Şimdi Ara

Golf 6 Telefon Çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Golf 6 Highline araç için telefon çözümü araştırıyorum. RNS310 model teyp mevcut. Bluetooth sistemi takılı değil.

    GPS kullandığım zaman GPS ile telefonu eşleştirerek GPS üzerinden kullanabiliyorum ancak GPS çok nadiren takılı durduğundan başka bir çözüm gerek. Sanıyorum bir alternatif servisten bluetooth kitini almak, bu şekilde RNS üzerinden aramaları görebilme şansı oluyor ve direksiyondaki tuşlar kullanılabiliyor.

    Diğer seçenek Parrot gibi firmaların cihazlarını almak. Bunlarla (başka marka da olur) ilgili deneyimi olan var mı? Tavsiyelerinize açığım.

    Teşekkürler....



  • Merhaba,

    Merak eden olursa diye çözüm olarak ne yaptığımı yazayım dedim. Orijinal bluetooth kitini taktırdım. Şu an işimi görüyor ancak bir uyarı yapmak istiyorum. Benim teybim ile rehber çalışmıyor (teyp VW'nin orijinal teybi, büyük ekranlı ama GPS'i olmayan). Bluetooth kiti ile bu teyp arasında uyumsuzluk var ve teyp üreticisi bunu düzeltmek için bir firmware güncellemesi yayınlamamış. Dolayısıyla birisi aradığında kimin aradığını teypten göremiyorsunuz ve teyp üzerinden kişi seçerek arama yapamıyorsunuz. Teypte sadece 5-6 adet hızlı arama preseti programlayabiliyorunuz ve bu kişileri arayabiliyorsunuz. Bir de son arayanlar ve arananlar listesi üzerinden arama gerçekleştirebiliyorsunuz.
    Bu hali ile faydası kısıtlı ama benim işimi görüyor çünkü arabanın dashboard'u üzerinden de sistem eş zamanlı çalışıyor. İşin ilginci dashboarddan rehbere ulaşılabiliyor ve ayrıca arayan kişinin kimliği de görülebiliyor. Arama da yapılabiliyor ama pratik değil çünkü direksiyon üzerinden tek tek isimleri kaydırarak aradığınız kişiye ulaşmanız gerekiyor. Rehberde 1000'in üstünde numara varken pratik değil. Ben genellikle arama yapmadığımdan sorun değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.