Şimdi Ara

Gömülü Windows 11 e format atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Allah rızası için biri yardımcı olsun bilgisayarımda Windows 11 gömülü ve ben kullanamıyorum usb den win10 yükleyeceğim peki daha sonra win 11 e nasıl geçeceğim biosa gömülü win11

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Ben bilgisayarda Windows 11 Pro kullanıyorum. Windows 10 Pro kurduğumda internete ilk bağlantıda otomatik olarak etkinleşiyor. Daha sonra Windows 11 Pro kursam yine internete ilk bağlantıda otomatik olarak etkinleşiyor. Hem Windows 10 Pro'da hem de Windows 11 Pro'da key girmeden kurulum yapıyorum. Çünkü bende key yok. Şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı. Dikkat ettiysen her ikisinde de "Pro" kullanıyorum. Çünkü birinde Home birinde Pro kullansaydım bu şekilde geçiş yapamazdım. Ne kullanıyorsan onu (home kullanıyorsan home, pro kullanıyorsan pro) kuracaksın.


    Daha sağlam iş yapmak istersen bilgisayarda Microsoft hesabıyla (hotmail, outlook,.. vs) oturum açabilirsin. Windows 11'deyken Microsoft hesabıyla oturum aç. Formatlayıp Windows 10 kurunca yine bu hesapla oturum açarsan Windows etkinleşir. Windows 10'dan Windows 11'e geçerken de yine aynı şekilde geçebilirsin.


    İster Microsoft hesabı kullan ister kullanma; etkinleştirmede herhangi bir sıkıntı çıkarsa Microsoft'u arayıp yardım isteyebilirsin. "Benim bilgisayar kurulumdan sonra internete bağlanınca etkinleşiyordu. Şimdi olmadı, yardımcı olur musunuz dersin." Yardımcı olurlar.





  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Peki win11 i flashtan mı kuracağız geri yüklemek istediğimizde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buğra karaahmetoğlu B kullanıcısına yanıt

    Evet, USB flash bellekle kurabilirsin. Microsoft'tan iso dosyasını indirirsin. Rufus'la USB flash belleğe yazdırırsın. Bununla kurarsın.

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 🙏🙏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buğra karaahmetoğlu B kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Kolay gelsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.