Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koyar olm

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Senkronize ne işe yarıyor beyler. Yaptım ama ne zaman nasıl kullanacağımı bilmiyorum.

Diyelim iki bilgisayar kullanıyorsun, hem işyerinde hemde evinde. Evdeki tarayıcıdaki eklenti, tema, yer imleri, vs. herşey hooop işyerindeki tarayıcında. Bu işe yarıyor.

Ooo çok iyimiş. Sağol açıklama için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

idm ile tüm mp3 ve videoları ya da herhangi bir dosyayı indirebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Site içi arama eklentisi eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Site içi arama eklentisi eklendi.

Alıntıları Göster
    30 mart'ta sormuştum fakat cevap alamadım.İstediğim eklenti yoksa hiç aramayayım. Şimdiden teşekkürler..

''Google chome 'da firefox taki gibi yer imlerini genişleten(dolduktan sonra alt sıraya geçecek şekilde)-- Multirow Bookmarks TooLbar -- benzeri eklenti varmıdır ? ''
  • +1

quote:

Orijinalden alıntı: patka

30 mart'ta sormuştum fakat cevap alamadım.İstediğim eklenti yoksa hiç aramayayım. Şimdiden teşekkürler..

''Google chome 'da firefox taki gibi yer imlerini genişleten(dolduktan sonra alt sıraya geçecek şekilde)-- Multirow Bookmarks TooLbar -- benzeri eklenti varmıdır ? ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfbkrcn

video indirmek için en iyi eklenti hangisi.real player kurmuştum.videoların üstünde otomatik indirme çıkıyodu ya da sağ tıklayınca ama artık yok.sorun bende mi?

Alıntıları Göster
    Neat Bookmarks

https://chrome.google.com/webstore/detail/nnancliccjabjjmipbpjkfbijifaainp

• Cevap için teşekkürler ancak bu eklenti yer imlerini adres çubuğu altına sıralamıyor maalesef. IE8'deki gibi sık kullanılanlar tarzında bir biçim veriyor. Firefox'ta ne güzel multirow bookmarks vardı

quote:

Neat Bookmarks

• quote:

Orijinalden alıntı: cmert

Cevap için teşekkürler ancak bu eklenti yer imlerini adres çubuğu altına sıralamıyor maalesef. IE8'deki gibi sık kullanılanlar tarzında bir biçim veriyor. Firefox'ta ne güzel multirow bookmarks vardı

quote:

Neat Bookmarks

Alıntıları Göster
    Aynen ama bunu bulabildim

• quote:

Cevap için teşekkürler ancak bu eklenti yer imlerini adres çubuğu altına sıralamıyor maalesef. IE8'deki gibi sık kullanılanlar tarzında bir biçim veriyor. Firefox'ta ne güzel multirow bookmarks vardı

quote:

Neat Bookmarks

Chormedaki amaç yer işgalini önlemek. İE'daki gibi koca koca toolbarlardan kurtulmak için insanlar chorme kullanıyor. Sen ise alt alta açılmış bir sürü yer imi menusu istiyosun. Eİ veya FF'dan alışkanlık kalmış galiba. Bende şuan chrome kullanıyorum ve yer imleri menusu gözükmüyor bile. Zaten chrome adres satırına sık girdiğin bir sitenin ilk harfini yazdığın zaman otomatikman tamamlıyor. Mesela ben adres satırına gelip "F" harfine basıyorum ve otomatikman" forum.donanimhaber.com"çıkıyor ve bana enter'a basmak kalıyor. Sık kullanmadıklarınıda alıntıdaki eklentiyi kullanarak kolayca ulaşırsın veya speed dial eklentisini kullanarak ulaşırsın. Senin istediğin yer işgalinden başka birşey değil. Chrome'u amacından saptırıyosun yani

• quote:

quote:

quote:

Neat Bookmarks

Chormedaki amaç yer işgalini önlemek. İE'daki gibi koca koca toolbarlardan kurtulmak için insanlar chorme kullanıyor. Sen ise alt alta açılmış bir sürü yer imi menusu istiyosun. Eİ veya FF'dan alışkanlık kalmış galiba. Bende şuan chrome kullanıyorum ve yer imleri menusu gözükmüyor bile. Zaten chrome adres satırına sık girdiğin bir sitenin ilk harfini yazdığın zaman otomatikman tamamlıyor. Mesela ben adres satırına gelip "F" harfine basıyorum ve otomatikman" forum.donanimhaber.com"çıkıyor ve bana enter'a basmak kalıyor. Sık kullanmadıklarınıda alıntıdaki eklentiyi kullanarak kolayca ulaşırsın veya speed dial eklentisini kullanarak ulaşırsın. Senin istediğin yer işgalinden başka birşey değil. Chrome'u amacından saptırıyosun yani

Alıntıları Göster
    @getta sağol kardeşim, emeğin yeter
    @koyar olm insaların tarayıcı tercihlerini alışkanlıkları belirler. Senin alışkanlığın o yönde olabilir, benim alışkanlığımda belirttiğim yönde. Bunu eleştirmen ve uzun uzun açıklaman çok saçma olmuş. Anlattığın şeyleri zaten biliyorum, bırak varsın yer işgal etsin seni niye ilgilendiriyor ki?

