Şimdi Ara

Golf siparisi verecektim vazgectim (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Duratec

Konu ÇSB geldi , sırf bu yüzden mantıklı bir insan Golf almaktan filan vazgeçmez. Ama eğerki mantığınız bu şekildeyse benim için bu emisyon konusundaki kandırılma durumu çok önemli aracın kalitesi ve diğer özellikleri önemsiz diyorsanız ozaman vazgeçin hiçbir sorun yok. Ancak şunu söyleyeyim ben şuan C segmentinde Premiumlar hariç GOLF e rakip bir araç göremiyorum. ASTRA K yı bekleyin derim. Astra K dan umutluyum. Genelde dalga geçerim opel hakkında sütçü beygiri filan diye ama astra hafifletilmiş ve motorlarda yenilenmiş. Bi görmekte fayda var derim..

Hahahaa sutcu beygiriymis, sizin o bol keseden harcadiginiz beygirlerin 40 kat fazla hava kirliligi ureten motorlardan geldigini sakin gormeyin. Gomun kafanizi kuma ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar olaydan sonra vw alan zaten normal değildir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslantr55

Uzun suredir almayi planladigim golf 7 1.6tdi highline paketi son duydugum haberlerden sonra almayi vazgectim. Bu hafta alacaktim acikcasi. vicdanim el vermedi cunku hem para verecem hemde boyle haberler duyup kendimi kandirilmis hissetmek istemedim. golf 7 ye alternatif istiyorum. wv tavsiyesi istemiyorum arkadaslar.

Şirokko al
  • Hb düşünürseniz megane 4 derim tenekeline golf parasına dolu bir megane alabilirsiniz.

• Her ne olursa olsun WV bir Alman firması,öyle yada böyle yine kalkarlar ayağa. Sonuçta yıllardır en sağlam araçları yine onlar üretiyor.
  • Arkadaşlar Sağlam firmalar küçük işlerden çok para kazanmak istemez bu tüketiciyi aldatmaktır, belki bilmediğiniz diğer markalar dahil neler var, ama VW şaka maka ciddi bir kriz yaşayacağı aşikar firmanın geleceği belirsiz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

Konu ÇSB geldi , sırf bu yüzden mantıklı bir insan Golf almaktan filan vazgeçmez. Ama eğerki mantığınız bu şekildeyse benim için bu emisyon konusundaki kandırılma durumu çok önemli aracın kalitesi ve diğer özellikleri önemsiz diyorsanız ozaman vazgeçin hiçbir sorun yok. Ancak şunu söyleyeyim ben şuan C segmentinde Premiumlar hariç GOLF e rakip bir araç göremiyorum. ASTRA K yı bekleyin derim. Astra K dan umutluyum. Genelde dalga geçerim opel hakkında sütçü beygiri filan diye ama astra hafifletilmiş ve motorlarda yenilenmiş. Bi görmekte fayda var derim..

Sırf özelliği, kalitesi için o arabaya bindirdiği ailesini çoluğunu çocuğunu mu zehirlesin adam? Sırf kandırıyorlar diye mi vazgeçiyor yani?

Egzozdan çıkan karbonmonoksit ve nox gazlarının aracın içindekileri zehirlediğini nerden çıkarttınız ? yolda giderken bu gazın aracın içine girme ihtimali varmı sizce ? Onuda geçtim bahsedilen problem 2007-2014 yılları arasında satılmış olan EURO 5 motorlu araçları içeriyor. Euro 6 için böyle bir konu yok. Biraz mantık lütfen....

Hayır ceo bile savunmamış istifa etmiş bu forumdakiler hala neyi savunuyor anlamıyorum.

hayır babanın VW ye rakip firması filanmı var mesela Toyotanın,Gm nin,Fordun filanmı sahibisiniz ? niye vw ye bu düşmanlık ve kin bende bunu anlamıyorum.

yav adamlar göz göre göre yalan söylüyor, sahtekarlık yapıyor, denetleme kuruluşlarını ve tüketicisini kandırıyor bırak da insanlarda biraz düşmanlık olsun.

bizim halkın öyle bir marka bağımlılığı var ki adamlar bir yanağa tokat atsa diğer yanağını çevirecek insanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 30 Eylül 2015; 0:12:00 >

• Konu fake kavgalar çok eğlenceli devam edin lutfen

• Emisyon skandalı sadece jetta ve passatta olfu gönül rahatlığıyla al golfünü

• Dostlar kimse almasa ne olucak bu insanlar aracı emisyon için almıyorki çevreci dostlarım reklamın iyisi kötüsü olmaz ömrümde binmedim dizel araca 1.2tsi 1.4tsi golf için en ideal motorlar
     Golf siparisi verecektim vazgectim

• Benim doğuşum
    Benim VW yapmaz öyle hileler
    Bunların hepsi paralel !
  • Bu olaylar vw i bitirmesede aya bi çökerteceği belli ..şimdi bütün enerjilerini ve kaynaklarını bu durumları düzelt.ek ve yeniden ayağa kalkmak için harcıyacaklar ..bundan sonra vw den uun süre boyunca yeni teknolojiler ve gelişim beklemek zor ..baya bir geriye gider vw ...bundan sonra vw alan büyük hata hapar.

• güncel araçların (euro 6 motor) emisyon problemi bulunmadığı söyleniyor.
    2013 1.6 tdi passat'ımı satmıştım 6 ay önce ve Golf almayı planlıyorum.
    Golf almazsam şayet Giulietta almayı planlıyorum. Zaten Passat'ı da hatchback almak için satmıştım.

İyice kesinleştirdikten sonra duruma göre bakıcam. Muhtemelen kesinleşmesi de (hangi araçların temiz olduğu yönünde) 2016 başını bulur gibi.
  • 1.4 TSI alın kafanız rahat olsun. TSI'da sıkıntı yok. VW kalitesi de cabası tabi.

DSG ile beraber önden çekişli araba ön kaldırır behey!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.