Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kotalı kullanıcılar için pek uygun değildir. Bu konu 13 sayfa ve ben sadece son sayfaya atılan mesajları takip ediyorum diyelim. Konuya her girdiğimde bütün sayfalar yüklenmeye çalışılıyor. Bu da kota sorunu demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

chrome'da linki mouse tekerleği ile tıklayınca sekmenin en sonda açılmasını nasıl sağlayabilirim,şu anda aktif sayfanın hemen yanına açılıyor sekme...

Bildiğim kadarıyla onu yapmanın bir yolu yok dostum. Aktif olan sayfa hangisiyse, o sayfadaki bağlantılardan açtığın yeni sekmeler her zaman aktif sayfanın sekmesinin yanına açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Kotalı kullanıcılar için pek uygun değildir. Bu konu 13 sayfa ve ben sadece son sayfaya atılan mesajları takip ediyorum diyelim. Konuya her girdiğimde bütün sayfalar yüklenmeye çalışılıyor. Bu da kota sorunu demektir.

sayfaya girdiğin an tüm sayfaları yüklemiyor. sayfanın en altına indiğin zaman bir sonrakini yüklüyor. wallbase.net deki sistem gibi aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Kotalı kullanıcılar için pek uygun değildir. Bu konu 13 sayfa ve ben sadece son sayfaya atılan mesajları takip ediyorum diyelim. Konuya her girdiğimde bütün sayfalar yüklenmeye çalışılıyor. Bu da kota sorunu demektir.

sayfaya girdiğin an tüm sayfaları yüklemiyor. sayfanın en altına indiğin zaman bir sonrakini yüklüyor. wallbase.net deki sistem gibi aynı.

Evet, arkadaşın dediği gibi oluyor. Kotaya bir zararı yok. Wallbase'ten bakabilirsiniz örnek olarak.
  • Adres çubuğunda daha önce girdiğimiz siteleri tıklarayak göremiyormuyuz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudafed -- 24 Nisan 2011; 22:44:33 >
  • Yazarak görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Yazarak görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Céltics

quote:

Yazarak görebilirsiniz.

Nerelerdeydin ya hoş geldin
  • Autopager benim dedime bir türlü çare olamadı yeni sayfayı bir türlü aynı sekmenin altında açmıyor maalesef
    quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

quote:

Orijinalden alıntı: testrxp

Merhaba arkadaşlar.

Bir iki ay önce Google Chrome tarayıcımda çok güzel bir eklenti kendiliğinden ortaya çıktı. Ne olduğu şu şekilde açıklayım. Bir forum sayfası ya da portal sayfasının en altına farenizin topu ile, kaydırma çubuğu ile veya aşşağı ok tuşu ile fark etmez indiğiniz anda, Google Chrome ikinci sayfayı otomatik olarak aynı sayfanın altına ben hiç bir müdahalede bulunmadan açıyordu. "Ucuz etin yahnisi yavan olur" denildiği gibi bu güzel eklenti geldiği gibi yine ben farkına varmadan kayboldu gitti. Autopager gibi eklentiler denedim ama ya olmadı, ya da hiç çalışmadı.
    Sizler den bu konuda yardım rica ediyorum. Şimdi den teşekkür ederim.

bu olması lazım dediğinizin :)
    https://chrome.google.com/extensions/detail/mmgagnmbebdebebbcleklifnobamjonh?hl=tr

• Chrome 11 çıktı sanırım güncelledim ben ama unknown yazıyor yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 27 Nisan 2011; 20:38:45 >
  • crome simgesi değişti

ama ben pek beğenemedim..
  • Bence güzel olmuş
  • Windows 7'de chrome açık değilken görev çubuğunda sabitlenen chrome kısayolunda eski logo görünüyor. Chrome'u kullanırken yeni logoya dönüyor. Görev çubuğundan kaldırdım sonra yeni yüklenen .exe'sini sabitledim ancak hala aynı.
    Ayrıca "11.0.696.60 unknown" yazıyor hakkında kısmında. Sizde de bu şekilde mi?

Düzeltme : Görev çubuğundaki sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 28 Nisan 2011; 22:23:13 >
  • Birazdan güncellicem, izlenimlerimi yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 28 Nisan 2011; 21:52:54 >
  • youtube deki videoları facebook dan paylasırken cıkan kücük pencerede paylas butonu gözükmüyor sizde de öyle mi ?
  • @yucel0635

unknown yazısı var.
  • eski simge daha iyidi ya renkler mat olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

eski simge daha iyidi ya renkler mat olmus

Eski logo parlaktı doğru ama bu daha güzel bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

eski simge daha iyidi ya renkler mat olmus

Eski logo parlaktı doğru ama bu daha güzel bence.

sen begendiysen sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.