Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
125.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

çok teşekkürler. aynısını yaptım iyi oldu.

rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Ben realplayer kullanıyorum. Video indirmek için. Yalnız son update sonra çalışmamaya başladı. Chrome 10 na uyumlu gözüküyor ama çalışmıyor.

Bu problemin çözümünü bilen varmı?

Uyumlusu çıkana kadar öyle idare edin sanırım yapcak bişey yok.
  • Uyumlu göstermese hiç takmayacamda. Uyumlu gösteriyor. Videoyu chrome da seyrediyorum. İndirmek için FF ye geçiyorum. Önceki versiyonlardada bazen çalışmıyordu. Sanırsam realplayer da google düşmanlığı var
  • 3-4 yıldır firefox kullanıyordum Ancak 4.0 ile donanım haber ve ekşi sözlük gibi bazı sitelerde geç açılma ya da yarım açılma gibi problemler oldu Ben de dünden beri bu tarayıcıya geçtim Şimdi Chrome ile ilgili bazı sorularım var

1- Sekmeleri firefox gibi en sonda açabilir miyiz (Firefox ta bunu ayarlayabiliyorduk)
    2-Açtığım sekmede direk ana sayfam nasıl çıkar ( Firefox ta Tab mix ile bunu hallediyordum)
    3-İdm eklentisi var mı? Firefox ta sağ tıkladığımda İdm ile ilgili menuler vardı
    4-Firefox ta FireShot gibi istediğimiz sayfanın resmini alabileceğim eklenti var mı?
    5-Cookie editör eklentisi var mı? Hotfile premium cookielerini nasıl kullanırım
    6-
    Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

25 mb lık google exe yükledim C:\Users\Kenan\AppData\Local\Google da 345 mb lık koca bir klasör oluştu Bir web tarayıcıya göre bu değer fazla değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 28 Mart 2011; 14:58:18 >

• CHROME İNCE AYAR YAPMAK İSTEYENLER

Adres satırana About:flags yazıyoruz ve burada bir takım ayarları aktif hale getirmemize izin veriliyor
    vermiş bu satır başlıklarından sizin ilginizi ve isteklerinizi karşılıyan seçenekleri aktif hale getirerek Chrome biraz olsun ayar çekmiş oluyoruz ilginizi çeken başlıgın altında ETKİNLEŞTİR seçenegini sectikden sonra sayfanın en sonundaki Buton ŞİMDİ YENİDEN BAŞLAT'ı seçmeyi unutmayın

İLK YAPMIŞ OLDUGUM AYARDA SEKMELERİ YANA ALDIM BİR SS ATARAK GÖSTERMEK İSTİYORUM

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

Yan Sekmeler
    Sekme şeridinin içerik menüsüne "Yan Sekmeleri kullan" girişi ekler. Sekmelerin yukarıda (varsayılan) ve aşağıda kullanılışı arasında geçiş yapmak için bunu kullanın. Geniş ekranlı monitörlerde kullanışlıdır.

Uzaktan erişim
    Remoting hizmet işlemi için kullanıcı arayüzü artı destekleme kodunu ve istemci eklentisini etkinleştirin. Uyarı: Bu, şu anda yalnızca geliştiricilerin test yapmaları içindir. Geliştirici ekibinde ve beyaz listede değilseniz, etkinleştirilen kullanıcı arayüzündeki hiçbir şey çalışmayacaktır.

XSS Auditor
    WebKit XSS Auditor (XSS Denetleyici) (siteler arası komut dosyası koruması) özelliğini etkinleştirir. Bu özellik, sizi kötü amaçlı web sitelerinin belirli saldırılarına karşı korumayı amaçlar. Güvenliğinizi artırır, ancak tüm web siteleriyle uyumlu olmayabilir.

Üçüncü taraf modüllerle bilinen çakışmaları denetle.
    Yazılım uyumsuzluğu (yani tarayıcıyı çökerten üçüncü taraf modüller) tespit edildiğinde sizi uyaran bir arka plan denetimini etkinleştirir.

CRX'i olmayan Web Uygulamaları
    Bildiri ve simgelerin crx dosyasında paketlenmesi yerine, web sayfası üzerinden bildiri kullanarak dağıtılan Chrome uygulamalarının yüklenmesine yönelik desteği etkinleştirir.

GPU ile Hızlandırılmış Birleştirme
    Grafik İşlemci Birimi (GPU) donanımını kullanarak web sayfalarının 3D CSS ve daha yüksek performansla birleştirilmesini sağlar.

