Şimdi Ara

GOOGLE GEMİNİ PRO 5 TB DEPOLAMA 18 AY💥 110 TL 💥 YETİŞEN ALIR (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
592
Cevap
64
Favori
58.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
24 oy
Sayfa: önceki 1...14...2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

üyeliksiz hesaplarda da bugün üyelik açılsa 20 ocak 2028 yazıyor bitiş. öğrenci planı iptal olup jio planı başlamış gibi. ekim ayına kadar öğrenci planının patlama ihtimali riski yoktu şayet öğrenci kimliği ile normal olması gerektiği gibi alınmışsa. ancak bu jio prosu 1 saat 1 gün 1 ay veya 10 ay sonra da patlayabilir. bu bir risk ve bu riski üyeliksiz hesapta almak daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.

yeniden hatırlatmakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Turkcell T10-Vodafone 945-Huawei U8800-Motorola Atrix-General Mobile Discovery-Huawei Ascend MAte-General Mobile Discovery Elite 3GB - Huawei Ascend P6 - Samsung Galaxy Note 2 - Discovery Elite 2GB - Samsung Galaxy Note 3 - Samsung Galaxy NOTE 4 - LG G3 - Samsung Galaxy S5 - Lg G4 - HTC One M9 - Lg V10 64GB - LG G5 - Samsung Galaxy Note 5 - Xiaomi Mi6 6/128
  • üyelik aldıktan sonra 1 aydan uzun süre boyunca hesabı kullanabilen var mı hiç?

Ben ilk gün alanlardanım hala kullanıyorum patlayan bişey yok bakalım gittiği yere kadar.

Origin: 1Nevrast
  • Sanırım en yüksek fiyata ben aldım hizmet bedeli ile beraber 397 TL'ye geldi, bilsem daha düşük indirim kovalardım :)

Abonelik bilgileri için Jio nun sayfasına yönlendirmesinden pek hoşlanmadım., sayfa zaten açılmıyor. Asıl Gmail hesabıma almıştım umarım hesaba bir şey olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konuyu görür görmez alanlardanım şu an herhangi bir sıkıntı yok devam ediyoruz ancak şunu merak ediyorum; patladığı zaman ne oluyor kendi kredi kartımı tanımlayıp devam edebilecek miyim? içinde hem önemli yedeklemeler hem de youtube kanalım bağlı. hesabı patlayıp sonraki süreci aktaracak var mıdır?_

Bende bunu merak ediyorum.

edit= 3.1 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 10 Eylül 2026; 14:32:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bir arkadaşım bu yöntemle abonelik aldı ilk çıktığında ve maalesef Google hesabı tamamen kapatılmış bugün. Sadece aboneliği iptal etmekle kalmamışlar, kural ihlali ve ödeme suistimali gerekçesiyle tüm Gmail, Drive ve Fotoğraflar hesabını komple askıya almışlar. Adam şu an hiç bir kişisel maillerine ve verilerine erişemiyor. Başka kimsenin başına gelen var mı bu durum?

Çok kötü bir durum. Geri açtırabilir umarım.

Oooo çok kötü olmuş.

Umarım benim başıma gelmez. Sıkıntı yaşamadan iptal mı etsek acaba?

b*ka sardı bu iş.

• Arkadaşımla görüştüm, dün hesabı tamamen kitlendiğini söylüyordu. Hata mesajı ve robot ekranı geliyormuş. Bugün sabah tekrar denediğinde hesabına geri girebildiğini ve aşağıdaki gibi bir mail geldiğini söyledi.

GOOGLE GEMİNİ PRO 5 TB DEPOLAMA 18 AY💥 110 TL 💥 YETİŞEN ALIR

• İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    Bu normal. Arkadaşınız şuanda yeni bir Google one üyeliği satın alabiliyor mu? Üyelik satın almaya açıksa bir sıkıntı yoktur.

Almış şimdi sorun yok diyor. Ama baya korkmuş dün akşam hiç bir şekilde erişemeyince. 1 tb veri gitti diyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 7 Eylül 2026; 13:26:10 >
    ihtimal dahilinde olabilecek bir durumdu ve maalesef olmuş. ilk zamanlarda ana gmail hesap üzerinden yapılmaması gerektiği konusunda ben dahil birçok kişi yazmıştı. yeni mail açıp bu üyelik alınması lazım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 8 Eylül 2026; 17:40:55 >
  • Başka bir forumda yazılanlar. Çözüm için de bir yol bulmuşlar.

GOOGLE GEMİNİ PRO 5 TB DEPOLAMA 18 AY💥 110 TL 💥 YETİŞEN ALIR

• 
Sayfa: önceki 1...14...2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.