Şimdi Ara

Golf 6 1.6 tdi 90 ps nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi arkadaşımın 60 bin tlsi var internetten araba bakıyor 2011 golf 6 1.6 tdi trendline buldu 80 binde Fiyat olarak 60.000 TL civarında . Sizce mantıklı mı garantisi bitmiş dizel arabaya o parayı vermek ? Bende sıfır astra sedan al lpg taktır dedim . Golfün yanında astra araba mı dedi boşa konuştuğumu anladım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 bine 2011 boşline 90 hp golf alana kadar 2013 full (titanium) focus alsa ya... Bu kadar mı parayı kolay kazanıyor ve zevksizsiniz
  • eko33 E kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar boş ki direksiyon üzerinde kumanda düğmeleri bile Yok görünce şok geçirdim

• golf 6 tdi 90hp olur, yazilim ile binilir ama o paraya katiyen olmaz. insaf.

focus bence de makul bunun yerine

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    56.000 tlye de var ancak 3 parça boyalı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnapDragon -- 9 Temmuz 2017; 23:40:58 >
  • SnapDragon S kullanıcısına yanıt
    o da fazla.

bakin ben bu aracin 105 hpligine 3 sene sahip oldum. 180.000km bindim. cok da mutlu oldugum bir aractir..

fakat yazilimsiz binilmez. donanim diye bir sey yoktur. esp bile yok. evet koltugu rahat, muzik sistemi fena degil, az yakiyor, konforlu.. evet arabanin basitliginin de aslinda bir cekiciligi var, ama 55-60 binler hem de o yasta bir araba icin cok.

gecmisini bildiginiz bir araba olursa ve temizse 50bine kadar kacirmayin. cunku sadece bakimini yaptirdim ve essek niyetine bindim. bana hic dert tasa cikarmadi.

• 2011 boşline daha doğrusu bomboşline 90 bg golf araca 60 bin tl vermek mazoşizmdir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSİ Nasıl Bilirsiniz?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iyi arabadir fakat 60 bin fazla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2011 model kabak plastik ve kontrol düğmesiz direksiyonlu araca 60bin vermek mantıklı bir hareket değil.
  • sümbüllerden albealardan egealardan bol bol tokat yiyen bir araba olarak biliriz.

• 1.6 trend lpglisi vardı bomboş bir araç hayatımda o kadar basitleştirilen araca binmedim diyebilirim bi heves 46 ya aldım tüp taktırdım geri LPG'yi işletmeden 50 bine sattım birde alıcısı var saat 11 de ilana koydum 2 de sattım valla milleti anlamak zor 😂 Bida alırmıyım tövbe. Kapak jant sis farı yok direksiyon bomboş kol dayama Yok döşeme berbat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok hantal bir arac, tuketimde yuksek.

• 60 bine trendline 90 hp alınmaz,o paraya comfortline 105 ps te bulabilirsiniz.amma velakin ben focusun,golften daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum,focus a da bakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.