sey oluyor. Bu nedır nasıl cozerım ? Ve anasayfayı her seferınde boş olarak ayarlamama ragmen yıne sureklı bu lanet goooglesayfa sayfasını acıyor anasayfada.

Programı tum dosyalarıyla bırlıkte 3 kere de kaldırıp yenıden kurdum. En son guvenılır ve sağlam chrome hangısıdır nerden ındırıyım ve bu sorunumu nacıl cozerım ?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 30 Nisan 2011; 20:05:00 >

• @Eray89

Eyvallah

@previlla

Yüklediğiniz eklenti veya başka programlar sebep olabilir. Tekrar kaldırıp CCleaner tarzı programlarla temizledikten sonra orjinalini yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Arkadaşlar lütfen yardım edin işin içinden çıkamadım.
    Son 5,6 güne kadar sorunsuz çalışan chrome tarayıcım nedense sacma sapan bı şey yapmaya başladı.
    Normalde adres cubuguna bısey yazdıgımız yaman google de arıyoruz fakat artık oraya bısey yazınca bende goooglesayfa.com (3 o var dikkat edin) diye bi yer açılıyor ve adres cubugundan arama yapmıyor. Acılan sayfa da Gooogle özel arama yazıyor ama aramalar sonuc vermıyor.Arama motorlarını yonete gırıyorum o sacma 3 o lu google arama motorunu kaldırıyorum yerıne olması gereken gercek google ı eklıyorum o sırada sorun kalkıyor ama pc yı her acıp kapadıgımda hersey bastan baslıyor.Benım ekledıgım silinoyor kendı kendıne 1. arama motoru Gooogleozel ya da gooogleozelsayfa.com gıbı garıp bı sey oluyor. Bu nedır nasıl cozerım ? Ve anasayfayı her seferınde boş olarak ayarlamama ragmen yıne sureklı bu lanet goooglesayfa sayfasını acıyor anasayfada.

Programı tum dosyalarıyla bırlıkte 3 kere de kaldırıp yenıden kurdum. En son guvenılır ve sağlam chrome hangısıdır nerden ındırıyım ve bu sorunumu nacıl cozerım ?
    Teşekkürler

Dostum Revo Uninstaller programını edin ilk önce. Kur ve Chrome'u bu programla kaldır, kaldırma işlemi bittikten sonra gelen ekrandan tarama yaptır ve bilgisayarında Chrome'la ilgili kalıntıları buldur bu programa. Sonra hepsini seçip sil. Kolay programın kullanımı zaten, direkt karşına gelecek her şey. Bu programla kaldırdığında sanki daha önce bilgisayarına Chrome'u hiç kurmamışsın gibi olacak.

http://www.google.com/chrome/index.html?hl=tr&brand=CHMA&utm_campaign=tr&utm_source=tr-ha-emea-tr-bk&utm_medium=ha

Bu adresten tekrar kur Chrome'u ve bir de öyle dene. İnşallah düzelir.

• Tesekkur ederım arkadaslar fakat bahsettıgınız seylerı onceden yaptım zaten hemde revı ıle.
    Fakat sanırım IE yuzunden bu oluyor. IE de ozellıkle arama motorlarında bahsettıgım sayfayı oneren bı alt program calısıyor ve google chrome da bu program etkılenıp sureklı olarak aynı sacma arama motorunu eklıyor 1. arama motoru olarak. Internet expo yu sılmek ıstıyorum fakat bu sefer de trustedınstaller ızın vermıyor sılmem ıcın. Ne sinir edıcı bıseymıs bu windows 7 ya program bıle sılemıyoruz. Unlocker la kılıdı kaldırdım yıne olmadı. Kullanıcı hesaplarının butun yetkılerını ustume aldım yıne olmadı yıne sılınmıyor IE
  • IE9 mu?
  • Tavsiye tema nelerdir ? Beğenemedim pek
  • quote:

Tesekkur ederım arkadaslar fakat bahsettıgınız seylerı onceden yaptım zaten hemde revı ıle.
    Fakat sanırım IE yuzunden bu oluyor. IE de ozellıkle arama motorlarında bahsettıgım sayfayı oneren bı alt program calısıyor ve google chrome da bu program etkılenıp sureklı olarak aynı sacma arama motorunu eklıyor 1. arama motoru olarak. Internet expo yu sılmek ıstıyorum fakat bu sefer de trustedınstaller ızın vermıyor sılmem ıcın. Ne sinir edıcı bıseymıs bu windows 7 ya program bıle sılemıyoruz. Unlocker la kılıdı kaldırdım yıne olmadı. Kullanıcı hesaplarının butun yetkılerını ustume aldım yıne olmadı yıne sılınmıyor IE

Olmazsa son çare format.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zena

Tavsiye tema nelerdir ? Beğenemedim pek

Burdan da bakabilirsiniz temalara.
  • quote:

Tavsiye tema nelerdir ? Beğenemedim pek

https://chrome.google.com/webstore/list/top_rated_theme?category=theme

Yüzlerce temaya buradan ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Bu güzelmiş.

https://chrome.google.com/webstore/detail/mafbdhjdkjnoafhfelkjpchpaepjknad

Sağolun bunu kullanacağım.
    @The Darklord
    abi yüzlercesini napayım seçmece 3-5 tanesi yeter
  • quote:

quote:

Bu güzelmiş.

https://chrome.google.com/webstore/detail/mafbdhjdkjnoafhfelkjpchpaepjknad

Sağolun bunu kullanacağım.
    @The Darklord
    abi yüzlercesini napayım seçmece 3-5 tanesi yeter

Alternatif çok diye dedim aslanım. Bir gözat sen yine de.

• Chrome simgesini değiştirmiş. Yeni simgesine bir türlü alışamadım.
  • quote:

Tesekkur ederım arkadaslar fakat bahsettıgınız seylerı onceden yaptım zaten hemde revı ıle.

Windows 7'de şöyle bir şey var.
    Denetim masası -> programlar -> programlar ve özellikleri -> windows özelliklerini aç veya kapat (sol tarafta) . Buradan IE9'da dahil olmak üzere windowsla gelen programları kaldırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

Chrome simgesini değiştirmiş. Yeni simgesine bir türlü alışamadım.

Alışırsın

Sürümün yanında unknown yazıyor mu sende ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucel0635

quote:

Windows 7'de şöyle bir şey var.
    Denetim masası -> programlar -> programlar ve özellikleri -> windows özelliklerini aç veya kapat (sol tarafta) . Buradan IE9'da dahil olmak üzere windowsla gelen programları kaldırabilirsiniz.

Tesekkurler bunu da denıyım

• Güncel.

• quote:

quote:

Alışırsın

Unknown yazısı bende de var neden acaba sanırım normal bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

quote:

Alışırsın

Unknown yazısı bende de var neden acaba sanırım normal bişey

bende de olduguna göre normal

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.