Şimdi Ara

Gold.com.tr Mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bu firma hakkında daha önce benzer konular açıldı. Şimdiden söyleyeyim; 'evet aptallık ettim, evet eski ismine kanıp araştırmadım,evet mağdurum. Brnim gibi bu firmayla dorun yaşayanları bu konuya bekliyorum. Lütfen destek olun güzel insanlar.
    Gold.com.tr Dolandırıcılığı...

Eskiden "Gold Computer" olarak bildiğimiz ve ülkenin en büyük teknoloji marketlerinden biri olan firma batmiş. Firmaya kayyum atanmis fakat halen internetten satiş yapmakda ve insanlari kandirmakda. Sikayetvar.com bu firma hakkinda sikayetlerle kayniyor. Facebook, twiter , eksisözluk ve donanimhaber sitelerinde de bir dolu sikayet ve mağdur var.

Şirketin eski itibarina ve diger sitelere nazaran biraz daha ucuz olan urunlerine kanip 3D Secure sistemiyle kartinizla urunu aliyorsunuz. Buraya kadar sikinti yok. Sikinti aldikdan sonra basliyor. Ürün haftalarca 'temin ediliyor' ibaresinde kaliyor ve en kotu tarafi ise attiginiz hic bie maile veya mesaja verilmiyor.

Müşteri hizmetlerini aradiginizda ise yeni bir komedi başlıuor. Genellikle (o da ulaşacak kadar sanliysaniz) bekleyen müşterilerimiz arasinda 29. sıradasınız gibi bir yanıt alırsınız kayıttan. Ve beklemeye başlarsınız. Yaklasik 58 dakika gibi beklersiniz, bakın şaka değil en az 1 saat. Buyrun denemesi bedava "0216 554 7575". Hangi gün, hangi saat hiç farketmez. Ulaştiğınızda ise oyalamaya çalışıyorlar, eğer iptal etmek ve para iadesi istediğinizi söylerseniz de para iadesinin sözleşmede 10gün olmasina ragmen, sirkete kayyum atandigini bu yuzden iadenin en az 2 ay süreceğini söylüyorlar. Yani ne ürünü ne de paranizi alabiliyorsunuz.
    Sanırım bu şekilde müşterilerin paralarına yatıp işletiyorlar.

Lütfen bu yaziyi paylaşin ve herkes bilgilensin, 100lerce mağdur var, başka mağduriyetler oluşmasin.

Paylaşmak isteyen için yazıyı resim olaral da ekleyeceğim, lütfen destek olun güzel insanlar...
    #goldbilgisayar #goldcomputer

Gold.com.tr Mağdurları
    Gold.com.tr Mağdurları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam aynısı bizim başımıza geldi simdi aldığımız malı kurtarıp mahkemeye vermeyi planlıyoruz resmen muz cumhuriyeti nasıl satış yapmalarına izin veriyorlar anlamıyorum mahkemeye gidip çatır çatır almayan şerefsizdir ...para veriyoruz çakıl taşı değil milletin parasının üstüne yatıyorlar cami hademeleri de göz yumuyor..parasını almak isteyen arkadaşlar ptt den iadeli taahhütlü yazı gönderip tüketici mahkemesine evrak olarak sunabilir böylece davayı açmış olursunuz 1 ay içinde paranızı alırsınız 2 ay falan filan yalanlarına kanmayın yapıştırın davayı...
  • Ben mahkemeye verdim dün arkadaşlar 22 Ağustos'ta laptop aldım 3999 liraya aynı gün kargo dendiği için 29 Ağustos'ta ürün temin ediliyor denince cayma hakkımı kullanıyorum para iadesi yapın dedim 2-3 ay sürer dediler ben de 10 günü geçtiği anda dava açacağımı söyledim dün de bankadan paranın çekildiğine dair bankadan aldığım evrak sipariş iptali yapıldığına dair olan ekran görüntüsü siparişin işleme alındığına dair SMS görüntüsünü delil olarak sundum. Yargılama giderleri ve dava dosya masrafı ile ürün bedelinin yasal faizi ile alınması için mahkemeye başvurdum siz de başvurun paranızı faizi ile alırsınız

