Şimdi Ara

Golf 7 mi satıp Lancer almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu aralar aklımdan golf 7 mi satıp Lancer 1.6 nin evo 10 kasasını almak geçiyor. Görüşünüşü beni cezbediyor ayrıca uzaklaştırıyor. Cunku biraz pez***** arabasını andırıyor . Sizden ricam kararımda yardımcı olmanız 2003 de nfs oynadığımdan beri hayalım olan bir araba ama sonra pişman olur muyum? Yaş 21

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harbi macera olur. Bu tür arabaları almak değil döndürmek asıl mesele. Konu da biraz csb gibi geldi hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Harbi macera olur. Bu tür arabaları almak değil döndürmek asıl mesele. Konu da biraz csb gibi geldi hayırlısı.

Niye csb olsun hocam ciddi ciddi düşünüyordum. Bana da çok mantıklı olmaz gibi geldi belki daha sonra üst sınıf bir arabayla değiştirmek daha mantıklı olabilir

• golftan daha iyi olan bir başka golftur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana tarafsız yorum yazıyorum alman araçlarının kalitesi işçiliği gerçekten iyi, ve en kalite lüks hissiyatı 1. sırada olan araçlar, alman arabasını satıp japon alınmaz.
  • Evo 8 9 benim en sevdiğim araçlardan 10 u pek sevmedim. Farklı görüntüsü motoru sesi bambaşka çok seviyorsan alınır

• Hocam tipi benide çok etkiliyor. Hele evo bodykit varsa efsane. Arac 1.6 benzinli alip 3 5 sene binmek isterseniz alınır. 2. Eli zayıf fakat al satci degilsiniz golf ten sonra tabiki yalıtım olarak felan farkli gelir. Ama benimde icimde bir sevgi var o kasaya 40 45 liraya bakıyorum bende lancer 2013 14 felan suanlik istediğim gibi bulamadim bakıyorum. Kalbimin istediği Lancer'i almazsam baska arac alip binersem her zaman içimde ukte olarak kalır. ( Lancer) Şunu unutmayın bu arabalari ancak kullanan bilir mazda Subaru da dahil.
    http://www.otoruyasi.com/mitsubishi-lancer-sports-sedan-dnasinda-performans-var/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 13 Kasım 2016; 23:22:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6 yı satıp ne alayım. ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lancer'a evo bodykit uygulama ve kaplama yeni yapıldı.
    http://i.hizliresim.com/r6BVXN.jpg
    Dediğim gibi bu araçları gönülden seven alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 14 Kasım 2016; 0:13:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.