Şimdi Ara

Google Chrome 25 Çıktı: Sesinizle yazı yazın, E-Posta gönderin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Chrome 25 sürümü çıktı, güncellemeyi tarayıcınıza chrome://chrome/ yazarak alabilirsiniz.

    Google Chrome'un son sürümü olan 25 ile Chrome'da bazı değişiklikler oldu. Güncelleştirmenin en önemli yanı ise "Web Speech API".

    Web Speech API ile aralarında Türkçe de dahil olmak üzere bir çok dilde konuşma yaparak, bu konuşmayı metine çevirebiliyorsunuz, dilerseniz konuşmanızı E-Posta olarak veya kopyalayarak başka amaçlarda kullanabilirsiniz.

    Web Speech API'nin geliştiriciler tarafından kullanılabileceğini de bildirmekte fayda var, geliştiriciler bu API'yi kullanarak web sitelerine sesli arama gibi özellikleri ekleyebilecekleri kodları buradan öğrenebilirler.

    Güncellemeyi yaptıktan sonra buradan sesi tanıma özelliğini denemek mümkün.

    Bu güncelleme ile birlikte kullanıcıların haberi olmadan web siteleri, uygulamalar aracılığıyla sessizce yüklenen eklentilerinde önüne geçilmiş olacak ve kullanıcılar bu durumdan haberdar edilecek. Ayrıca HTLM5 performansını artırmak için yenilikler güncellemede mevcut.




    _____________________________




  • Web Search API. Google yine reis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • iyiymiş teşekkürler
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.