Şimdi Ara

GOM PLAYER İLE İLGİLİ YARDIM!!!!!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADASLAR BEN BU KAYDETTİĞİMİZ RESİMLERİ NEREYE KAYDETTIGINI SORACAKTIM.SCREEN CAPTURE TUSUNA BASIYORUM.O OTOMATIKMAN KAYDEDIYOR RESIM OLARAK AMA NEREYE BILMIYORUM.

• C:\Program Files\GRETECH\GomPlayer\Capture\ işte buraya arkadaşım... ama istediğin yerle değiştirebilirsin... advanced capture kısmında
  • hazir konu acilmisken bi de ben sorayim, sag-sol yon tuslarina basinca 10 saniye ileri-geri aliyor ya, onu kisaltmak mumkun mu? yani mesela ben 2 saniye yapmak istiyorum, 10 cok geliyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

hazir konu acilmisken bi de ben sorayim, sag-sol yon tuslarina basinca 10 saniye ileri-geri aliyor ya, onu kisaltmak mumkun mu? yani mesela ben 2 saniye yapmak istiyorum, 10 cok geliyo...

2 saniye niye yapıyorsun.. sen tıklayana kadar zaten 2 saniye geçer.... ama yinede ayarlamak istersen preferences/playback/jump time kısmında istediğin zaman kaydırmasını girebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

hazir konu acilmisken bi de ben sorayim, sag-sol yon tuslarina basinca 10 saniye ileri-geri aliyor ya, onu kisaltmak mumkun mu? yani mesela ben 2 saniye yapmak istiyorum, 10 cok geliyo...

2 saniye niye yapıyorsun.. sen tıklayana kadar zaten 2 saniye geçer.... ama yinede ayarlamak istersen preferences/playback/jump time kısmında istediğin zaman kaydırmasını girebilirsin.

2 saniye farazi bir rakamdi hocam.
    walla onca zamandir kullaniyom, didik didik ettim programi bulamamistim. demekki yeterince didik didik etmemisim.
    cok sagol...

• Orjinalden alıntı: maxiyavuz

Orjinalden alıntı: serhatlı

cok sagol...

sende sağol.. senin sorunun çözdükte tomedanın sorunun çözemedim anlamadım diyor. PM den ayrıntılı anlattım ama bakalım hallolacakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 23 Mayıs 2007; 17:23:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.