Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
125.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle katılıyorum Eski chrome akiciligindanyokyok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş ben win8 chromesini kullanıorum. fare imlecini en üste götürünce google chrome yazısı gelio ve sekmeleri görmemi engelliyor 1 2 saniye sonra kalkıyor. bunu kapatmanın bir yolu yok mu?Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)
  • Güncel, Sürüm 38.0.2125.104 m
  • Sürüm 38.0.2125.111 m
  • Sürüm 38.0.2125.122 m
  • 31. sürümdeydim ama artık o sürümle senk. yapmaz hale geldi ve ne kadar hile hurda yaptıysam bir türlü senk. yapmayı başaramadım.

Şuan mecburen son sürüm olan 39.0.2171.95m sürümünü kullanıyorum.
  • Yeni sekme açınca aşağıdaki tablo ortaya çıkıyor. Bundan kurtulmanın yolu yokmu hala?

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Evet. Ben de bu durumdan çok rahatsızım bir yolunu bulamadım. Takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHAN SOYLU

Evet. Ben de bu durumdan çok rahatsızım bir yolunu bulamadım. Takipteyim.

Ne güzel eski sürümü kullanıyordum. Çok daha stabildi ve boş yeni sekme açabiliyordum ama eski sürümler artık senkronizasyon hatası veriyor yani yer imleri ve şifreler senkronize edilemiyor. E o zaman da bir anlamı kalmıyor. O yüzden mecburen döndük bu lanet son sürüme. Yazı tipi de bir garip zaten. Umarım birileri yardım eder.

• Chrome'daki sayfa yükleme sorununu çözdüğümden beri Chrome'da takılıyorum, Google hesabına giriş yapmayınca düzeldi sorun. Ayrıca sanki biraz daha hızlı oldu. Sistemi baştan yüklemedikten sonra hesaba giriş yapıp yapmamak pek bir şey değiştirmez zaten.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Eski sürümlerden birini kullanıyordum, kaldırıp kurmam gerekti ve sonrasında artık sync yapmaz oldu. 3 farklı pc, 2 farklı gmail hesabı denedim hatta sıfırdan gmail hesabı açtım ama düzelmedi. Diğer eski sürümleri denedim yine bir işe yaramadı.

Neyse sonra mecburen en son sürümü kurdum. Yeni sekmenin boş gelmesini falan bir şekilde sağladım ama chrome'un yeni sürümleri çok ağır be. Program açılış hızı, sayfaların yüklenme hızı, sekme geçişleri bile yavaş.

Neyse bu sabah yine kontrol ettim eski sürümü ve artık sync sorunu giderilmiş. Hemen güzelce senkronize ettim tabi. Şuan program uçuyor.

Yine kullanıcılar bilir tabi ama chrome'un güncel sürümünü kullanmak hiç mantıklı değil. IE bile çok daha stabil çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Ocak 2015; 9:05:59 >
  • Chrome da sevmediğim özelliklerin başında dosyaya tıklayınca Kaydet/Aç vb gibi seçenekleri sunmadan direk indirmesi var.

Bahsettiğim şekilde (Firefox taki gibi) yapma imkanımız yokmu chrome u?
    Aynen, bende bu yavaşlık yüzünden Comodo Dragon 31.1.0.0 sürümünü kullanıyorum, Chromedan daha stabil bir şekilde çalışıyor. Son sürümlerde chrome iyicene bozdu 2 senedir artık kullanmıyorum. Comodo Dragonun da 31. sürümünden sonrakiler bozdu . 2sininde son sürümleri çok kötü.
  • Eger illa chrome olsun dersen kendi kullandigim surumu paylasabilirim burada. 31.0.1650.57 idi galiba. Comodo da guzel ama alisamadim nedense.

Orası öyle ama programların eski sürümünü kullanmayı pek sevmiyorum. Alışkanlık olmuş öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaten comodo dragonda chrome altyapısı olduğundan bir sorun olmuyor. İsterseniz paylaşın burada bir deneyeyim o sürümü ama comododan daha hızlı olacağını sanmıyorum. Chrome u her sürümde denerim çıktığından beri ama şu yavaşlığı bir atamadı, ilk sürümleri çok iyidi. Pc yavaş olduğundan bu kasma, hız durumları daha belirgin oluyor. Operada chromium altyapısına geçti, şu yerimi ve eklenti problemini halledebilse ona geçicem aslında. Var mı ki başka chrome altyapısı kullanıpta kasmayan bir tarayıcı ?
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama ama eski sürüm yeni sürümden stabil olunca eskiye muhtaç kaldık Siz yeni sürümle mutluysanız sorun yok
  • Saydıklarınız dışında chrome altyapısını kullanan başka tarayıcı bilmiyorum bende.

Tamam hocam bi deneyin olmadı silersiniz.

Linkten bahsettiğim sürümü indirebilirsiniz. Diğer sürümler de mevcut ayrıca.

http://orbitaldownloads.com/google-chrome_31.0.1650.57

Yalnız program birkaç gün sonra kendini güncelleyebilir. Eğer lazım olursa güncellemesini engellemeyi anlatabilirim basit bir işlem zaten.
    Pek fark yok aralarında ama zenmate çalışmıyor bu sürümde :( Daha doğrusu ülke ve mail seçme yerine girmiyor. Neyse böyle idare edicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 15 Ocak 2015; 16:22:35 >
  • Hocam sorunsuz çalışıyor zenmate bende

Neyse zaten verdiğim link yardımcı olur lazım olursa ama 31 den önceki sürümleri kullanmayın çünkü artık onlar chrome mağazayı desteklemiyor dolayısıyla eklenti kurulamıyor.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.