Şimdi Ara

Google AdWords borcumu odemezsem ne olur???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yenı actıgım adword hesabımı daha 20 30 tıklama ıle bana 90 euro borc geldı bu odemeyı yapmadıgım durumda bana ne yapabılırler..??

• nası borç geldi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

nası borç geldi ya

borc derken yanlıs anlattım yanı tıklama basına alınan ucret adwordsta alınan ucret..
  • Google AdWords reklamla ilgili bişi galiba biras ayrıntılı anlatırmısın?
  • ya arkadaslar sorum basıttı adwordstakı odemem gereken reklam verme parasını odemezsem ne yaparlar hacız falan gonderırlermı
  • Muhtemelen Google'dan 2 tane ceketli iri yarı eleman gönderip evini dağıtırlar.

Bildiğim kadarıyla adwords peşin parayla çalışıyor yani sen parayı ödeyip kredi alıyorsun bu kredine göre de Google sana hit gönderiyor. Yani bu durumda borçlanma diye bir şey söz konusu değil. Eğer kredi kartını vermişsen oradan çekmişlerdir zaten parayı, ve 20-30 hitle 90 euro borç olacağını düşünmüyorum.
  • benim googleye 50 bin tl borcum var ama ne arayan var nede soran. zatende soramazlar çünkü google Türkiye ye yayınladığı reklamların vergisini ödemiyor hatta googlenin kapanmasının istenmeside bundan kaynaklanıyor. yanii bişicik olmaz merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliss344 -- 14 Haziran 2010; 16:44:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk borcu ödenmezse ne olur
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haciz gelir
  • şimdi değerli kardeşim
    adwords e 2 ödeme türü var
    1.-sonradan ödeme(kartla ödeme)
    2.ön ödeme
    a.banka transferi
    b.kartla ödeme

50 bin tl bocu nasıl yaptın pm den anlatırmısın meliss344 kardeşim
    hyr bende yapıcam da
  • kredi kartını tanımlamadıysan ödeme almaları imkansız :)
  • zortlamışsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.