Şimdi Ara

Golf icin bi bakar misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araba bazı zamanlar mantık işi olsada çoğu zaman erkekler için gönül işi. Iciniz bu aractan yanaysa ve fiyatlar bu seviyedeyse alın gitsin. Zarar etmezsiniz ama aradığınız zevki bulamayabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

quote:

Orijinalden alıntı: er38

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

yılını geçtimde o motor la alınmaz bence ..

Motorun ne gibi bir sorunu var ki?
    Biraz fazla yakiyor diye sikayet ediliyor galiba ama ben ona raziyim.

arkadaşım mıtorun hiçbir sorunu yok sen buradakilere bakma...
    aynı motoru lpg ile kullanıyorum geçen haftasonu ankara beypazarından köye gidip geldim hızım 90-100 km arasıydı 100 ü geçmedim depoyu fulluyerek ölçüm yaptım

254 km yol gitmişim ve 47 tl lpg almışım (lpg 2.39) ve kmde 18.5 kuruş yakmışım
    görüldüğü üzere bu tüketim de sıkıntı yok
    bu arada kendim doktorum buraya gelipte hesap kitap bilmeyenler gibi ölçüm yapıp kafadan sallayıp yazı yazacak birisi deilim...
    yanlız sana tavsiyem biraz daha çıkabilirsen 36-37 ye golf 6 bulabilirsin gibi az kmde olur 2011 felan olur..
    bu forumun bu motorla derdi ne anlamıyorum bu motor bizi uçurmuyor ama lpg ile mükemmel şekilde işimizi görüyor buda bize yetiyor..

:)
    Kullanicilarla konusmak daha faydali. 4-5 kullanicisina sordum, alma diyen olmadi, aksine, al diye israr ettiler. Memnun binen herkes.

Forumda ise garip bir durum var. Mesela "alma" ya da "fazla" gibi kestirip atmislar. Ben bunlarin birakin arabayi, ehliyetinin oldugunu bile zannetmiyorum.

su an 2. el piyasasi ucmus gitmis. Bende isterdim 6'yi almak ama malesef, sinirimdayim. Yakitinin ise abartildiginin farkindayim.

Tesekkurler yorum icin.

• Daha yüksek modelli ve daha düşük km de astra h hb tavsiye ederim. 2010, 2011 model 40 bin 50 bin km civarı bulunabilir.

• Fiyatını aşağıya çekebilirseniz düşünülebilir, lpg ile uzun süreli kullanabilirsiniz. Astra iyi hoş ama lpg ile 30-40bin km sonra başınızı ağrıtabilir.

Genel olarak fiyatlara gelince maalesef her şey uçmuş, 27 bine clio4 baz donanım aldığımızı biliyorum ve aynı araç bile %50 artmış. Keşke fiyatı artan sadece Golf olsaydı da sabah akşam onu eleştirseydik.

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Fiyatını aşağıya çekebilirseniz düşünülebilir, lpg ile uzun süreli kullanabilirsiniz. Astra iyi hoş ama lpg ile 30-40bin km sonra başınızı ağrıtabilir.

Genel olarak fiyatlara gelince maalesef her şey uçmuş, 27 bine clio4 baz donanım aldığımızı biliyorum ve aynı araç bile %50 artmış. Keşke fiyatı artan sadece Golf olsaydı da sabah akşam onu eleştirseydik.

Aynen bende dumur oldum acikcasi. Yani ben vw oldugu icin fiyati artmis, tutuluyor diyolar falan diye dusunurken yaniliyormusum. Piyasanin tamami firlamis gitmis. 2013 ocakta sifir opel astra klasik aldik arkadasa 32500'e. Simdi 2. eli o fiyatlara zor bulunur, temiz bi aracsa. Bana da fiyat biraz fazla geliyor fakat piyasaya bakiyorum, normaldir heralde diyorum. Onumuz yaz bir de, bu saatten sonra dusecegini de sanmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam fiyat pahalı 25 civarında o donanıma alınabilecek olanlar da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

Hocam fiyat pahalı 25 civarında o donanıma alınabilecek olanlar da var

Bana 1 tane dediginiz fiyatlarda TEMIZ bi arac gosterebilir misiniz, ornek olarak?

Ek: hatta 2 tane gosterin de birini de al-sat yapip az da biz kar edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er38 -- 1 Mayıs 2014; 14:43:52 >
  • Golf 4 nerdeyse 30 yazacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

ve forumda baz golf 7 41,000 dolaylarına alınırdı bir zamanlar .
     Golf icin bi bakar misiniz?

Hıghline tsi tam f/p aracıydı 52.000'e...Şimdi 70.000

gözlemlerime göre ikinci eldeki yükselişin sıfırdan aşağı kalır yanı yok forumunda hatrı sayılır birinin kamuoyu oluşturup bir tavır, bilinç oluşturması lazım ikinci elde almayalım aldırmayalım ...

• quote:

quote:

verimsiz hocam ondan demiştim yakıt olarak ..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynı motoru lpg ile kullanıyorum geçen haftasonu ankara beypazarından köye gidip geldim hızım 90-100 km arasıydı 100 ü geçmedim depoyu fulluyerek ölçüm yaptım

bu arada kendim doktorum buraya gelipte hesap kitap bilmeyenler gibi ölçüm yapıp kafadan sallayıp yazı yazacak birisi deilim...
    yanlız sana tavsiyem biraz daha çıkabilirsen 36-37 ye golf 6 bulabilirsin gibi az kmde olur 2011 felan olur..
    bu forumun bu motorla derdi ne anlamıyorum bu motor bizi uçurmuyor ama lpg ile mükemmel şekilde işimizi görüyor buda bize yetiyor..

