Şimdi Ara

GOLF VII 1.6TDI ARIZA IŞIĞI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2015 model 1.6tdi golf 32bin de bu arıza ışıklarını yaktı
    Biri katalizör arızası sanırım ama diğeri sistemsel bir arıza diyor kitapçığında.
    Başına gelen var mıdır DPF tıkanıyordu devamlı ardından açılmak için 3-4 dk sürüldükten sonra 3.viteste bu arıza ışığı yandı.

https://youtu.be/VVLe8g_3QXc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Not olarak

Shellden 100TL lik vpower dizel yakıt alındı ondan 15 dk sonra felan ortaya çıktı problem acaba kötü yakıttan olabilir mi

• Ayni arızayı Renault symbol şirket aracında yaşadım aynı şekilde Shell den yakit aldım araba 150 bin de 40-50 km gittikten sonra araba gaz yememeye başladı arıza ışığını verdi çekiciyle servise götürdüm beyin le alakalı sorun dediler 40 TL'ye cozmuslerdi shellin yakitindan herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byhackermstf kullanıcısına yanıt
    Evet bariz bir performans düşüklüğü mevcut gaz yememe gibi :/

• motor arıza lambasının yanında bir ışık daha yanıyor bildiğim kadarıyla dpf nin ışığı o servise götürün acilen dpf derlerse otobanda 2500 devir civarında 20 30 km gidin geçer büyük ihtimal ve yakıtı opetten almaya başlayın.
  • Yakıt aldıktan hemen sonra olduysa yakıt fisine bakın. Benzin koymuş olabilirler. Eğer ki benzin koymuşlarsa kesinlikle çalıştırmayın, arabayı en yakın servise çektirin.

• Yakıt fişine baktık zaten arızadan sonra dizel koymuşlar bakalım ne çıkıcak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Polo 1.2 tdi egr arızası
    7 yıl önce açıldı
    Clio III Arıza ışığı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorunu yaşayan kuzenim vardı.Egzoz gazı sıcaklık sensörü değiştirildi.Sorun halloldu.Video da belirttiğiniz gibi aynı ikaz lambalarını yakıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzadkiel

Aynı sorunu yaşayan kuzenim vardı.Egzoz gazı sıcaklık sensörü değiştirildi.Sorun halloldu.Video da belirttiğiniz gibi aynı ikaz lambalarını yakıyordu.

Teşekkürler hocam

Sürekli DPF uyarıları ve bu arıza ışı can sıkıcı daha araç 32bin km de bir de

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Sürekli dpf uyarısı alıyorsanız,dediğim sensör arızalıysa buna sebep olabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.