Şimdi Ara

Golddaki Adam Bronze ile Premade Girerse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi golddaki bir kişi bronzdaki kişiyle premade girerse golddakinde ne gibi düşüler olur? Elo falan ?

• Gold'dakinin elo çöp olur.
  • İkisi premade girerse silver düzeyinde rakiplerle mac yaparlar. Gold daki kendi elosunun altında kişilerle mac yaptıgı icin gizli elosu düşer.
  • Gizli elo sadece yenildiğinde düşer diye biliyorum . Eğer gold bronz pre girip kazanırlarsa bronz daha fazla elo kazanır gold daha az . Eğer kaybederlerse bronz az elo kaybeder gold çok fazla . 1 maç kaybetmek5 oyun kazanmak gibi oluyor. Yani elo çok az yükselip hızla düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesaba elveda diyebilirsin.
  • Hesabı bir çantaya koysun, içine yaklaşık 3 kg TNT koyup, 1 mum yakıp dua ettikten sonra deniz seviyesinden 100 m yukarda patlatırsa birşey olmaz...
    Tecrübeyle sabittir.

• gold2 den silver 2ye düşrüm unranked arkadaşımla 10 maç yapıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elo duser diyenlere bakma sadece kendi seviyesinde kişilerle yaptigi maclardan gelen lpnin daha az gelme imkani var oda olsun yani dengeleme gibi birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

İkisi premade girerse silver düzeyinde rakiplerle mac yaparlar. Gold daki kendi elosunun altında kişilerle mac yaptıgı icin gizli elosu düşer.

Eskidendi silver düzeyinde maç yapmalar.Şimdi yüksek elolu olan kişinin elosunda mac yapılıyor.Riot patch notlarında düzelttiğini açıkladı.Eskiden bu sistemi suistimal ederek challenger 1. sıralara çıkmış adamlar var.
  • gizli elosu düşer diyenler neye dayanarak söylüyorlar bunu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Gizli elo sadece yenildiğinde düşer diye biliyorum . Eğer gold bronz pre girip kazanırlarsa bronz daha fazla elo kazanır gold daha az . Eğer kaybederlerse bronz az elo kaybeder gold çok fazla . 1 maç kaybetmek5 oyun kazanmak gibi oluyor. Yani elo çok az yükselip hızla düşüyor.

tam olarak öyle degil örneğin gold arkadaş 20 win aldı mmr 200-250 artacağına 100 artıyor fakat ligi yükselmiş oluyor ve haliyle liginin daha altındakilerle eşleşmeye başlıyor ve QQ konuları açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joica2642

quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Gizli elo sadece yenildiğinde düşer diye biliyorum . Eğer gold bronz pre girip kazanırlarsa bronz daha fazla elo kazanır gold daha az . Eğer kaybederlerse bronz az elo kaybeder gold çok fazla . 1 maç kaybetmek5 oyun kazanmak gibi oluyor. Yani elo çok az yükselip hızla düşüyor.

tam olarak öyle degil örneğin gold arkadaş 20 win aldı mmr 200-250 artacağına 100 artıyor fakat ligi yükselmiş oluyor ve haliyle liginin daha altındakilerle eşleşmeye başlıyor ve QQ konuları açılıyor

Bende yazıyı biraz daha uzatsaydım onu diyecektim . Golddaki bi süre sonra solo girdiğinde alt liglerle eşleşiyor

• Platım bronz arkadaşla girdim goldlar geldi bize ve karşıya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.