Şimdi Ara

golf 5 klima?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, arabamın kilima fanı bozukmuş daha doğrusu bu golf 5lerde 2 tane klima fanı varmış biri çalışmıomuş ama ben soğutmasından zaten memnundum ve servistekilerde 500 ytl isteyince yaptırmadım ama şimdi mersine tatile gidicem. O cehennem sıcaklarında yetmez die korkuyorum. Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı? daha uyguın fiyata nerde yaptırabilrim çünkü 500 milyona evime yeni klima alırım yani...

CLİO SYMBOL 2003 1.5 dCi Authentique GP
  • kardeş burda yanlış anlaşılma var iki fan var birisi klimaya ait biriside motoru soğutmakla görevli senin muhtemelen motoru soğutan fan bozulmuş en kısa zamanda yaptırmanda fayda var hararet yapabiilir

Orjinalden alıntı: gorkemvw

kardeş burda yanlış anlaşılma var iki fan var birisi klimaya ait biriside motoru soğutmakla görevli senin muhtemelen motoru soğutan fan bozulmuş en kısa zamanda yaptırmanda fayda var hararet yapabiilir

evet o dediğin radyatör fanı değiştirmezsen hem tatilin zehir olur hemde motor gider , hemde her an hararet yüyüznden yolda dağ başında kalabilirsin , yada çok sıkışık trafiğin ortasında , bence şu sıcak yaz günlerinde hemen değiştir , bende mersine gidecem tatile bilirim oraları arabaların canı cıkıyor sıcaktan
  • Yaptırdım yaw 500 milyon bayılıp, şimdi tehlikeye atmıyalım dedim, peki arkadaşlar bu servistekiler gerizekalımı bana klima fanı diolar. Serviste vw acarlar bu arada. Değiştirdiklerini söledikleri arabamdan çıkan bozuk fanıda aldım. Baya büyük bi pervane yani
  • geri aldığınız fanı tamir ettirebilme şansınız varsa , yaptırın yedek bulunsun.Genellikle bobinleri yanmaktadır., bunu da sanayide sarımını yapanlar varsa sardırırı ve tekrar kullnabilirsiniz.tabiiki, elektrikli fan diye tahmin ediyorum, yoksa mekanik fan bozulmaz ,olsa olsa kayışı kopar o kadar.

• normal motorun sogutma radyotorunun fani olmasin ?
    nerden cikardilar
    basinda durmusmuydun?
  • imkan olsa da şu bilgisayarlar gibi tak çalıştır parçalar olsa,
    otomobil marketinden parçayı alıp rahatça takabilsek,
    biraz fantazi oldu ama
  • Arkadaşlar 2007 Golf V aracımın kliması uğultulu çalışıyor. Hatta motor devirlenmelerinde, gaz verdiğimde artıp gazdan ayağımı kestiğimde azalan bir uğultu bu. Aynı şey sizin araçlarınızda da var mı? Bu durum normal midir acaba? Yoksa servise götürmeli miyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

Orijinalden alıntı: De Niro

Arkadaşlar 2007 Golf V aracımın kliması uğultulu çalışıyor. Hatta motor devirlenmelerinde, gaz verdiğimde artıp gazdan ayağımı kestiğimde azalan bir uğultu bu. Aynı şey sizin araçlarınızda da var mı? Bu durum normal midir acaba? Yoksa servise götürmeli miyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

• arkadaşlar merhaba . 2004 model golf V midline aracımda çift yönlü klima sorunu yaşıyorum. şöför tarafına sıcak üflüyor soğuk üflemiyor. ne yapmama lazım? diğer tarafı normal soğutuyor ama şöför tarafı sıcak üflüyor. acaba içeride hortumu falan mı çıkmıştır yada şöfor tarafındaki klima mı bozulmuştur? (tabi iki farklı klima varsa ) yardım ederseniz çok sveinirim..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.