• quote:

@koyar olm insaların tarayıcı tercihlerini alışkanlıkları belirler. Senin alışkanlığın o yönde olabilir, benim alışkanlığımda belirttiğim yönde. Bunu eleştirmen ve uzun uzun açıklaman çok saçma olmuş. Anlattığın şeyleri zaten biliyorum, bırak varsın yer işgal etsin seni niye ilgilendiriyor ki?

Tamam sen istediğin gibi kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyar olm -- 8 Nisan 2011; 14:12:24 >
  • quote:

quote:

Tamam sen istediğin gibi kullan.

Alıntıları Göster
    Firefox'ta ki yerimlerimi nasıl aktarabilirim chrome'a ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Firefox'ta ki yerimlerimi nasıl aktarabilirim chrome'a ?

Alıntıları Göster
    chrome://settings/personal buraya gir orada başka tarayıcıdan veri al seçeneği var. Oradan istediğini yapabilirsin.
  • quote:

chrome://settings/personal buraya gir orada başka tarayıcıdan veri al seçeneği var. Oradan istediğini yapabilirsin.

onu yapınca şifrelerimi,k.adlarımı falan aktarıyo ama yerimler boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

quote:

O zaman ff'daki yer imlerini dışa aktar, (onun nasıl yapıldığını bilmiyorum ff kullanmadığım için) dışa aktardıktan sonra, ingiliz anahtarına tıkla, oradan yer imleri yöneticisini seç, orada üst kısımda düzenleye tıkla ve yer imlerini içe aktar seçeneği var onu seç ve gelen adımları takip et.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

quote:

O zaman ff'daki yer imlerini dışa aktar, (onun nasıl yapıldığını bilmiyorum ff kullanmadığım için) dışa aktardıktan sonra, ingiliz anahtarına tıkla, oradan yer imleri yöneticisini seç, orada üst kısımda düzenleye tıkla ve yer imlerini içe aktar seçeneği var onu seç ve gelen adımları takip et.

Alıntıları Göster
    Yukarıda yanlış anlaşıldım sanırım. Yer imlerini FF4'te bu şekilde kullanıyorum ve aynı şekilde Chrome'de de kullanabileceğim bir eklenti arıyorum.

• quote:

Yukarıda yanlış anlaşıldım sanırım. Yer imlerini FF4'te bu şekilde kullanıyorum ve aynı şekilde Chrome'de de kullanabileceğim bir eklenti arıyorum.

Alıntıları Göster
    Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

İstersen şöyle yapabilirsin. İngiliz anahtarı>Araçlar>Yer imleri çubuğunu her zaman göster'e tık atarsan istediğin olur. Yer imleri çubuğu her zaman gösterildiği zaman sende istediğin siteyi oraya eklersin.

• quote:

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

İstersen şöyle yapabilirsin. İngiliz anahtarı>Araçlar>Yer imleri çubuğunu her zaman göster'e tık atarsan istediğin olur. Yer imleri çubuğu her zaman gösterildiği zaman sende istediğin siteyi oraya eklersin.

Alıntıları Göster
    Rica ederim.

@koyar olm dediğin gibi. ss almak en doğrusu bu işlerde bende tam olarak anlamadığım için öyle eklenti buldum ama madem adres çubuğunun altına sıralancak o özellik Chrome'da vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 8 Nisan 2011; 18:27:48 >

• quote:

Rica ederim.

@koyar olm dediğin gibi. ss almak en doğrusu bu işlerde bende tam olarak anlamadığım için öyle eklenti buldum ama madem adres çubuğunun altına sıralancak o özellik Chrome'da vardı.

Alıntıları Göster
    Yine tam anlatamadım sanırım Aşağıda da görüldüğü gibi şu an sizin dediğiniz gibi kullanıyorum zaten. Amacım yukardaki ss de olduğu gibi sadece ikonların gözükeceği şekilde kullanmak ve yer imi çubuğundan yer kazanmak.

• quote:

Yine tam anlatamadım sanırım Aşağıda da görüldüğü gibi şu an sizin dediğiniz gibi kullanıyorum zaten. Amacım yukardaki ss de olduğu gibi sadece ikonların gözükeceği şekilde kullanmak ve yer imi çubuğundan yer kazanmak.

Alıntıları Göster
    O zaman bu.

https://chrome.google.com/webstore/detail/olpcoijhnioeaopipiblnmjlckcbbfhm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 8 Nisan 2011; 18:50:22 >

• Tam istediğim gibi değilmiş ama bu da işimi görür, teşekkür ederim tekrar

quote:

O zaman bu.

https://chrome.google.com/webstore/detail/olpcoijhnioeaopipiblnmjlckcbbfhm
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.