Şimdi Ara

Golf 1.5 TSI Testi (Autocar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
9.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opel, Honda ve Renault 1.6 dizelde 160 beygir yaptı.

VW 2.5 TFSI 400 bg, 2.0 BiTDi 240 bg yaptı eyvallah fakat şu düşük hacimlere de artık el atsınlar! Atı alan Üsküdar'ı geçiyor

VAG hala 1.5 tsi, tdi tork hala 250, 7 dsg halen devam....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

stoplar dışında beğenmedim (mevcuduna takılır muhtemelen) hele ekran rezalet aliexpresste satılan çin malları gibi.

Renault un yeni ekranina iyi sovduler. Bakalim buna ne diyecekler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Olası Türkiye testleri.

Otopark : Bak bunda koltuk altında çekmece var, kapılar malzemeyle kaplı.

Otomobil Dünyam : Halefine, Selefine, Rakiplerine göre bir sıkıntotöröröaisrş

Carviser : Ben bu açıdan bir problem olacağını sanmıyorum.

Carviser'a kahkaha attım
  • bunları vaadediyorsa bana göre çöp olmuştur.çöp derken,eskisinden bir farkı yok.millet artık yenilik istiyor,sen benzinli motorsun ayrıca motorun en hırçın olduğu devir 3000 ne demek ? eskisi en azından 4500 devire kadar koltuğa yağıştırıyordu,umarız bundan birşey eksilmemiştir o konuda.1.5 TSI da diyesi gelmiyor insanın,1.5 derken nedense çekiniyorum.beynimde hep 1.4-1.6-2.0 yer edindiğinden herhalde.

• 100 milyar buna vermem , turbo Civic e veririm gene buna vermem tabiki bana 100 milyara turbo Civic verirler mı orası muamma :)

Piyasadaki 1.4 TSI 150 HP 250 tork motor A4 ten Scirocco ya , leon'dan golf e kadar her araçta sıkıntısız şekilde hizmet görüyor .. 1.5 TSI en azından 160 HP 270 tork ile gelmesi beklerken durum hakketen Süreyya hanımın muhteşem değişimi olmuş.....

• vw'in artık a4 1.4 tfsi da kullandığı dq380 kodlu 7 ileri yağlı şanzımanı tüm modellerine koyması lazım 7 ileri kuru kavramanın yerine..
  • yani ne yalan söyleyeyim; bana bu "%2 daha iyi performans, %3 daha az yakıt tüketimi" gibi kelimeler biraz cambazlık gibi geliyor..

ben tüketici olarak bunu zaten hissedemiyorum ki.. fabrika verileri hiçbir arabada normal tüketime göre tutmuyor ki zaten ben onun %2'si avantaj getirdiğini göreyim..

1.4 tsi motor bence yeterliydi, iyileştirilmesi gereken DSG şanzımandı.. artık şu veya bu şekilde şu DSG ile ilgili ön yargıları kırmaları lazım.. sorun varsa da kabullenip iyi bir versiyon bir DSG şanzımana dönmeliler..

Amarok'un DSG şanzımanı mesela , iyi deniyor testlerde..
  •  Golf 1.5 TSI Testi (Autocar)
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    +++++++++
  • Emisyon Yalanı daha az bir motor yapmışlardır.

Emisyonu yalan, garantisi yalan. Alan da, almayan da pişman.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

vw'in artık a4 1.4 tfsi da kullandığı dq380 kodlu 7 ileri yağlı şanzımanı tüm modellerine koyması lazım 7 ileri kuru kavramanın yerine..

aynen katılıyorum.yeni a5 te koydularmı yağlı şanzımanı.sorunsuz olduğu söytlenen yağlı dsg şanzıman koyulmalı tüm modellere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

yani ne yalan söyleyeyim; bana bu "%2 daha iyi performans, %3 daha az yakıt tüketimi" gibi kelimeler biraz cambazlık gibi geliyor..

ben tüketici olarak bunu zaten hissedemiyorum ki.. fabrika verileri hiçbir arabada normal tüketime göre tutmuyor ki zaten ben onun %2'si avantaj getirdiğini göreyim..

1.4 tsi motor bence yeterliydi, iyileştirilmesi gereken DSG şanzımandı.. artık şu veya bu şekilde şu DSG ile ilgili ön yargıları kırmaları lazım.. sorun varsa da kabullenip iyi bir versiyon bir DSG şanzımana dönmeliler..

Amarok'un DSG şanzımanı mesela , iyi deniyor testlerde..

Amarok ZF şanzıman dsg degil

• -KeepCalm-7 kullanıcısına yanıt
    tamam o zaman , ondan alalım :)
  • başlangıç 1.0 116 beygir olacak..
    1.5 150 lik en yaklaşık 8-10.000 fark olur ..

kimse almaz..

1.0 a3 kullanıyorum yeterince atik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valux -- 3 Şubat 2017; 12:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Emisyon Yalanı daha az bir motor yapmışlardır.

Emisyonu yalan, garantisi yalan. Alan da, almayan da pişman.

benim adıma boş boş konuşma. ben memnunum. emisyon da umrumda değil. 3-5 dh zevatı dışında kimse takmıyor. ha bu arada 2016'nın en çok satanı vw grubu, toyota'dan almış birinciliği.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Seviyesizlik yapmanın alemi yok, senin adına da konuşmuyorum. Kendi adıma konuşuyorum Vosvos sahibi olarak beğenmeme hakkım var sana soracak değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Seviyesizlik yapmanın alemi yok, senin adına da konuşmuyorum. Kendi adıma konuşuyorum Vosvos sahibi olarak beğenmeme hakkım var sana soracak değilim.

alan da almayan da bir genellemedir.
  • İnsanlar yavas yavas uyaniyor artik. Ben vwyi severim ama nokia da cok severdim. Sonlari ayni olmaz umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___NeO

İnsanlar yavas yavas uyaniyor artik. Ben vwyi severim ama nokia da cok severdim. Sonlari ayni olmaz umarim.

nokia geleceği göremedi. vw en çok arge yapan firma. Dikkat, "en çok arge yapan otomobil firması" demiyorum, "en çok arge yapan firma" diyorum!!! 2016 yılında satış birincisi aynı zamanda.
  • Motor denemeyi bıraksınlar da patlamayan şanzıman yapsınlar. Benzinli motorlarda sıkıntı yok zaten, dizeller güçsüz, segmentinde 300-320 nm lik dizeller var, vw dsg belası yüzünden 250 nin üstüne çıkamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.