Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tip kulakliklari bende sevmiyorum bir müddet sonra bas agrisi yapiyor kulaklarin sicakliyor. arasira cikartip kulaklarini dinlendirmen gerek. ancak gold versiyon oldukca basarili rahatlik acisindan onu söyleyebilirim. yinede ben arasira kulagimdan cikartip kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omentos

bu tip kulakliklari bende sevmiyorum bir müddet sonra bas agrisi yapiyor kulaklarin sicakliyor. arasira cikartip kulaklarini dinlendirmen gerek. ancak gold versiyon oldukca basarili rahatlik acisindan onu söyleyebilirim. yinede ben arasira kulagimdan cikartip kullaniyorum.

teşekkürler, gold da bile bir süre sonra dinlendirmek gerekiyor yani öğle mi hocam, düşünüp taşınıp öyle karar vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeMİller

quote:

bu tip kulakliklari bende sevmiyorum bir müddet sonra bas agrisi yapiyor kulaklarin sicakliyor. arasira cikartip kulaklarini dinlendirmen gerek. ancak gold versiyon oldukca basarili rahatlik acisindan onu söyleyebilirim. yinede ben arasira kulagimdan cikartip kullaniyorum.

teşekkürler, gold da bile bir süre sonra dinlendirmek gerekiyor yani öğle mi hocam, düşünüp taşınıp öyle karar vericem

Kulaklık oldukça rahat sadece uzun kullanımda kulaklar hava almadiği için kızarıyo sıcaklıyo okadar. Ses konusunda efsane ama. Lastofus oynuyorum cok iyi kulaklıkla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• omentos O kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bende alıcam, bilgilendirme için çok teşekkürler
  • arkadaslar bu kulakligi sakin almayin sesi cok az cikiyor ,bass sifir ses berrak degil , 340 liralik kulaklik asla degil sharkoon s7 kulakligim var kablosuz die bir de bunu alayim dedim attan inip essege binmis gibi oldum , kaliteli bir kulak ici kulaklik alin gamepadden kullanin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkattack1

arkadaslar bu kulakligi sakin almayin sesi cok az cikiyor ,bass sifir ses berrak degil , 340 liralik kulaklik asla degil sharkoon s7 kulakligim var kablosuz die bir de bunu alayim dedim attan inip essege binmis gibi oldum , kaliteli bir kulak ici kulaklik alin gamepadden kullanin

sesi gayet iyi bence ayarlamalarinda bir sıkıntı olmasın senin kulaklığın. son ses yaptigimda rahatsiz edecek sekilde yüksek geliyor ses benim kulaklikta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orkattack1

arkadaslar bu kulakligi sakin almayin sesi cok az cikiyor ,bass sifir ses berrak degil , 340 liralik kulaklik asla degil sharkoon s7 kulakligim var kablosuz die bir de bunu alayim dedim attan inip essege binmis gibi oldum , kaliteli bir kulak ici kulaklik alin gamepadden kullanin

sesi gayet iyi bence ayarlamalarinda bir sıkıntı olmasın senin kulaklığın. son ses yaptigimda rahatsiz edecek sekilde yüksek geliyor ses benim kulaklikta.

valla kardesim ben de ps3 un headseti de vardi , pek bi ayar yok zaten oda az veriodu sesi bu da oyleymis ayni kulakligin kasasini degistirmisler ,battlefield ta ses yuksek gbi oluyo onu da chat sesini tamamen kisinca oluyo ,driveclub i actim ses kotu, az, arabadan ses cikmiyo , yalandan kulaklik uygulamasi koymuslar oyuna gore ses profili hesapta, bass modu var ekolayzirdan sesi kisiyo tizleri bas arityomus gbi oluyo falan sacma seyler alanlar memnunsa kullansin artik tabi de yeni alacaklara asla tavsiye etmiyorum yazik gunah paraniza,dun aldim bugun iade ettim

• Sony Playstation gold wireless kulaklığımı satıyorum almak isteyenler için link:http://forum.donanimhaber.com/m_105185085/f_//tm.htm#105322258
  • Tavsiye edebileceğiniz hifi kulaklık var mi?

Tv için kullanacağım.

• Tv icin kulaklik bilmiyorum ne yazik ki, forumda konu acin ya da tekno marketlerde sorusturun :)

• Arkadaslar merhaba

Belki sorulmustur , eger oyleyse kusura bakmayin.

Kulakligi ps4 usb sine degilde ornegin samsung telefon sarjiyla direk prize baglamak sizce zarar verir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

Arkadaslar merhaba

Kulakligi ps4 usb sine degilde ornegin samsung telefon sarjiyla direk prize baglamak sizce zarar verir mi?

USB 3 standartında bir adaptör sıkıntı yaratmaz. Bu değerlerde 5V~0,9 Amper dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Arkadaslar merhaba

USB 3 standartında bir adaptör sıkıntı yaratmaz. Bu değerlerde 5V~0,9 Amper dir.

İphone 6 adaptoru o amperi saglar mi hocam inan bir bilgim yok. :))

Ufak bir sorum daha var , ps4 e usb den bagliyken yada adaptore sarj edilmek uzere bagliyken sarj olduguna dair bir isik yanmasi gerekir mi(su anda bagli hic isik yok) ve bittiginde full sarj oldugunu belirten bir isik yakar mi?

Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarja takinca kirmizi isik yaniyor, sarj bitince dolunca yani sonuyor isik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Sarja takinca kirmizi isik yaniyor, sarj bitince dolunca yani sonuyor isik :)

Hic isik yanmiyor desem ne adaptorde nede ps4de hayra alamet midir :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba

Ufak bir sorum daha var , ps4 e usb den bagliyken yada adaptore sarj edilmek uzere bagliyken sarj olduguna dair bir isik yanmasi gerekir mi(su anda bagli hic isik yok) ve bittiginde full sarj oldugunu belirten bir isik yakar mi?

Tesekkurler.

Şarj esnasında ufak kırmızı ışık yanar dolduğunda ise o ışık söner. İphone adaptörleri 5V~1 Amper değerindedir yani dediğim değerlerden 0,1 Amper daha büyük akım verir fakat bunun hiçbir zararı olmayacağı düşüncesindeyim bende DS4 ve kulaklığı böyle şarj ediyorum ve iphone adaptörüyle şarj eden çok insan var sıkıntı yaşayanı görmedim.

• Beyler silver wired headset amazonda 30 $ . Nasil oliyor da 140 tl yapiyor kargo ucreti ne kadar

• hakan_n kullanıcısına yanıt
    15 dolar kargo. 122₺ yapiyor su an toplam gelisi ama konuyu guncellemedigim icin eski fiyat yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: roverman

15 dolar kargo. 122₺ yapiyor su an toplam gelisi ama konuyu guncellemedigim icin eski fiyat yaziyor.

Hocam bu normal kargo mu. 2-4 days olan ne kadardir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba

Tesekkurler.

Şarj esnasında ufak kırmızı ışık yanar dolduğunda ise o ışık söner. İphone adaptörleri 5V~1 Amper değerindedir yani dediğim değerlerden 0,1 Amper daha büyük akım verir fakat bunun hiçbir zararı olmayacağı düşüncesindeyim bende DS4 ve kulaklığı böyle şarj ediyorum ve iphone adaptörüyle şarj eden çok insan var sıkıntı yaşayanı görmedim.

Teşekkür ederim hocam hallettim

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.