Şimdi Ara

GOLD'dan Avea Kontör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GOLD firmasından 20TL'lik Avea kontör aldım.Hattıma hala yükleme yapılmadı , mesaj attığımda ise gün içerisinde temin edilecek şeklinde söylem geldi.

Faturalı hatta geçmek istemiyorum çünkü şuan bulunduğum tarifeden oldukça memnunum. İnternet üzerinden Avea kontör alabileceğimiz bir site var mı? Avea'nın sitesinden alamıyorum , problem yaratıyor.

• kredi kartı hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

kredi kartı hangisi

Avea'nın sitesinden Garanti ile almaya çalıştım.3D şifrenin telefonuma gelmesi gerekiyor ama bir türlü gelmedi.

Gold firmasında ise , hala 'Ürününüz temin ediliyor.' yazıyor. Aradan 1 gün geçmesine rağmen hala telefonumda bir bakiye artışı gerçekleşmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

kredi kartı hangisi

Avea'nın sitesinden Garanti ile almaya çalıştım.3D şifrenin telefonuma gelmesi gerekiyor ama bir türlü gelmedi.

Gold firmasında ise , hala 'Ürününüz temin ediliyor.' yazıyor. Aradan 1 gün geçmesine rağmen hala telefonumda bir bakiye artışı gerçekleşmedi.

online şubeden alınabiliyor sa oradan al
  • quote:

quote:

quote:

kredi kartı hangisi

Alınmıyor , her yerde taksit imkanları mevcut . Yapmadığı kampanya yok ama kontör almak istediğimizde internet üzerinden alabileceğimiz sağlam bir şirket yok . Gold'daki rezillik ortada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kredi kartı hangisi

Alınmıyor , her yerde taksit imkanları mevcut . Yapmadığı kampanya yok ama kontör almak istediğimizde internet üzerinden alabileceğimiz sağlam bir şirket yok . Gold'daki rezillik ortada.

Gold mu hahahahah, ben yaklasik 3 aydir 8.21 tl mi alamadim.

Sinirden guluyorum kusura bakma, Allah belalarini versin onlarin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @7nbitirdin

Vermiyorlar dostum , geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.