Şimdi Ara

GOLF 5 1.6 otomatik vs Honda Civic 2004-2005 Hatchback

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004-2005 Civic Euro Hatchback mi? Golf 5 mi? Her ikisi de LPG li olacak. Otomatik olacak. Golf 1.6 hitler motorlu düşünüyorum o yüzden. Çok hız meraklısı değilim. Konfor benim için ön planda. Bir de sorunsuz motor ve şanzıman. Bunun yanında maksimum 30-32 civarı C sınıfı otomatik araç da olabilir.

• +3-5bin daha atılsa aslında 2007 civic hatch alınır ama bence eski civice göre golf ön planda gibi duruyor zaten performans da aramıyorsunuz golf güzel seçim olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Bunlarin haricinde dolu bi Megane 2 hatchback bulursam onlara da bakicam. En cok icime sinen bu 3 arac oldu.

• Megane piyasada çok fazla var satılık olarak iyi araştırın kronik sorunu felan olabilir belli ki sıkıntısı var sitede en çok satılık araç ilanı olan modellerden malum Renault Fransız :). Bence 3-5 daha koymaya çalışın sabredin 2007 civic hatch alın ama yarı otomatiği sıkıntılı ona göre.

Tabii ozellikle arastiririm. 3-5 daha koydugum zaman karsima Honda Accordlar cikiyor onlara karsi koyamiyorum ama ilk arac icin fazla riskli buluyorum. Satmaya kalksam sikinti olur. Parcasi pahalidir bir sorun cikarsa herkes anlamaz servise gitmek durumunda kalirsak karsimiza ne cikacagi belli olmaz. Sikintisiz otomatik vites ve biraz genc isi bir arac lazim (yas 31 ama ruhumuz genc) bana kalsa 25 bine 3 kapi bir civic alirim gecerim hatta 3 kapi golf bile alirim. Ama ailem icin de lazim olacagi icin hatchback 5 kapi dusunuyorum. Volvo C30 otomatik olsa 3 kapi 5 kapi onu alirim kesin ama iki tane var koca sitede. Temiz Golf bulmak sorun. Temiz Megane Privilege bulmak sorun. Ama honda temizi daha kolay bulunuyor 30 bin seviyesinde. Toyota Corolla hatchback sol donanim da olabilir.

• Bende 2 tane golf 5 var 2si de comfort biri dsg biri düz vitesli. Golfün konforu ve donanımı tatminkar ama donanım olarak da konfor olarak da aynı paralara daha iyileri bulunabiliyor tabi sene düşmek lazım biraz. Ben şimdi birini satıp civic ya da accord almayı düşünüyorum Honda daha iyi gibi bu işlerde :)

Hayirli olsun hocam. Birini satip Honda Accord almak cok mantikli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Golf 5 comfort için sorunuz olursa cevaplayabilirim baya bir deneyimim oldu 2siyle de. Ancak sizin para çok gelir tabi bu arabaya daha ucuza kapatılır 1.6 motor

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Golf 5 comfort için sorunuz olursa cevaplayabilirim baya bir deneyimim oldu 2siyle de. Ancak sizin para çok gelir tabi bu arabaya daha ucuza kapatılır 1.6 motor
    Golf 5 ile euro civic arasında nasıl kalınır arkadaş anlamak mümkün değil? Forumdaki VW düşmanlığı insanların kimyasını bozdu...
  • Komik olma. Kimsenin VW dusmanligi yaptigi yok. Golf leri her zaman sevmisimdir. Gonlumden gecen de bir Golf sahibi olmaktir. İki arac arasinda kaldim diyorum sen VW dusmanligi diyosun. Antipatim olsa 2 secenekten biri VW olur muydu? Konu acip fikir sormusum. Cevap yazan tek arkadas da iki Golf sahibi biri. İyice alingan oldunuz.

