Şimdi Ara

Golf-Polo , Linea-Symbol ün yerini mi alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir dikkat ediyorum, tarafikte fazla golf ve polo var, asıl dikkatimi çeken, bunlarda şirket isimleri olması sağında, solunda, arkada, artık şirketler bu ikiliyi tercih etmeye başladı herhalde, sizler de buna dikkat ettiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu araçlar artık daha düşük fiyatlara maledilebiliyor sanırım. Biraz üst kademeysen Jetta bile veriyor firmalar. Araç hem konforlu hem de TDI olanların yakıtı düşük. Şirketler daha çok kiralama yoluna gidiyorlar. Almadıkları için üç beş lira fazlaya bakmadan daha üst kademe olan bu araçları kiralıyorlar. Bence Golf ve Polo iyi birer seçim. Alırken de bütçeye göre Polo düşünülebilir. Şahsen kendime alacak olsam Polo'yu ciddi olarak düşünürüm. Ne kadar şirket aracı olarak kullanılsalar da prestij kaybetmezler. Yurt dışında ne Mercedes'ler taksi olarak kullanılıyor... Bir arkadaş Polo ile ilgili yorum yapmış. Kullanıcı yorumunu BURADA Paylaşıyorum. Alacak olanlara faydalı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Linea-Clio-Symbol bu arabalardan başka şirket arabası göremiyorum ben sokaklarda nadir olarak gördüklerim ise şunlar : audi a1 , chevy aveo , fluence (gerçi fluencede baya bir artmaya başladı.)

2013 satışları:

http://forum.donanimhaber.com/m_79340310/f_//tm.htm#79340310

son 3 yıl toplam satışları:

http://forum.donanimhaber.com/m_70385100/f_//tm.htm#70385100

Fluence pek de az değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    2 yıl önce açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    14 yıl önce açıldı
    Symbol mü, Linea mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.