Şimdi Ara

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce passat aracımda Goodyear Efficientgrip serisinden kullanmış ve çok memnun kalmıştım. İkinci el aldığım araç üzerinde kış lastiği var. Hali ile lastikler uğultu yapıyor.
    Araç standart ölçüsü 245 40 R18 ancak pahalı ve başka birkaç nedenden dolayı 235 40 R18 ölçüsünde Goodyear lastikleri N11 sitesine sipariş verdim. Lastiklerin tanesi 430 TL ye geldi. Aynı lastikler bayilerde 530 TL civarında. Lastikler gelip araca takip deneyimlerimi paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lastikler geldi. Birkaç hafta kullanıp deneyimlerimi aktarmak istedim. Önceki kullandığım goodyear efficientgrip performance lastiği idi. Lastiği b6 kasa passatımda 87000 km de taktırmıştım ve passat aracımi 105.000 de sattim. 18000 km boyunca lastik yumuşaklığını ve sessizliğini kaybetmemişti. Memnun kaldığım için yeni aldığım 2011 kasa Audi a4 aracımda da Goodyear tercih ettim. Benim jantlar 18 inch replika. Aldıģım kişi araç üzerindeki lastiğin 4 mevsim olduğünü ve jantların da orjinal olduğunu söylemişti ama önceki lastikler nexen marka bildiğimiz kış lastiği ayrıca jantların da replika olduğunu ögrenince epey bir canım sıkıldı. Aracımın jantlarının bileziklerini değiştirmek için gittiğim jantcı, jantların birisinin de kaynak gördüğünü hatta kaynak parçalarının da jant üzerinde kaldığını kaynağın da tesfiye edilmediğini söyleyince daha da bir bozuldum. Neyse arkadaş bilezikleri değişti kaynak yerlerini tesfiye etti ve jantı da doğrulttu. Balans yapıldıktan sonra teker yerine takıldı.
    Neyse konuyu uzatmadan lastiğe gelelim. Önceki kış lastiğine göre ses baya azaldı. Ölçü olarak da uygun olması nedeniyle 245 taban genişliği yerine 235 tercih ettim. Önce fotoları da paylaşayım.

Lastikler yumuşak hamurlu direksiyon da hafifledi. Gaza yüklenmede yere yapışıyor abs devreye girmiyor. Bir defa da kaldırıma sürttüm. Bir çizik bile olmadı.

Lastik için ilk izlenimlerim olumlu. Kullanım sürem arttıkça arada izlenimlerimi paylaşmaya devam ederim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

• sormak istediğiniz sorular olursa cevaplamakdan memnuniyet duyarım.

aracımı değiştirdim. şimdi qattro olmayan 2017 audi a5 im var ve üzerinde continental contiSportcontact 5p ver. araç daha 28 binde ama lastik erimiş ve sürekli patinaja kalır bi halde. acayip güvensizlik yaratıyor, şimdi birde önümüz kış, yağmur çamur vs. hele hele quattro bi araçtan normal önden çeker bi araca geçince hissedilen yol tutuş farkı çok kötü maalesef :((
    şimdi ki jantimda 255/35/19 ve en kısa sürede yine yeni yeniden goodyear eagle f1 assymetric alacağım inşallah , ayni şeyleri yine araştormanın ne yeri ne zamanı. en güzel tecrübe kendi deneyimlerim diyorum ve assy3 için zaman gözlüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maguler -- 6 Aralık 2018; 16:46:2 >

• Insignia aracımda 245 45 18" Potenza RE050A, Primacy 3 ve F1 Asymmetric 3 kullanmıştım.

Potenza güvenli ancak çok konforsuzdu, eskimesine fırsat kalmadan bir çukurda bozulunca Primacy lere geçmiştim, dengeli ama araçtan sportif kullanımlarda alınan keyfi engelleyen bir yapıdaydı, (ki zaten Michelin in bu konudaki modeli de Primacy serisi değil) son aldığım F1 ise sessiz, yumuşak, direksiyon tepkilerine hassas ve yola çok iyi tutunan bir lastikti.

Yağışlı hava kullanımı ve sessiz olması dışında hiç sevemedim.

Çok çabuk patinaja düşüyor benim aracımda.

Şuan Goodyear Eagle Sport bakıyorum ben de.

Tecrübesi olanlar aktarabilirse çok güzel olur.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eagle f1 piyasadaki en konforlu lastik diyebilirim. keza virajlarda inanılmaz güven veriyor.

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Bu EfficientGrip Performance'den bir tek ben mi memnun değilim acaba.

Yağışlı hava kullanımı ve sessiz olması dışında hiç sevemedim.

Çok çabuk patinaja düşüyor benim aracımda.

Şuan Goodyear Eagle Sport bakıyorum ben de.

Tecrübesi olanlar aktarabilirse çok güzel olur.
    Efficentgrip Performance lastikleri bu güne kadar kulladığım en iyi lastiklerdir, ve 3 ay önce yeniden aldım ve kullanıyorum çok memnunum, siz nasıl memnun değilsiniz anlamadım??? Eagle sport lastikler ise EGP lerin tersine tam bir rezillik abidesi lastikdir, 5 para etmez.

Orijinalden alıntı: tefennili

Efficentgrip Performance lastikleri bu güne kadar kulladığım en iyi lastiklerdir, ve 3 ay önce yeniden aldım ve kullanıyorum çok memnunum, siz nasıl memnun değilsiniz anlamadım??? Eagle sport lastikler ise EGP lerin tersine tam bir rezillik abidesi lastikdir, 5 para etmez.

Alıntıları Göster
    Demek ki ben Eagle Sport'ları seveceğim.

Patinaja düşmesi beni rahatsız etti EGP'lerin.

Ayrıca yumuşak olmasından mı bilemedim ama virajda lastikler fazla eziliyormuş gibi hissediyorum.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.