Şimdi Ara

Golf R'ın muadilleri nelerdir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:.

quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

konuyu okuyunca direk EVO dur alınması gereken dedim

Bende simdi sitesine girince baktim, 160 bin lirayla digerlerine gore fiyati uygun, konforu ve kalitesi nasildir iste oda onemli... 2006-2008 impreza gibi super surus ozellikleri olan ama kalitesi vasat donanimsiz ve konforsuz mudur

kesinlıkle tam tersi donanımı yeterlı kullanımı konforlu diyemem tabı ki çift kavramalı otomatık vitesin geçişleri de harıka .
    imprezadan daha iyi yol tutuyor buna emın olabılırsın .
    2. el az kullanılmıs olanları tercıh etmen senin yararına olur çok kara geçersin arada 50 bın tl oynuyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-yildizlardan-hatasiz-2010-evo-x-gsr-sst-orj-12-000-km-86932871/detay

• gerisi fasa fiso, bu ikisinin teknik özelliklerine bakmak yeterli..

Golf R'ın muadilleri nelerdir ?

• quote:

quote:

quote:

Bende simdi sitesine girince baktim, 160 bin lirayla digerlerine gore fiyati uygun, konforu ve kalitesi nasildir iste oda onemli... 2006-2008 impreza gibi super surus ozellikleri olan ama kalitesi vasat donanimsiz ve konforsuz mudur

kesinlıkle tam tersi donanımı yeterlı kullanımı konforlu diyemem tabı ki çift kavramalı otomatık vitesin geçişleri de harıka .
    2. el az kullanılmıs olanları tercıh etmen senin yararına olur çok kara geçersin arada 50 bın tl oynuyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-yildizlardan-hatasiz-2010-evo-x-gsr-sst-orj-12-000-km-86932871/detay

Yok ya alacagima sormadim...
    Hangileri vardir diye merakdan.
    Evo X, Golf R kadar konforlumudur
    Veya degistireyim soruyu tabiki
    Evo X gunluk konfora uygunmudur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok ya alacagima sormadim...
    Hangileri vardir diye merakdan.
    Evo X, Golf R kadar konforlumudur
    Veya degistireyim soruyu tabiki
    Evo X gunluk konfora uygunmudur ?

bu konuda birşey diyemem malesef benım 15-20 dk lık deneyımım kaymak asfaltta oldu bir sorun yoktu ama malum türkiye ...

• Günlük hayatta Lancer ile ne yapabiliyorsan EVO ile de yapabilirsin. Çocuk koltuğu bağlamak için yer bile mevcut bırakın yol koşullarını.
  • Rs3 ü 75.000 euroya ankara kaptı.1 adet gelmişti satılmadı 75.000 euroya kadar düştü sonra gitti.Güzel araç ancak rs3 dışarıdan hothatch havası veremiyor.Ayrıca 2.5 litrelik motoru 5 silindirli motor çok fazla modifiyeye uygun değil.

Golf r sadece hızlı ama çok yavan tat tuz yok tepkileri golf gibi ayrıca adaptif süspansiyon farkını ben hissedemedim
  • Golf r nin muadili başka bir golf r dir..
  •  Golf R'ın muadilleri nelerdir ?
  • Astra opc focus st ve megane rs muadilleridir.
    Golf R o sınıfın en iyi araçlarından biri.
    Türkiye'de o fiyat klasmanında hot hatch pek tercih edilmediği için satışı zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

gerisi fasa fiso, bu ikisinin teknik özelliklerine bakmak yeterli..

Kesinlikle 1M

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Rs3 ü 75.000 euroya ankara kaptı.1 adet gelmişti satılmadı 75.000 euroya kadar düştü sonra gitti.Güzel araç ancak rs3 dışarıdan hothatch havası veremiyor.Ayrıca 2.5 litrelik motoru 5 silindirli motor çok fazla modifiyeye uygun değil.

Golf r sadece hızlı ama çok yavan tat tuz yok tepkileri golf gibi ayrıca adaptif süspansiyon farkını ben hissedemedim

