Şimdi Ara

yan aynalar nasıl kapanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 200o model passatımda aynaların kapanma özelliği varmış dış yan aynaların sol kapıda bulunan ayna ayar düğmelerinin arka tarafında yani ayna rezistansı olan yerin tam karşısında bulunuyor ne yaptıysam çalıştıramadım oraya getiriyorum düğmeyi olmuyor nasıl olduğunu yazarsanız sevinirim aracın kullanma kılavuzuda yok birde elinde pdf olarak bu aracın kullanma kılavuzu olan varmı?



  • arkadaşım bu konu hakkında hiç bi bilgiye sahip değilim ama bizim arkadaşların 2006 model MEGANE II privilage var..onda war ayna kapanma özelliği arabayı kilitleyince aynalar kapanıyo ama 2000 model passat bu özellik warmı bilmiyorum..kullanma kılavuzunda okudysan olmayabilir. çünkü kılavuz en full araca göre düzenleniyo.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

    arkadaşım bu konu hakkında hiç bi bilgiye sahip değilim ama bizim arkadaşların 2006 model MEGANE II privilage var..onda war ayna kapanma özelliği arabayı kilitleyince aynalar kapanıyo ama 2000 model passat bu özellik warmı bilmiyorum..kullanma kılavuzunda okudysan olmayabilir. çünkü kılavuz en full araca göre düzenleniyo.


    arkadaşım zaten kullanım kılavuzunu bulsam sorun kalmayacak ama bulamıyorum işde elimde yok yani anlayacağın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: YEKTA

    arkadaşlar 200o model passatımda aynaların kapanma özelliği varmış dış yan aynaların sol kapıda bulunan ayna ayar düğmelerinin arka tarafında yani ayna rezistansı olan yerin tam karşısında bulunuyor ne yaptıysam çalıştıramadım oraya getiriyorum düğmeyi olmuyor nasıl olduğunu yazarsanız sevinirim aracın kullanma kılavuzuda yok birde elinde pdf olarak bu aracın kullanma kılavuzu olan varmı?


    aynayi ayarladigin yeri en üst sol konumuna getir(ayna resmi var) islem bu kadar sonra kapaniyor. Ama bu fonksiyon varmi o önemli yoksa, mecbur el ile kapatacan.

    Saygilar Yasin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 19 Aralık 2008; 23:15:28 >
  • Var mıymış ayna kapatma fonksiyonu???
  • aynalar elle kapanmıyor üst tarafa getirdim olmadı ya sigartası atmış yada motorlarında sorun var artık pazar günü söküp dağıtayım bakalım aynayı yapabilrsek yapalım yoksada öyle kalacak pazar akşamı haber ederim artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.