Bildirim
golf 5 mi focus II mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Daha donanımlı olduğu için Golf. _____________________________ -
0 km focus 2'de olabilir. _____________________________ -
Golf'un 2 el satışı zayıf deniliyor doğrumu _____________________________ akd -
Aksine ikinci el satışta değer kaybetmeyip, piyasada sürekli tutulan bir model Golf. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hepsiall
Golf'un 2 el satışı zayıf deniliyor doğrumu
Golf eger FSI motor ise ikinci eli FSI olmayan Golf'lere gore daha zayiftir.
Kriterlerinizi ve iki aracin ozelliklerini (kac kilometrede vs.) yazmamissiniz, o yuzden icinize sineni alin demekten baska bir sey soylenemez._____________________________ -
Golf daha sağlam ve tok bir araç.Ben olsam GOLF alırdım. _____________________________ sakla samanı gelcek zamanı... -
Focus COLLECTION dizel olsaydı focus derdim ama comfortline ile focus comfort ile arasında daglar kadar fark var.Golf! _____________________________ -
5>2
Golf_____________________________ -
golf 5 1.6 Primeline 70 binde 28 bine 3 parça boya sizce fiyat nasıl _____________________________ akd -
Hocam 32 ye 0km focus alın, 28'e 70binde 3 parça boyalı araç alacağınıza. Primeline zaten en boş donanım. Focus comfort da öyle geçiyor ama çok da boş bi araç değil.
4 airbag, abs, klima, cruise control, elk yan ayna, deri direksiyon ve vites topuzu, sis farı mevcuttur. Golfe o kadar para verilmez benim görüşüm tabii._____________________________ 2018 Corolla touch mds + prins -
vwin şehir efsanesi durumu devam ediyor yine. bence 30bin tlye fiyata 2 el collection bulma şansınız var. tabi 40-50bin km sorun değil derseniz titaniumlar da var ama bilemem güvenilir mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-seckinauto-dan-2009-model-otomatik-vites-36500-km-1-6-titanium-50786659/detay/ mesela._____________________________ -
30.000 liraya Focus Collection ya da Titanium tabii ki. _____________________________ -
Golfun 2li daha iyidir ama focus ta hizli satilir.2 seme daha yeni alonabilecegi icin focusu tercih ederdi .kmside daha az olani bulursaniz iyi olur _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X