byshakram hocam para cok diye bir sey yok. Her zaman en optimum seviyede kaliteyi almayi severim. Benim icin iyi fiyata alinan sorunsuz bir Golf mutluluktur. Arastiriyorum. Sadece su Goal ve Sportline donanimlari merak ettim. Goal Comfortline da iyi midir? Sence tercih ederken en dusuk hangi donanim secilmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugtim -- 20 Ekim 2015; 22:46:46 >
  • tugtim kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim..mesajım sana olabilir mi? Sen zaten alternatif arasına almışsın.. sana niye laf atayım. VW falan savunduğum yok..Düşmanlık yapılması gereken durumlar da var elbette..Ama forumda anti VWciliğin b*ku çıktı..Sen üstüne alınma..
    Ben de alırken açıkcası çok araştırmadım ancak tekrar satışta da öncesinde alırken de piyasası en iyi olan donanım comfortline her zaman en temiz olarak comfort bulabilirsiniz. Fiyatta da dediğim gibi temiz diyerekten 30-32ye çıkmayın bu motor için onu kasdetmiştim :) 26-27ye kapatın ilk önce yapacağınız şey bu kasa için gti tampon ve farları da golf7 ledli far alın sırf bu 2si arabayı ayrı bir aşık olma sebebi olacaktır size.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan1636

Güzel kardeşim..mesajım sana olabilir mi? Sen zaten alternatif arasına almışsın.. sana niye laf atayım. VW falan savunduğum yok..Düşmanlık yapılması gereken durumlar da var elbette..Ama forumda anti VWciliğin b*ku çıktı..Sen üstüne alınma..

Kusura bakma o zaman. Ben de anlam veremedim sen oyle yazinca. Tesekkurler.

byshakram cok tesekkur ederim. Aklima cok yatti bu eklentiler. 3 kapi temiz bulsam da almayi dusunurum.

3 kapı hiç hoş durmuyor yalnız bu kasada. Bir de golf 3 aşağı 5 yukarı kasa hep aynı olduğu için makyajı da kolay oluyor + olarak güzel şeyler bunlar ama tabi parayla bu işler :) sunroof eklenmiş comfort paketlere de ağırlık verebilirsiniz onlar da biraz daha pahalı olur

• golf 5 alabilirseniz tsi olanindan alin derim ama onlarinda temizi 37-38 den basliyor

• 1 yildir otomatik golf5 trendline var bizdede, 2007 model. Herhangi bir sıkıntısini gormedik, ama al dermiyim demem. HB cruze'da bakabilirsiniz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

1 yildir otomatik golf5 trendline var bizdede, 2007 model. Herhangi bir sıkıntısini gormedik, ama al dermiyim demem. HB cruze'da bakabilirsiniz bence.
    civic daha iyi seçim olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

1 yildir otomatik golf5 trendline var bizdede, 2007 model. Herhangi bir sıkıntısini gormedik, ama al dermiyim demem. HB cruze'da bakabilirsiniz bence.

Neden al demezsiniz hocam? Ne tarz bir memnuniyetsizlik oldu? Biraz açıklarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Neden al demezsiniz hocam? Ne tarz bir memnuniyetsizlik oldu? Biraz açıklarsan sevinirim.

Hocam bu birazda benim zevkimle alakali. Aracimiz düz 1.6 lpg'li ve 102bg. Yani aracta performans seven birisi olarak bana biraz yavan geliyor. Ama aracin yol tutusu vs. gayet iyi, yuksek hizlarda da 180-190 basarili. Kronik bir problemide cikmadi çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Megane piyasada çok fazla var satılık olarak iyi araştırın kronik sorunu felan olabilir belli ki sıkıntısı var sitede en çok satılık araç ilanı olan modellerden malum Renault Fransız :). Bence 3-5 daha koymaya çalışın sabredin 2007 civic hatch alın ama yarı otomatiği sıkıntılı ona göre.

Senin zekani seveyim.
    Piyasada 10 tane megane vardir, 5 tane golf vardir. Hangisinin ilaninin daha fazla olmasi mantikli sence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.