konuyu bulamadım senin konuydu demi rs-r karşılaştırması
    peki r çok mu kötü tepki veriyor ? yoksa type-r rs v.s. ye göre mi kötü
    adaptif süspansiyon farkını ben hissedemedim derken çok mu sert bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 20 Mayıs 2012; 23:39:00 >
  • Focus RS500 e bakabilirsiniz. Neşeli bi alete benziyor.
    Dediğiniz koşullara bi S3 uyuyor. Biraz daha sert sanırım R'dan. Bunlar da konfor aramak bana acayip geliyor. Benim için zangır zangır titremeli bu sınıfta bile olsa araçlar. Süspansiyonları insanların talebinden dolayı sert değil bence. Bu sınıflar için AWD de bana hoş gelmiyor 4 çeker için güçlü bir motor ve hafif bir yürüyen olması lazım hothatch için ama bunlar dan fiyatı çok katlayan şeyler mantık ölçüsüne takılır. Ben arkadancıyım s2000, rx gibi araçları her türlü değişmem söylediklerinize.
    Geçen 116 ile Serhat yanımda bi viraj da performans çekti ben beğenmedim ama bu bahsi geçen hot. lerin bunu bile yapabileceğini düşünmüyorum. Adam böyle kurcalamaktan lastiklerin dışını yemiş zaten.:P
    Mini'lerin süspansiyonları daha sert hoş gelmişti.
  • Allahim cildirmamak elde degil. Golf-r mi konforlu evo mu ? Diye soruluyor.

Bu araclarda konfor arayan bu araclari almasin. Cunku arabadan falan anlamiyordur.

Konfor ne demek ya , performans odakli bi arac aliyorsun.
  • bunlarin hepsini bir arada sunmaya calisinca golf r gibi salca oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Allahim cildirmamak elde degil. Golf-r mi konforlu evo mu ? Diye soruluyor.

Bu araclarda konfor arayan bu araclari almasin. Cunku arabadan falan anlamiyordur.

Konfor ne demek ya , performans odakli bi arac aliyorsun.

oldu

biz dağılalım o zaman
  • quote:

quote:

Rs3 ü 75.000 euroya ankara kaptı.1 adet gelmişti satılmadı 75.000 euroya kadar düştü sonra gitti.Güzel araç ancak rs3 dışarıdan hothatch havası veremiyor.Ayrıca 2.5 litrelik motoru 5 silindirli motor çok fazla modifiyeye uygun değil.

konuyu bulamadım senin konuydu demi rs-r karşılaştırması
    peki r çok mu kötü tepki veriyor ? yoksa type-r rs v.s. ye göre mi kötü
    adaptif süspansiyon farkını ben hissedemedim derken çok mu sert bir araç

Rs ile R ı ben hiçbiryerde karşılaştırmam Hothatch nedir bilen kişide yapmaz benim gibi.Adaptif suspansıyon comfort aynı sport aynı farkı anlıyamıyorsunuz Golf R ın gaz tepkisi cık iyi ancak dsg lerın genel sıkıntısı 0 dan hızlanmalarda gaz pedalının tepkisinin zayıflıgı Lauch control kullanıncada mekatronık arızası verıyor kısa zamanda Golf r ne için üretilmiş bilemiyeceğim ama zevk veren bir araç degil.Ama kötüde degil balance arabası diyeyim en iyisi.

• quote:

Rs ile R ı ben hiçbiryerde karşılaştırmam Hothatch nedir bilen kişide yapmaz benim gibi.Adaptif suspansıyon comfort aynı sport aynı farkı anlıyamıyorsunuz Golf R ın gaz tepkisi cık iyi ancak dsg lerın genel sıkıntısı 0 dan hızlanmalarda gaz pedalının tepkisinin zayıflıgı Lauch control kullanıncada mekatronık arızası verıyor kısa zamanda Golf r ne için üretilmiş bilemiyeceğim ama zevk veren bir araç degil.Ama kötüde degil balance arabası diyeyim en iyisi.

senin nickinden konuyu buldum senin avatar göze çarptığından senindi sandım konuyu

http://forum.donanimhaber.com/m_58578788/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 21 Mayıs 2012; 0:06:26 >

• quote:

quote:

senin nickinden konuyu buldum senin avatar göze çarptığından senindi sandım konuyu

http://forum.donanimhaber.com/m_58578788/tm.htm

O çok farklı bir durum adamın zaten golf r ı var satıp megane rs alayımmı diye soruyor bende yaşayacağı deger kaybı yerıne golf R a revo stage 3 yaparak eglencelı hale getırmesını onerdım gıt golf R al demedım

• quote:

O çok farklı bir durum adamın zaten golf r ı var satıp megane rs alayımmı diye soruyor bende yaşayacağı deger kaybı yerıne golf R a revo stage 3 yaparak eglencelı hale getırmesını onerdım gıt golf R al demedım

bende al dedin demedim ki :)
  • RS3 ve 1M çok farklı noktadalar.Daha üstteler.Golf R ile veya Megane RS ile rakip olamazlar.Zaten güçleri ve performansları arasında çok fark vardır.

Golf R ın muadilleri Megane RS,Focus rS500,Astra OPC vb dir.

edit : düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 21 Mayıs 2012; 0:13:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.