Bildirim
Google'a Bağlanma Problemi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu konuyu buraya değilde yazılım bölümüne açsaydın daha çok bilgi edinirdin arkadaşım... -
quote:
Orijinalden alıntı: abdullahors84
Bu konuyu buraya değilde yazılım bölümüne açsaydın daha çok bilgi edinirdin arkadaşım...
Biraz önce çözüldü konu Hocam. Ciddi mesajlar falan diyordu + Konu Dışı Özel bölümüne çok giren oluyor diye buraya açmıştım. -
quote:
Orijinalden alıntı: iMonster
quote:
Bu konuyu buraya değilde yazılım bölümüne açsaydın daha çok bilgi edinirdin arkadaşım...
Biraz önce çözüldü konu Hocam. Ciddi mesajlar falan diyordu + Konu Dışı Özel bölümüne çok giren oluyor diye buraya açmıştım.
Pek öyle dediğine bakma suyu çıkar konuların bazen burada birde en güzeli yerine sormak -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iMonster
quote:
Biraz önce çözüldü konu Hocam. Ciddi mesajlar falan diyordu + Konu Dışı Özel bölümüne çok giren oluyor diye buraya açmıştım.
Pek öyle dediğine bakma suyu çıkar konuların bazen burada birde en güzeli yerine sormak
Biraz korkarak koydum bu konuyu buraya zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X