Şimdi Ara

Golf siparisi verecektim vazgectim (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aklıma takılan birşey var. şimdi araç test edilirken, hareket etmediğini anlayıp yazılımla emisyonları azaltıyor diyelim, bu gücü de düşürmez mi? vaat edilen güçten az bir güç çıkmaz mı? peki hareket halindeyken emisyon artıyorsa, araç daha mı güçlü oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyslamdunker

VW yüklü bir ceza ödeyecek, 10-20 yıl belini doğrultabileceğini sanmıyorum. Fiyatları aşağı çekmek zorundalar. Benim anlamadığım şimdiye kadar bu araçlar fabrikadan çıktıktan sonra hiç emisyon testine tabii tutulmadı mı?

emisyon testleri araç durağan haldeyken ölçülüyor, bu da işin hile kısmı zaten. araç durduğunu anlayıp ona göre davranıyor.
  • Son yakın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba VW kullanıcıları neden pişman olsunlar anlamıyorum. Davanın sonucuna göre ya arabaları toplatılıp paraları iade edilecek ya da bedelsiz onarım vb. bir şey olacak. En kötü ihtimal dava VW lehinde sonuçlanırsa az da olsa arabalarının değeri düşer o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

Konu ÇSB geldi , sırf bu yüzden mantıklı bir insan Golf almaktan filan vazgeçmez. Ama eğerki mantığınız bu şekildeyse benim için bu emisyon konusundaki kandırılma durumu çok önemli aracın kalitesi ve diğer özellikleri önemsiz diyorsanız ozaman vazgeçin hiçbir sorun yok. Ancak şunu söyleyeyim ben şuan C segmentinde Premiumlar hariç GOLF e rakip bir araç göremiyorum. ASTRA K yı bekleyin derim. Astra K dan umutluyum. Genelde dalga geçerim opel hakkında sütçü beygiri filan diye ama astra hafifletilmiş ve motorlarda yenilenmiş. Bi görmekte fayda var derim..

Sırf özelliği, kalitesi için o arabaya bindirdiği ailesini çoluğunu çocuğunu mu zehirlesin adam? Sırf kandırıyorlar diye mi vazgeçiyor yani?

Egzozdan çıkan karbonmonoksit ve nox gazlarının aracın içindekileri zehirlediğini nerden çıkarttınız ? yolda giderken bu gazın aracın içine girme ihtimali varmı sizce ? Onuda geçtim bahsedilen problem 2007-2014 yılları arasında satılmış olan EURO 5 motorlu araçları içeriyor. Euro 6 için böyle bir konu yok. Biraz mantık lütfen....

Hayır ceo bile savunmamış istifa etmiş bu forumdakiler hala neyi savunuyor anlamıyorum.

hayır babanın VW ye rakip firması filanmı var mesela Toyotanın,Gm nin,Fordun filanmı sahibisiniz ? niye vw ye bu düşmanlık ve kin bende bunu anlamıyorum.

acın büyük normal karşılıyorum bu tarz destekçileri, nede olsa kandırılmışlar. bence savunacağına hakkını ara. simsarcıları gibi her vw konusunda millete daha ne kadar itici gelebilirim diye çabalama.

• kesinlikle MAZDA 3 öneririm. 2011 mazda 3 impressive donanımnda bir aracım var. gayet memnunum . hiçbir sorun çıkarmadı ve otomatik vitesi gayet iyi ve sorunsuz. en son kasalar çok daha iyi. aracı test ettiğinizde süspansiyonların ve yol tutuşunun en az golf kadar iyi olduğunu göreceksiniz (bence golften daha iyi). MAZDA 3 CANDIR
     Golf siparisi verecektim vazgectim

• Tebrik ederim. İyi yapmışsınız. Bu tepkileri görsünler de akılları başlarına gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyslamdunker

Acaba VW kullanıcıları neden pişman olsunlar anlamıyorum. Davanın sonucuna göre ya arabaları toplatılıp paraları iade edilecek ya da bedelsiz onarım vb. bir şey olacak. En kötü ihtimal dava VW lehinde sonuçlanırsa az da olsa arabalarının değeri düşer o kadar.

İyi niyetli VW sahiplerini ayrı tutuyorum ancak ülkemizdeki genel VW kullanıcısı aracını bir sosyal statü sembolü olarak görüyor. O sözde statüleri şu anda yerlerde sürünüyor, o yüzden pişmanlık diz boyu
  • Kia ceed dct.

Lokum gibi araba...

• Bir akrabamda almayı düşünüyordu bende olaydan bahsettim ve sıra bekliyecen araba gelene kadar belki şirket çökücek dedim adam anında vaz geçti.

• 308 güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra k yi bence bekleme, ince detaylarda ucuz yola kacmislar incelemeleri izlersen ne demek istedigimi anlarsin. bence herturlu golf akar, illa vw olmasin dersen volvo v40 olabilir.
  • omersuha O kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de sayenizde öğrendim gerçekten güzel fiyatı da fena değil
  • Dizel otomatik focus al kurtul.
  • Hocam yapmayın Golf gibi arabayı nasıl almazsınız? Tok kapı sesi ve Doğuş tecrübesini size başka hangi otomobil firması verecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersuha

kesinlikle MAZDA 3 öneririm. 2011 mazda 3 impressive donanımnda bir aracım var. gayet memnunum . hiçbir sorun çıkarmadı ve otomatik vitesi gayet iyi ve sorunsuz. en son kasalar çok daha iyi. aracı test ettiğinizde süspansiyonların ve yol tutuşunun en az golf kadar iyi olduğunu göreceksiniz (bence golften daha iyi). MAZDA 3 CANDIR
     Golf siparisi verecektim vazgectim

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

• i30 tavsiye edebilirim size bende alternatif olarak.

• Father Torque kullanıcısına yanıt
    Sosyal statü değilde sosyal drama dönüştü bu iş

• Tebrikler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslantr55

Uzun suredir almayi planladigim golf 7 1.6tdi highline paketi son duydugum haberlerden sonra almayi vazgectim. Bu hafta alacaktim acikcasi. vicdanim el vermedi cunku hem para verecem hemde boyle haberler duyup kendimi kandirilmis hissetmek istemedim. golf 7 ye alternatif istiyorum. wv tavsiyesi istemiyorum arkadaslar.

Fare dağa küsmüş dağın haberi yok!

Sıfır alacağını kabul ederek yazıyorum: duyduğun haberlerden dolayı vazgeçtiysen, almayı planladığın aracın Euro6 olduğunu da bilecek kadar bilgili olman lazım. VW'nin Euro5 motorlarda hile yaptığını bilerek ve bu habere inanarak vazgeçtiysen, Euro6 motorlarda böyle bir yazılımın olmadığını beyan etmelerine de inanman lazım ve hemen gidip Golf'ü alman lazım...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.