Şimdi Ara

GOLD VE PS3 JOYSTİCK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Piyasada(teknosa vb.) 170 TL falan olan ps3 joysticigi GOLD'da 120 TL.

Almayı düşünüyorum ama pek güvenemedim Gold'a.Özellikle son zamanlarda iyice yayılan aşırı benzer ps3 çakma kollarından sonra.

Ürün yorumlarında herkes orjinal demiş gerçi de. Buraya da sorayım dedim Gold'dan alan duyan falan var mı ?

Gerçek orjinal(komik bir tabir kabul ) midir joystick ?

• Gold çakma kol satıyor, kesinlikle satın almayın. Ben zamanında almıştım, bilgim olmadığı için sonra bin pişman oldum. Zaten şunu sor oradakilere; bu kol sony garantili mi diye? Eğer lafı eveleyip geveler ve şunu derse sana; "kol sorun çıkardığında sony'e değil, bize getirin, garantisi biziz" gibi bir cümle duyarsan arkanı dön ve hemen oradan uzaklaş ve bilki o kol %100 sahtedir.
    Ya zaten kardeşim sorduğunda aynen öyle biraz gevelemiş. Birde bunlar bir elektronik firmasından alıyormuş galiba bazı malları. Bilgisayar parçaları içinde geçerli bu.. Bu firma yurtdışından parçaları alıp kendileri ucuza mı mal ediyorlarmış ne, onun gibi bişey.. Öyle birşeyler okumuştum.Ordaki elemanda benzer birşeyler söylemiş. O yüzden pek güvenemiyorum Gold'a.

Eyvallah bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diehard71 -- 1 Ocak 2015; 12:15:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Ya 30 tane yorum var üründe hepsi tam orjinal diyor. Hiç olumsuz yorum yok. Bunlar ayarlı mıdır nedir onu da anlamadım. Yoksa cidden tam orjinal mi.

Orijinalden alıntı: diehard71

Ya 30 tane yorum var üründe hepsi tam orjinal diyor. Hiç olumsuz yorum yok. Bunlar ayarlı mıdır nedir onu da anlamadım. Yoksa cidden tam orjinal mi.

Her türlü üçkağıdı yapar bunlar. Ben bizzat kendim satın aldım diyorum, ellerimle tuttum içine açıp baktım. Bildiğin 50 tl'ye satılan kolların aynısı. Orjinal "KESİNLİKLE" değil.
    Playstation 3 vs Xbox 360
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah hocam. Koşarak uzaklaşıyorum

Orijinalden alıntı: diehard71

Eyvallah hocam. Koşarak uzaklaşıyorum

morhipodan cekle 70 tl ye almisti arkadas.

• Hepsiburada'da 99 TL değil miydi?

Pekiii yorumların aldığı Evet Hayır oylarına bakarsak ??

Sanırım gidip 160 170 TL bayılmadan insanın içi rahat etmeyecek
     GOLD VE PS3 JOYSTİCK !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.