Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulaklik sikinti yaratmaz ama yaz aylarinda o koca koca kulakliklar kafada ciddi terlemelere sebep oluyor, ona gore. Yalniz kullanmasi cok keyifli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon.com 'dan al direkt amazon yolluyor elemanlara bakma sen işin garanti olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'zraK

@roverman
    Ben siparisi iptal ettim yav,eleman 1 haftadir kargolamadi bende iptal ettim(amazon.de sitesinden almaya calismistim) Tekrar siparis vermeden sorayim dedim,o yüzden :)

bu kulaklık sadece amerikada var. avrupada hemuz cıkmadı. amazon.de den alsanda amerikadan kargolanır..
  • Foruma yeni girebildim arkadaşlar. İşler yoğun bu aralar malesef yeni yazma fırsatım oluyor.

Benim kulaklık dün öğlen saatleri arasında elime geçti. Amazon ve DHL ile her zaman ki gibi 3 gün sürdü gelmesi.

Ben Gold olan versiyonu aldım. Bu akşama tadına bakıcam kısmetse oyunlar ile. İmkanı olan herkes Amazon'u kullansın derim çünkü bazen yolladıkları ürünleri nedense TR'ye yollamamaya başlıyorlar. Buna bizzat aldığım ürünlerde şahit oldum ve oluyorumda halen.
  • roverman kullanıcısına yanıt
    Valla denedim belirgin hic bir fark goremedim. Dedigin gibi heralde.

• Merhabalar tekrardan ben kulakligin programini indirdim baglaniorum seslerde geliyor ama programin icinde shooter i seciyorum upload dedigimde head set is not ready diyor neden?oysaki kulaklik acik 2.modda bilen warmi arkadaslar

• Bende de ayni sey oluyor. Ama saniyorum ki ilk shooter i sectigin de zaten oraya attigi icin yeterli oluyor. Ustune gelip bi daha x e basinda upload etmesi lazim gibi bi durum oluyo. Bende anlamadim ama yeterli oluyor diye tahmin ediyorum. Dengesiz yapmislar app yi.

• Beyler ds4 dub sarj kablosunu takip kullandığım zaman seslerde belirgin bir artis var bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ectavi

Beyler ds4 dub sarj kablosunu takip kullandığım zaman seslerde belirgin bir artis var bilginiz olsun

Hocam dub şarj kablosu nedir anlamadım kulaklıgı ds4 kablo ile baglarsanmı diyorsun?
  • gold versiyonundan baska hangi versiyonu var? amazon linkini alabilir miyim? aralarındaki fark bass seslerinde one cıkıyor mu arkadaşlar?
  • hadi geçmiş olsun kulaklığı türkiye'ye göndermiyorlar artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

hadi geçmiş olsun kulaklığı türkiye'ye göndermiyorlar artık..

Amazon'un bilindik huyudur bu.

Zamanında aldın aldın almadın fırsat kaçıyor. :)
  • Arkadaşlar bir yardım gold kulaklıgı tr psn de kullanıyordum. Yeni us psn açtım bir yıllıkda plus aldım kulaklık bu us psn de çalışmıyor kulaklıgı açıyorum ps4 takılı usb yanıp sönüyor açılmıyor tr psn geçiyorum kulaklık çalışıyor. Bir ayarmı var acaba ?
  • Halen aynı sorunu yaşıyormusun ? eve geçtiğimde deneyeceğim bende de iki hesap var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Halen aynı sorunu yaşıyormusun ? eve geçtiğimde deneyeceğim bende de iki hesap var :)

Tr hesapda kulakligi actim hic kapatmadan hesabi kapatip us gectim calisiyor kapatip actim gene calisiyor anlamadim neden yapti

• Şöyle olabilir belki hesabı kapatınca oturumu kapatıyorsun sonuçta, kulaklıkta stand by moduna giriyordur filan :) bilemedim bende anlık birşeydir belki :))
  • Turkiye ye gonderimin kalkmasi sadece bu kulaklık icin mi yoksa hicbirseyi mi gondermiyorlar artik ?

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    sadece bu kulaklık :) 1 ay önce ps4 gönderimide kapandı yani bazı ürünler kapatıldı diyebiliriz ara ara olur böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 3 Mart 2014; 23:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

sadece bu kulaklık :) 1 ay önce ps4 gönderimide kapandı yani bazı ürünler kapatıldı diyebiliriz ara ara olur böyle.

Teşekkürler.

• roverman kullanıcısına yanıt
    sonra belli bir zaman sonra tekrar açılıyor mu :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.