Şimdi Ara

GOLF ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DESTEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GOLF ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖNERİNİZ VARMI NE ALMALIYIM 2.EL

ALACAĞIM......................................

• 2001 Golf Comfortline Düşünürseniz İrtibata geçebilirsiniz. Aracıma Geçtiğimiz Haziran Ayında BRC Marka Sıralı Sistem taktırdım (BRC+Muanene+Ruhsat=yaklaşık 2000 ytl ye mal oldu).Aracımda değişen yok sadece sağ arka kapıda futbol topu büyüklüğünde ufak bir boya var!!! Düşünürseniz mesaj atın irtibata geçelim...
  • en son ne kadara olur birde takasa girermisin
  • golf güzel bi arabadır. bir önceki kasayı rahatlıkla önerebilirim. 2001-2004 arası golfü daha makul fiyatlara bulursunuz yeni kasaya göre.
  • golf
    yeni model çıkaracak bekle biraz
  • tam olarak ne zaman bekleniyor bu yeni model?
  • GOLF IV kullanıcıyım tavsiye ederim . Gerçekten güzel performanlı bir araç Temiz dizelini bulursan hiç düşünme al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imkanınız varsa 0 km alın derim ya da çok yeni az km yapmış ve km si geri çekilmemişlerinden.
  • yinede 2. el tercihlerini değerlendirin temiz bulursanız kaçırmayın
  • ben 5 ay önce 2004 golf yeni kasa benzinli aldım. Aracın konforundan ve görüntüsünden çok mmnunum. Performansına gelince fena değil. Kesinlikle öneririm. benzinli kullanıyorum ş.içi 290civarı yakıyor ama pedal altında yumurta var gibi sürüyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hsarac

ben 5 ay önce 2004 golf yeni kasa benzinli aldım. Aracın konforundan ve görüntüsünden çok mmnunum. Performansına gelince fena değil. Kesinlikle öneririm. benzinli kullanıyorum ş.içi 290civarı yakıyor ama pedal altında yumurta var gibi sürüyorum:)

FSİ motormu?Çünkü ben FSİ motorda hassas kullanınca 7.8litre km de 250kuruş gibi yakıyor.Bundan azınıda şehirçinde çokzor zaten. Uzun yoldada 6litre yakar.ama biraz basıcak olursam şehiriçinde 10litre ve üzerini görmeniz hiçde zor değil

• Bütçe ne kadar?
    2. el alıcaksanız golf 5 almayın bence, cünkü zaten bu araclar değer kaybetmiyor. 1sene sonra kasası eski olucak ve Ona verdiğiniz parayla belkide sıfırını alabilirsiniz. Golf 4 tavsiye ederim bende.
  • golf güzel arabadır benden sana tam destek
    AL
  • bende bora aldım yeni bi daha araba alırsam tektat vw şaşmam.şimdiye kadar ölmüşüm tofaşta ben.bi dahaki hedefim caddy almak ailem genişleyeceği için...kesinlikle tavsiye ederim..
  • GOLF

G entlemen
    O nly
    L adies
    F orbidden

GOLF ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DESTEK
  • ne demiş HİTLER.......

PORSCHE benim...alın size Volkswagen....

Halk ArabaSı....Vw.................

keşke daha cömert tasarım yapsaydı Vw ( Golf için) Şahsen ford'çu olarak ben üzüldüm....

SATIŞ politikalarını biliyorum...yazmanıza gerk yok..zaten satıyodu vs vsvs çok değşiklik yok....bece BU yanlŞ DÜşüNCE ..Tamamen DuygUSAl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 17 Eylül 2008; 11:49:09 >
  • Sayın uA_Y_C_A

"PORSCHE" ...

T.G.
  • soryyy =)
  • Hürriyet'ten...

Volkswagen Golf'ün fiyatını düşürdü.

Doğuş Otomotiv, Golf için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre yüzde 4’e varan ek indirim imkanları sunuluyor. Yeni Kampanya kapsamında yüzde 4’e varan ek indirim imkanları sunuluyor. 1.6 lt ve 102 HP’lik benzinli motor seçeneğine sahip VW Golf modeli için 3 bin 500 YTL tutarında bir indirim sağlandı. Aracın anahtar tesli satış fiyatı 33 bin 600 YTL’den başlayan fiyatlara çekildi. VW Golf’ün diğer tüm benzinli ve dizel motor seçenekleri için ise mevcut satış fiyatı üzerinden yüzde 3 indirim uygulanıyor. 5 adet benzinli ve 2 adet turbo dizel motordan oluşan geniş bir motor yelpazesine sahip olan VW Golf model ailesinde manuel ve Tiptronik şanzıman seçeneklerinin yanı sıra Tiptronik DSG şanzıman seçeneğine de yer veriliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.