|
Google, 2025'in en iyi Chrome eklentilerini listeledi
-
-
Kullanıcı Sıralaması:
Adblock
ABP Adblock Plus
Adblocker
-
adblock google ile işbirliği halinde. çoğu reklamı engellemiyor bilerek. ublock orign kullanın mümkünse mozilla ile. hiç bir reklam görmezsiniz
-
kısaca yapay zeka yılı sıralaması gibi olmuş
-
En iyi uzantı uBlockOrigin
_____________________________ -
Bu oylamayı halk yapsaydı uBlock Origin kazanırdı
_____________________________ SteelSeries Rival 310 | Cooler Master CK550 Gaming Keyboard | SENNHEISER GAME ZERO
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i -
Adguard'ın olmadığı bir dünyada bence de kazanırdı :)
-
Harbi AdGuard cok daha basarili. Su Manifest V3 ittirmesini bile adamlar kusursuza yakin tamamladi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1- Adguard Reklam Eneglleyici
2- Google Translate
3- Namaz Vakitlerim
4- NopeCHA: Captcha Solver
5- Tampermonkey
6- User-Agent Switcher
7- Control Panel for Twitter (4.16.0) X'i pc'den kullananlara şiddetli tavsiyemdir..
8- OK.ru Downloader (IDL Helper)
ilk 4 sıra genel pc kullanıcıları için vazgeçilmezdir diye düşünüyorum, diğerleri tercihen lazım olduğunda kullanabileceğiniz eklentiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Çağlar -- 4 Aralık 2025; 17:31:33 >
-
Aynı düşüncedeyim hatta Adblock'un anonim kullanıcı verilerini google ve diğer müşterilerine pazarlıyor diye haberi çıkmıştı.
-
Brave Web Tarayıcısı kullanıyorsanız Adguard ve uBlock'un içerik filtrelerini Brave'nin varsayılan içerik filtrelerinin yanına tarayıcının kalkanlar ayarlarından kendiniz ekleyerek hiçbir reklam engelleyici eklentisi kurmadan da konfor sağlayabilirsin kardeşim.
Bahsettiğim içerik filtrelerinin adreslerini capilot veya chatGPT'den aratarak ulaşabilirsin.
özellikle "Adguard Annoyances" i braveye kurmanı tavsiye ederim.
-
google kendi keyfine göre seçmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
Furkan Güneş
"İnandığım gibi yaşıyorum" -
Güvenilir diye düşünmeyin, daha önce editörünün seçtiği eklentide virüs/trojan çıkmıştı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ life is a state of mind -
uBlock Origin kesinlikle en iyi eklenti. Bir de geliştiricisinin uBlock Origin Lite diye eklentisi var. Onu manifest V3 yüzünden çıkarttı ama maalesef uBO'nun en önemli özelliği olan 3. parti engellemeyi sunmuyor.
Filtreler reklamları engelleyebilir ama ben örneğin dh forum'a girdiğimde migros'a, instagram'a, vs, bağlanmak istemiyorum. Haliyle uBlock Origin'de bunları dh veya başka bir site özelinde engellemek hem mümkün, hem de çok kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 4 Aralık 2025; 20:2:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Chrome tabanlı ama google ve microsoftun tekelinde olmayan tarayıcı kullanmak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Güvenlik ve gizlilik konusunda google Chrome harici bir çok Chrome tabanlı tarayıcı mevcutken ve bir de firefox gibi bu konularda kullanıcıya çok daha dostane bir tarayıcı varken bir insan neden gidip te bilgisayarına google ürünü yükler anlamıyorum. Hiçbir cihazıma kurmadım ve asla da google Chrome kullanmayacağım.
Tüm liste "AI". Liste bana tırt geldi.
-
Adguard eklentisini unutmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 4 Aralık 2025; 22:25:20 >
Brave den sonra reklam engelleyici uzantılara gerek kalmadı. Çok profesyonel, herkese tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Bu oylamayı halk yapsaydı uBlock Origin kazanırdı |
|
Kullanıcı Sıralaması:
Adblock ABP Adblock Plus Adblocker |
|
En iyi uzantı uBlockOrigin |
|
adblock google ile işbirliği halinde. çoğu reklamı engellemiyor bilerek. ublock orign kullanın mümkünse mozilla ile. hiç bir reklam görmezsiniz
|
|
Adguard'ın olmadığı bir dünyada bence de kazanırdı :)
|
|
Tüm liste "AI". Liste bana tırt geldi.
|
|
uBlock Origin kesinlikle en iyi eklenti. Bir de geliştiricisinin uBlock Origin Lite diye eklentisi var. Onu manifest V3 yüzünden çıkarttı ama maalesef uBO'nun en önemli özelliği olan 3. parti engellemeyi sunmuyor. Filtreler reklamları engelleyebilir ama ben örneğin dh forum'a girdiğimde migros'a, instagram'a, vs, bağlanmak istemiyorum. Haliyle uBlock Origin'de bunları dh veya başka bir site özelinde engellemek hem mümkün, hem de çok kolay. ![]() |
|
Adguard eklentisini unutmuş
|
|
Harbi AdGuard cok daha basarili. Su Manifest V3 ittirmesini bile adamlar kusursuza yakin tamamladi. |
Benzer içerikler
- whatsapp bildirim gelmiyor
- silo dizisi hangi platformda
- instagram keşfet sıfırlama
- deepfake nasıl yapılır
- whatsapp sohbet gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt