Şimdi Ara

GOLD'DA CEP TELEFONLARINDA %20 İNDİRİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GOLD'DA CEP TELEFONLARINDA %20 İNDİRİM...

Bugünkü Sabah Gazetesi'nde ilanı vardı...10 taksit Bonus'a..
    Sadece 2 gün..

GOLD'DA CEP TELEFONLARINDA %20 İNDİRİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 26 Kasım 2007; 10:02:19 >

• SE cep telefonlarını fiyat kontrolu yaptım
    Önce şişirmişler sonra indirmişler

Ben estore den K790 : 493 YTL / 12 tak aldım ( halen 490 ytl )

GOLD indirimli fiyat 500 Ytl civarında

İndirilmiş hali bile normal fiyatı aslında

Cazip değil bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 26 Kasım 2007; 11:41:48 >
  • Ya bunlar kimi kandıracaklarını sanıyorlar bu şekilde indirimli diye gidiyorsunuz piyasan bile daha pahalı fiyat çıkıyor
  • klasik gold taktiği işte!...
    bir bunların bu indirimlerine, bir de teknosa'nın stoksuz ürünlerine %30-%40 ucuz fiyat yazmasına kıl oluyorum!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 26 Kasım 2007; 12:08:55 >
  • ben de uyuz oluyorum bu tür durumlara ama belki cardfinansı olmayan, bonus'u olan arkadaşlar faydalanmak ister diye haber vereyim dedim
    ayrıca nokia 6300 piyasaya göre iyi bence...333 ytlye geliyor.
  • yinemi
  • Soru eki olan "mi" ayrı yazılır.

Dayanamadım. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çokta kötü değil aslında vatanın kampanyasını kaçırmıştım 360 ytl'ye geliyo eğer telpa başarı garantiliyse alıcam bugun
  • evet 1 adet d900i aldım ama siyahı yoktu metalik gri almak zorunda kaldım olsun vatanınkini kaçırdık buna yetiştik 50 ytl fazla verdik ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

evet 1 adet d900i aldım ama siyahı yoktu metalik gri almak zorunda kaldım olsun vatanınkini kaçırdık buna yetiştik 50 ytl fazla verdik ama

darty 300 e verdi aynı telefonu bumu uygun fiyat %20 indirim buysa ben böyle indirime banlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

evet 1 adet d900i aldım ama siyahı yoktu metalik gri almak zorunda kaldım olsun vatanınkini kaçırdık buna yetiştik 50 ytl fazla verdik ama

darty 300 e verdi aynı telefonu bumu uygun fiyat %20 indirim buysa ben böyle indirime banlarım

hergün mü 300 e veriyo gidip 450 ytl'ye mi alsaydım ?

benim için indirim ayrıca 325 değilmiydi darty'nin ürünü havale fiyatı işime yaramaz benim

• arkadaşlar cardfinansın kaçırdık dediğiniz kampanyası hangisi acaba? Bana dün bi sms geldide vatanla ilgili bi kampanya hakkında yoksa o sadece dün mü geçerliydi mesajda da bişey yasmıyordu bende cep telefonu almayı düşüünüyordum bendemi kaçırdım yoksa :(
  • bildiğim kadarıyla bir gün sınırlaması yok..bana msj geldikten bir gün sonra gittim ve kullandım indirimi.

quote:

Orjinalden alıntı: reflexx_

arkadaşlar cardfinansın kaçırdık dediğiniz kampanyası hangisi acaba? Bana dün bi sms geldide vatanla ilgili bi kampanya hakkında yoksa o sadece dün mü geçerliydi mesajda da bişey yasmıyordu bende cep telefonu almayı düşüünüyordum bendemi kaçırdım yoksa :(
  • sms ler kişiye özel indirim olrak geliyor ve sms ile gelen kodu ödeme sırasında verip %15 indirim uygulanıyor.istediğiniz zmn kullanabilirsiniz..
  • peyki bu sms ler neye göre gönderiliyor? kimlere gönderiliyor?
  • kartı sürekli kullanımda olan ve yüksek meblağarda alışverş yapan üyelere gönderiliyor sanırım.
    sms banada geldi.sms den önce 380 ytl lik ara ödeme yapmıştım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.