Şimdi Ara

Gömülü işletim sistemini kaldırmak garantiyi bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netbook notebook karışımı melez bir cihaz kullanıyorum. Acer 752.. Cihaz W7 starter'a sahip. Bu işletim sisteminde neredeyse hiç bir şey yok. Masaüstü resmi bile değiştirilmiyor(çok önemli değil ama bu bile yok) Cihaz 2GB belleğe sahip ve pek de hızlı olduğunu da söylenemez. Eğer garanti bozulmuyorsa ben bu cihaza linux ya da xp kurmak istiyorum. Yanlız ikinci bir işletim sistemi olarak değil. HDDyi tamamen formatlayıp sadece tek bir işletim sistemi kullanacağım.

Bu durumda cihaz garanti dışı kalır mı? Ya da farklı bir şeyler uygulanabilir mi?(cihaza servis vasıtasıyla xp yükletmek gibi) Bu konuda net bir fikir almam gerekiyor. Olabilir, belki değil evet ya da hayır olarak.

Teşekkürler..

• Tabii ki garanti bozulmaz, istediğin gibi kaldırabilirsin, işletim sistemi ve recovery bölümünün tekrar yerine getirilmesi için de acer ekstra ücret alıyor. harddisk senin istediğini kurabilirsin, mesela bilgisayar bozuldu diyelim, içinde de linux var, servise gönderdin adamlara eğer harddiske dokunmayın dersen yeni harddisk takıp test ederler ya da önemli değil harddisk dersen silip windows kurarlar.
    zaten yazılımdan kaynaklanan sorunlar garanti dışıdır, o yüzden garantiye etki etmez.
  • İstediğin işletim sistemini kurup kullanabilirsin. Servis birşey demez..
  • W7 den acilen kurtulup xp ya da linux ile dah hızlı bir işletim sistemine sahip olabilirrim artık.

Teşekkür ederim çok merak ettiğim bir konu idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.