tebrik ediyorum güzel konu olmus, chrome a pek ilgim yoktu firefox kullanıyordum bu konuyu gördüktenn sonra chrome a gecebilirim
geç geç chrome a geç. Bende operanın çökme illetinden bunalıp chrome a geçtim. Çok memnunum
Güncel
quote:
Orijinalden alıntı: getta
Güncel
boş boş güncel yazma paylaşım yap biraz paylaşım
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
quote:
Güncel
Zamanla
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
quote:
Güncel
Zamanla
tamam bekliyoruz
Çok güzel konu olmuş, emeği geçen herkesin eline sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: FuXiN
paylaşım yapan arkadaşların emegine saglık çok güzel eklentileri varmışda haberimiz yok :) Yalnız takıldıgım bir konu var firefox da eklentiler çogaldıkça nedense kasılmalar başladı taryıcı açmak için basıyorum bekle babam bekle gelmiyor. Yani uzun lafın kısası çok eklenti taryıcıyı kasarmı
E biraz kasacaktır ama Firefox'un en berbat özelliği RAM'den çok yemesi eklentiler yüklendikçe kasılmasıydı.Chrome'da öyle birşey olmuyor valla 25 tane eklenti var kasmıyor hiç.Chrome'u çok sevdim.
Arkadaşlar video indirmek için onu bunu boşverin.Size Internet Download Manager'ı sunuyorum. Bilen bilir ama ben bilmeyenler için söylüyorum
Özellikler
Bu program indirmelerinizi hızlandırır. ( Yapılan testlerde FlashGet , Getright'dan daha hızlı olduğu görülmüştür ) İndirmeler tamamlandığında bilgisayarı kapatabilir.( E tabi istemezseniz kapatmaz ayarlardan ayararsınız artık ) Video izlerken ekranda otomatik çıkan Bu video dosyasını indir butonuna basarak videoyu kolayca indirirsiniz.Buton oto. çıkar hiç uğraşmazsınız ona buna tıklamakla. ) Türkçedir. İnen dosyalarınızı tüm ayrıntılarıyla müthiş bir düzen içerisinde gösterir. İndirmeyi durdurup kaldığı yerden devam ettirir. ( Tabi raipd hot-file gibi sitelerde premium üyeliğiniz yoksa olmaz ) İnen dosyalara en fazla 10 sn'de oto. virüs taraması yapar. ZIP önizleyebilir İnen dosyayı anında açabilirsiniz.
Hocam sizin tercihiniz tabiki saygı duyarım ama bence IDM'yi de bir deneyin.Gerçekten çok güzel
IDM yide kullandım paralı olduğu için sürekli Buy ekranı geliyordu. Crack serial falan uğraşmadım orbiti indirdim. O gün bu gündür orbit kullanıyorum. Pek kullandığımda sayılmaz öyle duruyor aslında
Çok uzun süredir IDM kullanıyorum ben de. Kusursuz gerçekten.