Kullanicilarla konusmak daha faydali. 4-5 kullanicisina sordum, alma diyen olmadi, aksine, al diye israr ettiler. Memnun binen herkes.

Forumda ise garip bir durum var. Mesela "alma" ya da "fazla" gibi kestirip atmislar. Ben bunlarin birakin arabayi, ehliyetinin oldugunu bile zannetmiyorum.

su an 2. el piyasasi ucmus gitmis. Bende isterdim 6'yi almak ama malesef, sinirimdayim. Yakitinin ise abartildiginin farkindayim.

Tesekkurler yorum icin.

Madem öyle alın o zaman,niye buraya konu açıp fiyat hakkında yorum istiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler yorum icin.

Madem öyle alın o zaman,niye buraya konu açıp fiyat hakkında yorum istiyorsunuz?

Haklisiniz hocam. Insanlarin fikirlerini almak pek mantikli degil. Bin bilsende bir bilene danismaya gerek yok. Bence forumu da kapatalim, sorun kokten cozulsun. Amac fikir alisverisi yapmak. Fazla, etmez, pahali diyen arkadaslar belki "onu alma da bunu al" derler diye actim konuyu. Hani arastirdik ettik ama belki goremedigimiz bilemedigimiz birseyler vardir diye.

Foruma uye olup da bu tur seyler yazan insanlari anlamiyorum. Madem fikir alisverisinden rahatsizsin, ne isin var "forum"da?

• 9 yaşındaki aracın boya ve değişeniyle pek ilgilenmem ancak km si biraz fazla. Ayrıca golf V midline için 29.500 tl bence çok yüksek bir değer olur. Midline baz donanım değil mi. Malum siteye bakarsanız aynı fiyata daha donanımlı golf V bulabilirsiniz.

motor konusunda ise 1.6 8v motorlar çok yakan ve yaktığına göre performans vermeyen bir motordur. sorun çıkartmaz ancak performansta azla yüzünüzü güldürmez. şehir dışı yollarda çok yaktığını fark etmezsiniz ancak şehiriçinde lpg yi emer :)
  • Trendline en donanimsiz,
    Midline orta donanim,
    Comfortline en dolu, seklinde hocam donanim isi. Midline'dan biraz daha fazlasi var. fiyat bana da cok geliyo ama daha uygun da bakiyorum yok. Fiyat uygunsa kaporta dagilmis oluyo. Bu durum da umrumda degil pek ama agir bi kaza yapmis olmasindan cekiniyorum, malum sasi saglamligi onemli.

• @er38

Merak etme forumun ne amaçla kullanıldığını biliyorum.

Sorun açık ve net,şu marka aracı şu fiyata alıyorum demişsin,naçizane insanlar yorumunu yazmış,sen ne yapıyorsun yok 2.el piyasasından haberiniz var mı, yok ehliyeti olmayan adam yorum yapıyor bla bla bla.

Fikir alışverişinden rahatsız olmayan adam verilen cevaplara saygı duyar,farklı model tavsiyesi istiyorsun madem bunu da mesajında belirtebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

@er38

Merak etme forumun ne amaçla kullanıldığını biliyorum.

Sorun açık ve net,şu marka aracı şu fiyata alıyorum demişsin,naçizane insanlar yorumunu yazmış,sen ne yapıyorsun yok 2.el piyasasından haberiniz var mı, yok ehliyeti olmayan adam yorum yapıyor bla bla bla.

Fikir alışverişinden rahatsız olmayan adam verilen cevaplara saygı duyar,farklı model tavsiyesi istiyorsun madem bunu da mesajında belirtebilirsin.

Tesekkur ederim merakimi giderdiginiz icin. Siz galiba tutarsiz yorum yapan arkadaslarin fake hesabisiniz ya da avukati. Aslinda okusaniz ornekleri cok ama tekrarlayalim.

Sadece "fazla" "alinmaz" gibi gerekcesi olmayan, iskembei kubradan sallanan, bos yorumlara demisim ki " goster bi tane ornek, tezini destekle, bende onu alayim." Siz yorumla sacmalamanin ayirdimina varamiyosaniz ben ne yapabilirim? Bakin yukarida bi arkadas da pahali oldugunu, neden o kadar etmeyecegini anlatmis. Agzina saglik. Iki ornegi de siz degerlendiriverin bi zahmet.

Fikir alisverisinden degil beyefendi, temelsiz sacma sapan laftan rahatsiz oluyorum. Isin basinda da o sekilde seyler soylemek biraz haddimizi asmak olur. Ben kimseyi tenkit etmek istemem zira.

• @er38

Avukatlıkla falan alakası ,yok tekrar söylüyorum fiyat hakkında yorum istemişsiniz ''fazla,o kadar etmez'' diyenler olmuş. Bu soruya verilecek muhtemel cevaplar iyi veya kötüdür.

Fiyata fazla diyen adam illa başka seçenekler sunmak zorunda mı? Fiyat fazla demenin neresi saçma,basit bir soruya basit bir cevap vermişler ortada saçmalamak veya sallamak yok.

Neyse konu daha fazla uzamasın,hayırlı akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.