Şimdi Ara

Google Açılmıyor! acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • google chorme dan google yi açmıyor amawww.asd.com gibi adres yazınca açıyor anlamadım bi türlü
    beyler bi yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Rex55

google chorme dan google yi açmıyor amawww.asd.com gibi adres yazınca açıyor anlamadım bi türlü
    beyler bi yardım lütfen

Chrome'nin ayarlar sekmesinden uzantılar'a gel ve orada gördügün yabancı tarayıcıyı devredışı bırak, varsayılan tarayıcıyı google olarak işaretle sonra program ekle/kaldira bak o yabancı uzantı varsa sistemden kaldır PC restart yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

google chorme dan google yi açmıyor amawww.asd.com gibi adres yazınca açıyor anlamadım bi türlü
    beyler bi yardım lütfen

Chrome'nin ayarlar sekmesinden uzantılar'a gel ve orada gördügün yabancı tarayıcıyı devredışı bırak, varsayılan tarayıcıyı google olarak işaretle sonra program ekle/kaldira bak o yabancı uzantı varsa sistemden kaldır PC restart yap.

uzantı falan yok ki ana sayfa olarak da zaten google geliyordu fakat şimdi "Bu web sayfası kullanılamıyor" hatası weriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

beyler bi yardım lütfen

uzantı falan yok ki ana sayfa olarak da zaten google geliyordu fakat şimdi "Bu web sayfası kullanılamıyor" hatası weriyor

Tarayıcının ekran görüntüsünü bi gönderebilirmisiniz.
    Ayrıca; Chrome'nin Ayarlar bölümünden (Çok amaçlı adres çubuğundan arama yaparken hangi arama motorunun kullanılacağını ayarlayın.) bölümündewww.asd.com adresi devre dışı bırakın ve (Arama motorlarını yönet) kısmında Google.com.tr olarak etkin kıl.
    Ve yine proğram ekle/kaldır'dawww.asd.com ile ilgili birşey varsa kaldır..

• saolun beyler düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.