Şimdi Ara

Golfumu satıp 1.4 hybrid civic alıyorum ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldıgım golfum bana jettamı arattı. full bir aracatn inip 2004 model orta donanım bir araca binince canım sıkıldı 2 aya yakın zamandır bende ve satacagım . konusu burda mevcut. her ne ise. almak istedigim arac 2008 2009 civic 1.4 hybrid. donanım olarak çok iyi araçlar. garantiside olacak. genişte içi nispeten . var mı bu araç cok kötü diyecke olan? izalasyon vs nasıldır? tasarım vs. hosuma giden bir arac garantiside yanıma kar kalıyor. ş.içi 8 litreden az yaksın yeter benim için. çok performans duskunu degilim. bagajda yeterli. fabrika verisi 5.2 ama tutmaz biliyorum. 7 civarı osla yeterli olur. zaten otomatik. yorumlarınızı bekliyorum. veya önerisi olan? 1.6 fsi passatta baktım ama civicin yakıt daha iyi.

• hocam performans önemli degil benim için önemli olan ekonomi ve konfor. konfor donanımları var civicte kol dayama cruise control hatta ısıtımalı koltuk falan ama ? lpg olayına garanti bitmesinden dolayı sıcak bakmıyorum. elektrkli motor cevrecide ayrıca.
    mantık..
  • Şehir içinde sık kullanacaksanız işinize yarar Hybrid araçlar. Çünkü ancak çok düşük hızlarda sadece elektrik motoruyla gidebiliyorlar.

civic tamemen bir tutkudur aracın bana göre tek sorunun izalasyon konusunda pek basarılı değil , onuda bin tl ye çözebilirsiniz... ben 115 bin civic kullandım size hiç bir sorun sikayet olumsuz bir sey söyleyemem ve üzüntü duyarak sattgımı bir araçtı (2007 civic)...
    Daha Fazla Göster
  • bence hybrid akıllı bır secim olur çünkü onların donanım paketleri elgancelerle aynı değil dediginiz gini koltuk ısıtma falan var baya donanımlı araçlar.performans olarak zaten norma civiclerle aynı kullandıgınızda sehir içinde yakıt tüketimi 7 yi bulmaz ama anlatan arkadaşlardan dinlediğim kadarıyla yakıtı mınumuma düşürmeniz için aracın dilinden anlamanız gerekiyormus oda kullandıkça olabilcek bişey.konfor olarak zaten içeri ses falan gelmiyor çok sessiz bir motora sahip ama yol sesi mutlaka alıyordur bulabılırseniz makyajlı kasanın hybridlerinden alın onlardan az sayıda geldi ve satılık pek yok

mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-makyajli-2009-model-honda-hybird-42936828/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sessiz-konforlu-ve-cimri-44987972/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-sahibinden-honda-civic-hybrid-35974441/detay/

bunlarda ses izolasyonu 2008 ve öncesine göre biras daha iyileştirimiş oldugundan daha az yol sesi alırsınız

• Hybrid işi kumar bence şu anda.Sanayide araçtan anlamazlar,yetkili servis de yeni teknoloji araç diye kazığı geçirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Hybrid işi kumar bence şu anda.Sanayide araçtan anlamazlar,yetkili servis de yeni teknoloji araç diye kazığı geçirir.

Giren kazık beynimizden çıktı.(Benzin)Ayrıca ben sizin kadar umutsuz değilim zaten hondalar 6yıl-150.000km garantili büyük ihtimal bir problem dahilinde garanti çözer.
  • Ben de bu araç yerine 2010 makyajlı kasa Civic Elegance + Teleflex lpg sistemi tercih ederdim.

Neredeyse aynı paraya alınabilir.

Stepne yerine 55 litrelik depo sığar ve de uzun yolda efendi kullanımla 600 km civarı bir menziliniz olur.

Elegance donanımda sunroof var.

Hybridde koltuk ısıtma var.

Elegance alırsanız özel servise gidebilirsiniz ayrıca.

Tekrar satmayı düşünürseniz belki zarar bile etmezsiniz.

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • hocam garantili diye civice yöneliyorum ben ama.. lpg garantiyi bozar en iyi ihtimalle kısıtlar. lpgye karsıyım birazda ben. bu yuzden hybrid dedim. zor satılan bir arac elbette ama eldede kalmaz sonucta o bir honda.

http://forum.donanimhaber.com/m_46703029/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Lpg iyidir yaa.

CVT vites tam otomatiğin yerini tutmuyor hem.

Bende Jazz CVT var.

Hybridde de CVT var.

Gel sen büyük sözü dinle :)

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Bence Alman araclarından vazgecme
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Özel servise gidersin işte, n'apçan garantiyi :)

http://forum.donanimhaber.com/m_46703029/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Lpg iyidir yaa.

CVT vites tam otomatiğin yerini tutmuyor hem.

Bende Jazz CVT var.

Hybridde de CVT var.

Gel sen büyük sözü dinle :)

hybridler cvt değil diye biliyorum bizim sanzumanlarla aynı olması lazım

cvt'ymiş özür dilerim şimdi baktım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 24 Nisan 2011; 0:31:23 >

""Eger arabayi uzun sure tutmayi dusunuyorsaniz honda servisinin dedigine gore her 70,000 milde(112,000km) pillerin degismesi lazim. Pillerin degisme fiyati iscilikle beraber $4,000 cik. Henuz hybrid teknolojisi yeni biraz daha beklemek lazim cunku hala errorlar var arabada.""

teamhondaturkey formunda hybrid kullanan arkadaşın yorumundan bir kesit aldım iyice bir araştır alıcagın aracında km si olabıldıgınce düşük almaya çalış lpgye sıcak bakmıyorsun ama hybrid araçta bir sorun cıkarsada bu sana pahalıya mal olabılır
  • ya en fazla 2 bin zararla 2 3 hafta içinde satılabileceğini bilsem civic için cokta dusunmem aslında.. insalık hali acil bir durumda vs satmak lazım olabilir. 2009 39 a alsam.. gönlüm var bu hybridlerde benim ama bakalım nolcak.
    mantık..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.