Şimdi Ara

Golf görünümlü yeni Volkswagen Polo ortaya çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
6.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğan görümlü şahin lafı tekrardan dillere gelecek desenize.

• tasarımda iyileşme var bu güzel bir şey
  • 80 beygirlik motoru fiat koysa milletin demediği kalmazdı. Ayaklar altına alırlardı. Ama vw koydu ya yere göğe sığmaz.

• Kullanıcı kitlesinde değilim ama ben bu İbiza'yı alırım
  • tasarım daha farklı olabilirdi, yinemi bamya :(

• Arabalar(Cars) filminin bir sahnesinde 2 tane ''hatchback'' araba görmüştüm güneşin batışını izliyorlardı, sanırsam o gün bu araba üzerinde çalışmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdlhmdtrn

bence güzel olmus iç hacmi ve ön konsolunu da geliştirmişlerse ki öyledir çok satar

Oyle bagimli bir tuketici grubu var ki, tek vidasini bile degistirmese gene satacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbela

quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

biraz saçma motorlar olmuş, umarım o 60'lı 70'lı beygir motor güçlü motorlarla ülkemize gelmez..

ileriye gideceğine geri giden bir motor teknolojisi var Vw'de..

1.4 iken neden 1.5 yaptın benzinlileri, herkes küçük güçten daha yüksek tork/hp almak için kasarken..

dizelde 1.6 hacimden 160 hp'ler şu an alınırken , 70-80 Hp'ler çok komik..

sorgulayın arkadaşlar, "neden" diyin..

Emisyon değerlerini düşük tutmak için olabilir,skandal sonrası daha fazla riske girmek istememişlerdir.

Ayrıca, yakıt oldukça problem olmaya başladı. Gelir dağılımı iyice bozulmaya başladı...

• wv son zamandır cok benzer araclar yapiyor

• Amaçlanan : Eşeğin, semerinde yapılan bir takım değişikliklerle sütçü beygirini andırması.
    Netice : Eşek, aynı eşek.
  • Makyaj yapa yapa Ajda Pekkan'ı geçtiler.Ajda yine Ajda 1 km den görsen yine bizim Ajda
  • Devşirme, yeniçeri arabası...

Arkası BMW 1

Önü golf

İçi vw Polo

Vites Japon

Teker İtalyan

.....

Taliplisi çok olur;

Satar valla

• replika gibi duruyor sanki
  • Ne güzel iş ön farları değiştir arka farları değiştir işte sana yeni kasa.

• polo 5 kuruş etmezz ww de hakezaa öyle almanyada 5 .sınıf araç muamaelisi gören firmayı türkiyede el üstünde tutuyorz enteresan araçlarn fiyatları aldı başını gitti gerçekten ww nin hangi arabası parasını eder soruyorum ?

• Ben seviyorum bu arabayı. Sebebi basit. X ülkesine gidiyorsun. Alt segment araba kiralıyorsun. Neye bineceğini biliyor oluyorsun. Çoğu ülkede alt segment araçlarda binlerce polo filo arabası oluyor. Sen de alt segment araba kiralayan biri olarak %70 ihtimal polo'ya bineceğini biliyor oluyorsun. Böylece riske girip adını duymadığın bir kiralama firmasından önceden arabanı kiralayıp ucuza araba kapatabiliyorsun. Sonuçta 8 yaşında bir Clio denk gelme ihtimali %30'un altında...

O yüzden ben Polo'yu seviyorum. Kimseye de yedirmem. Bir kere neye bineceğimi bilmek istedim ve canım çekti, Fiat 500 istedim. Olmadı, olamadı arkadaş!? Geldi yerine Fabia. O yüzden Polo candır. İyi ki vardır. Böylece seni neyin beklediğini biliyor oluyorsun.

Bilmeyen için söyleyeyim: Önceden rezervasyonda kiralama firması size hangi aracı vereceğini söylemez. Polo veya benzeri der mesela. Size Polo, Fiesta, Clio, i20, Grande Punto, vs.vs.vs. Herhangi biri gelir. Ancak filo araçlarda VW hem çok güçlü, hem de kiralamacılar yeni araçlarla çalışmayı seviyor. VW de onlara iyi fırsatlar sunuyor sanırım. Bu da araç kiralarken büyük rahatlık oluyor. Ucuz gördüğün yerden kiralamayı yapıştırabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 15 Mayıs 2017; 13:18:18 >

• Volkswagen POLF
  • Baz donanım otomatik 100 bin den başlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.