• guneyone kullanıcısına yanıt
    hocam bi sonuç alabildiniz mi?
  • despot1234 D kullanıcısına yanıt
    bende 4 ocak 2018 de tv siparişi verdim. 15 gün beni oyaladılar ha bugün ha yarın... en son iptal ettim bana iadenin 15 iş günü süreceğini söylediler. sözleşmede 10 gün diyorum iade yoğunluğundan dolayı diyolar. firma yasal süreçten geçtiği için öyle dediler en son. bi sonuç alabildiniz mi hocam siz?
  • Bunca olaya ve geçen zamana rağmen site halen güncel ve aktif. Kimse bir şey yapmıyor mu bunlara? Göz göre göre milleti dolandırmaları nasıl mümkün oluyor?

• Müşteri hizmetleri açık açık söyledi şirketimiz yasal süreçten geçiyor, iflas erteleme talep etti diye. İadeniz yapılacaktır diyor ama pek umudum yok açıkcası. 29 una kadar iade edilmezse tüketici mahkemesine başvuracağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101.com.tr 10.10 Kampanyası
    2 yıl önce açıldı
    Amazon.com.tr Rezaleti
    geçen yıl açıldı
    pt.com.tr
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yasinsamur93 kullanıcısına yanıt
    Hocam 22 şubat son duruşmam var hakim ödeme bilgilerini tam göremedi 3 taksit almıştım 2 taksit ödemişsiniz 3. taksidi de ödediğinizi görim bankadan talep edim karara bağlayacam dedi ardından hemen icraya verecem karar çıktıktan sonra

• Bende 31.01.2018 tarihinde kredi kartı ile 1900 tl yatırdım. Sikayetvar.com adresindeki geç temin mesajları nedeni ile 3. gün iptal ettim. 21.03.2018 hala iade yapılmadı (mesaj attım, bir kaç kez aradım, sikayetvar.com sitesine şikayet ettim, 4 gün önce tüketici hakem heyetine başvurdum).

Bugün bankaların kullanıcıya 'geri ibraz' hakkı tanıdığını öğrendim bir iki gün içinde bu yolla paramı almaya çalışacağım, sonucu sizlere de iletirim.

Param yatar mı diye beklemesin kimse, hemen resmi işlemlere başlasın maduru çok fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilek_ -- 21 Mart 2018; 6:23:26 >
  • Ayıca bana yazılan bir cevap ''Değerli Müşterimiz, Konu hakkında finans departmana bilgi verilmiştir. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Hızlıal.com''

'gold.com.tr' yerine 'Hızlıal.com' ile bitirmişler, (herkese kopyala yapıştır yaptıkları mesajı) hemen kotrol ettim, bu da aynı firma ben yeni öğrendim benim gbi bilmeyen kanmasın diye sizle paylaşıyorum...
  • yıl 2018 halen goldu un battığını bilmeyip kişinin alışveriş yapması anormal zaten..nerde yaşıyonuz fanustamı?
  • Boşuna dava açmayın, davayı kazansanız da paranızı tahsil edemezsiniz. Firmanın içini çoktan boşaltmışlar, haciz kuyruğunda çok kişi var, sıra size gelmez. Mevcutta iflas erteleme olduğu için kimse parasını tahsil edemedi şu ana kadar. Benim tavsiyem bankanızdan para iadesi talebi edin süresi geçmediyse.
  • Burada yorum yapıp insanlarımızı bilgilendiren siz değerli donanımhaber sakinleri, nasıl büyük bir hayra vesile olduğunuzu bir Allah bilir.

Az kalsın fiyatı uygun diye bir ürün sipariş geçecektim, çoluk çocuğumun rızkını bu zındıklara kaptıracaktım. Allah hepinizden razı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.