GPU ile Hızlandırılmış 2D Tuval
    Grafik İşlemci Birimi (GPU) donanımıyla görüntüleme yaparak 2D içeriğe sahip, daha yüksek performanslı tuval etiketleri sağlar.

Baskı Önizleme
    Sekme içinde yazdırma önizlemeyi etkinleştirir.

Native Client
    Native Client desteğini etkinleştir.

Web Sayfasını Ön Görüntüleme.
    Sayfalara daha hızlı göz atmanızı sağlamak için web sayfasının tamamını olasılığa dayalı bir şekilde arka planda önceden görüntüler.

Deneysel Uzantı API'ları
    Deneysel uzantı API'larını etkinleştirir. Uzantı galerisinin deneysel API'lar kullanan uzantıları yüklemenize izin vermeyeceğini unutmayın.

Oynatmak için tıklayın
    Eklenti içeriği ayarlarında "tıkla oynat" seçeneğini etkinleştirir.

Köprü denetimini devre dışı bırak
    Köprü denetleme ping'lerinin gönderilmesini devre dışı bırak.

Deneysel konum özellikleri
    Coğrafi konum özelliğine yönelik deneysel uzantıları etkinleştirir. Daha yüksek doğruluk oranına sahip bir konumlandırma sağlamak için işletim sistemi konum API'larının (varsa) kullanılmasını ve ek yerel ağ yapılandırma verilerinin Google konum bulma hizmetine gönderilmesini içerir.

Anında Yazma
    Anında Arama davranışını yapılandırır.

Anında Arama Hemen Otomatik Tamamlama
    Anında Arama etkinleştirilmiş durumdayken, arama sağlayıcının önerisinin anında otomatik olarak tamamlanıp tamamlanmayacağını belirtir.

Tüm üçüncü taraf çerezlerini engelle
    Üçüncü taraf çerezlerini ayarlamayı engelleme seçeneği etkin olduğunda üçüncü taraf çerezlerinin okunmasını da engelle.

HTML5 etkileşimli form doğrulamasını devre dışı bırakma
    Doğrulama mesajlarını görüntülemeyi ve form gönderimini engellemeyi devre dışı bırak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 30 Mart 2011; 22:48:02 >

• Google chome 'da firefox taki gibi yer imlerini genişleten(dolduktan sonra alt sıraya geçecek şekilde)-- Multirow Bookmarks TooLbar -- benzeri eklenti varmıdır ?
  • Bakıcam.
  • Mesajım bulunsun akşam bakarım
  • video izlemek istediğim de altta küçük bir indirme sekmesi çıkıyordu, 2 gün önce chrome uçtu açılmadı, dün kendiliğinden çalışmaya başladı ama indirme zımbırtısı çıkmıyor.

halbuki video görünce kendini otomatik açıp izlemeden de hızlı indiriyordu

ama artık yok adınıda hatırlamıyorum, bulamadım da
  • arkadaşlar geçmişte girdiğim site ile ilgili bişe yazıyorum bulmuyor.el ile yeniden girmek zorunda kalıyorum.bunun için bişe var mı.firefoxun eksikliğini bi burada hissediyorum.
  • Arkadaşlar merhaba ilk sayfadaki eklentilere baktım ama göremedim. Yer imleri aynen tutup harddiske kaydedecek bir eklenti var mı? Böylece format attığımda ya da başka bilgisayarda kendi chrome arayüzümü kullanabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Arkadaşlar merhaba ilk sayfadaki eklentilere baktım ama göremedim. Yer imleri aynen tutup harddiske kaydedecek bir eklenti var mı? Böylece format attığımda ya da başka bilgisayarda kendi chrome arayüzümü kullanabilirim?

Google hesabı varsa senkronize edin heryerde kullanırsınız.
  • Evet var, nasıl yapabilirim acaba?
  • Seçenekler>Kişisel ögeler>Senkronizasyonu ayarla
  • Arkadaşlar chrome de ayarlardan "tarayıcımı kapattığımda, çerezleri ve diğer site verilerini temizle" işareti seçili olmasına rağmen, tarayıcıyı kapatıp açtıktan sonra bakıyorum ki geçmiş hala duruyor. Bunu engellemenin bir yolu yokmu
  • Geçmişi silme özelliği kapatılınca yok.
  • Sayfaları otomatik sığdırmaya yarayan bir eklenti var mı?
  • bulamadım
  • video indirmek için en iyi eklenti hangisi.real player kurmuştum.videoların üstünde otomatik indirme çıkıyodu ya da sağ tıklayınca ama artık yok.sorun bende mi?
  • idm ile tüm mp3 ve videoları ya da herhangi bir dosyayı indirebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.