Şimdi Ara

Golf'mü Astra'mı? (Astra Aldım!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
20.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf 60-70.000 kmye kadar iyi ya sonra , habire abuk sabuk arızalar çıkarıp durur, arıza oranı rahatçana astra ile yarışır. Öyle çok sağlam bir araç filan değil. Hatta adamların özellikle parçalarının ömrünü özellikle ayarladıklarına dair hep şüphem olmuştur.
  • walla ben golfte astrada kullandım 2006 ama aastra cok küttttt araba direksiyonu cok agır wede kacmıor ama golf cok rahat araba golfun donaımı extraya kacıor
    tam dodanınmlık golf fsı auto sana 56-60 patlar
    ama tam donanımlık astra auto sana 45 patlar
    ama ben astrayı almam cünkü güven de yok astrada
    bi astrayı kullanmak war bide golfü astrayı kullansan iz bırakmassın ama golfu kullan daha cok hava verir sana siyah renkli sis farlı celik jantlı golf derim
    basta arabada önmli olan marka almanyada enn ii araba audiyle bmw ondan snra mercedes sonra wv gelior ama opel ilk 5 e girmior
    iikinciside güven arabada wv cok güvenli araba ama sonucta 4 teker fazla güvenme
    opel astra otomatiği kaldırmıor devri ii almıor ama golf te sesi bile cıkmıor devir alırken
  • golf 2008 e kadar kasa değistrmeyecek ama 2008 teki kasasıda cok pahalı olacak maketinini gördüm 2008 kassınının cok güzel yapmışlar bide akadaslardan biri dmişki golf neki bu arkadasın astrasımı varda kıskanıyor cok oluor öle parası yetmior golfe gidip astra alan ...bi arkadasta demişki golfle astrann arasında ki fark yokki demiş onu dien arkadas arabadan anlıormu acaba opel dediğiniz araba almanyada ilk 5 girmior ama vw 4 girior 1 audi 2 bmw 3 mercedes 4 vw
    --BMW 3 SERİES--
  • arkadaşım şu kadar diyim ben arkadaşın 2005 astra cdti ına bindim bende de golf4 var performans olarak tabiki karşılaştırmaya çalışmadım ama bnm arabam gerçekten daha konforlu yol rüzgar sesi daha az ve daha ferah golf daha pahalı doğru ama fiyat performans olarak düşünürsen hakediyor bence yani ben de golf diyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Astra..

nedeni golf ün tipini hiç ama hiç sevemedim.. çok antipatik geliyor..

özellikler bakımından yakın zaten iki araç, sen sana hitap edeni beğendiğini al
  • şunu belirtmeliyimki şimdki son golfte eski golflerin kalitesi yok.ayrıca şimdiki kasası dizayn açısından çok soğuk.eski kasalar daha agresif ve dahaçekiciydi.astra o yönden golften bi adım önde.zaten almanyada fawe mühendisi bi yakınım vw nin giderek kaliteyi düşürdüğünü belirtmişti.
  • ben olsam astra derim gerci golf u kullanmadım bek doğru olmayabilir dediklerim ama görünüş olarak ve sportiflik olarak dersen astra derim yol tutusu gercekten guzel sınırlarında dolasınca vırajlarda cok ıyı..
  • astra daha ucuz oldugu için piyasaya tabi yansıyor ama 2 misli kadarda deil tabi ama konfor dersen astra güzel araba ama iyake golf dersen biraz parana kıyıp konforlusunu alırsın sende 1.6 fsı tam donanım 55-60 arası bu modele yakın astra ise 42 milyar
    şuan golf goal 1.6 fsida da gerekli bütün donanımlar var ve 41.690ytl
    bence golf goal iyi bi seçim olur

bak astra derim başka bişe demem

1. golf plus 2006 1.6 102 hp 38.000 ytl ancak araç gri vede biraz daha aile arabası gibi ben 24 yaşındayım bu yüzden şüphelerim var.

2. yeni astra 2006 enjoy 1.6 twinport siyah jant tı, krom du vs. araba çılgın güzel gözüküyor ama opel le de güven sorunum var.

3. honda cıvıc yeni kasa 2007 harika ama sanki babama daha uygun gibi kalıyor.

4.yada 2007 normal golf siyah renk felan istiyorum buda comfortline 45.0000 felan ediyor. 40.000 ini de geçemeyecem.

tek karar verdigim nokta alman veya japon alacagım vede 3 gün dür çatlama noktasındayım. bir kaç önerinize önem veriyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: chi

golf
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.