Şimdi Ara

Gold bilgisayara sakın bulaşmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15/10/2011 tarihinde Gold Bilgisayar Online Mağazasından 3D5731151015 numaralı siparişi verdim 19/10/2011 tarihine kadar bekledim siparişimde hiç bir ilerleme olmadığı gibi telefonlarıma otomatik telesekreterden başkası cevap vermiyor ürün iptali için satış temsilcisine ulaşmayı şart koşuyorlar ve telefonlara cevap vermiyorlar .
    Benim ağzım yandı Ürün alayım derken can sıkıntısı dram satın almış oldum . İnternetten o kadar alışveriş ettim bunlar kadar vurdumduymaz bir firmaya daha rastlamadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedid -- 19 Ekim 2011; 17:43:24 >

• niye online dan alıyosunki magazaya git al çokta zor bişey değil
  • Aldığınız ürününün stok durumu nasıldı sitede?
  • Niye bulaşmayayım.Her ay düzenli alışveriş yapıyorum, hiçbir sorun çıkmıyor.
  • Gold mağazasına gidip 600 tl lik ürünü 570 tl ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 19 Ekim 2011; 18:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

niye online dan alıyosunki magazaya git al çokta zor bişey değil

Tavsiyeniz için teşekkürler
  • Memnun olan arkadaşlar almaya devam etsinler ben başıma geleni yazdım ve online alışverişi ilk defa yapmıyorum , iddia ediyorum vurdumduymazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EvKur dan sakın Telefon Almayın!
    11 yıl önce açıldı
    Sakın bu oyuna başlamayın 3
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Malesef internet işi belli olmuyor bu yüzden aceleniz varsa gidip mağazadan almalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 19 Ekim 2011; 18:20:05 >
  • 24 Eylül' de Gold' dan aldığım ürünü aradan tam 7 iş günü geçmesine rağmen kargoya verilmeyince siparişimin iptalini istedim hem internetten hem de telefonla.
    Ertesi gün siparişimi iptal edip paramı iade ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Niye bulaşmayayım.Her ay düzenli alışveriş yapıyorum, hiçbir sorun çıkmıyor.

Şikayet sitesinden alıntıdır ancak şikayet sitesine yazınca bir cevap alabildim "demekki sorun çıkabiliyormuş "

Şikayet ile İlgili Görüşmeler

19 Ekim 2011, 17:42:14
    Sayın Adnan xxx ,

Şikayetiniz ilgili online satış birimi yetkililerine iletilmiştir.
    Sipariş gönderim süresi üründe ve ödemede sorun olmaması halinde 3 iş günüdür.
    15 Ekim cumartesi vermiş olduğunuz siparişiniz için 18 Ekim salı günü iptal talebinde bulunduğunuz görülmektedir. İptal talebiniz satış temsilciniz tarafından işleme alınmıştır. İade işlemi bankanıza talimat ile iletilecektir. İlk eksrenizde + bakiye olarak görebileceksiniz.

Yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz.

Saygılarımızla.
    GOLD BİLGİSAYAR A.Ş.
    Müşteri Hizmetleir

19 Ekim 2011, 17:00:04
    Neden telefonlara cevap vermiyorsunuz ,ürünü göndermediniz siparişi iptal etmiyorsunuz mail ve telefonlarıma cevap vermiyorsunuz kulağınızın üsütne yatıyorsunuz durumu yargıya taşıdığımda bakalım yatmaya devam edebilecekmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedid -- 19 Ekim 2011; 18:34:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cedid

quote:

Şikayet sitesinden alıntıdır ancak şikayet sitesine yazınca bir cevap alabildim "demekki sorun çıkabiliyormuş "

Sayın Adnan xxx ,

15 Ekim cumartesi vermiş olduğunuz siparişiniz için 18 Ekim salı günü iptal talebinde bulunduğunuz görülmektedir. İptal talebiniz satış temsilciniz tarafından işleme alınmıştır. İade işlemi bankanıza talimat ile iletilecektir. İlk eksrenizde + bakiye olarak görebileceksiniz.

Saygılarımızla.
    GOLD BİLGİSAYAR A.Ş.
    Müşteri Hizmetleir

Neden telefonlara cevap vermiyorsunuz ,ürünü göndermediniz siparişi iptal etmiyorsunuz mail ve telefonlarıma cevap vermiyorsunuz kulağınızın üsütne yatıyorsunuz durumu yargıya taşıdığımda bakalım yatmaya devam edebilecekmisiniz

Hiç sorun çıkarmayan firma tabiki yoktur.Ben memnun olduğumu belirttim.Tek hatada sakın almayın, berbat vs demenizi eleştirdim.

• quote:

quote:

quote:

Sayın Adnan xxx ,

Saygılarımızla.
    GOLD BİLGİSAYAR A.Ş.
    Müşteri Hizmetleir

Hiç sorun çıkarmayan firma tabiki yoktur.Ben memnun olduğumu belirttim.Tek hatada sakın almayın, berbat vs demenizi eleştirdim.

Ben Gold bilgisayarın normal mağazasından alışveriş yaptım memnun kaldım , herhangi bir firmaya ayın 15 inde sipariş vermişsem ayın 19 una kadar kendilerine hiçbirşekilde ulaşamazsam beni hiçbir şekilde bilgilendirmezler ise ancak şikayet sitelerine şikayetten sonra zahmet edip mail atarlarsa bu Firma Gold.com.tr de olduğu gibi bana göre berbattır ve güvensizdir size göre olmayabilir bu da beni bağlamaz , ürün tedarik edilemediğinden dolayo başka sitelerden yaptığım alışverişlerde bir kaç gün opsiyonlu beklediğim de olmuştur ama fark burada firma yetkilileri beni bilgilendirmiştirler. Tekrarla söylüyorum gold.com.tr müşterilerine karşı vurdumduymaz davranıyor ya da bana karşı özel bir gıcıkları var ondan böyle yaptılar , bu davranış sonucu kimse benden teşekkür etmemi beklemesin ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın Adnan xxx ,

Saygılarımızla.
    GOLD BİLGİSAYAR A.Ş.
    Müşteri Hizmetleir

Ben Gold bilgisayarın normal mağazasından alışveriş yaptım memnun kaldım , herhangi bir firmaya ayın 15 inde sipariş vermişsem ayın 19 una kadar kendilerine hiçbirşekilde ulaşamazsam beni hiçbir şekilde bilgilendirmezler ise ancak şikayet sitelerine şikayetten sonra zahmet edip mail atarlarsa bu Firma Gold.com.tr de olduğu gibi bana göre berbattır ve güvensizdir size göre olmayabilir bu da beni bağlamaz , ürün tedarik edilemediğinden dolayo başka sitelerden yaptığım alışverişlerde bir kaç gün opsiyonlu beklediğim de olmuştur ama fark burada firma yetkilileri beni bilgilendirmiştirler. Tekrarla söylüyorum gold.com.tr müşterilerine karşı vurdumduymaz davranıyor ya da bana karşı özel bir gıcıkları var ondan böyle yaptılar , bu davranış sonucu kimse benden teşekkür etmemi beklemesin ...

Sanki goldun ceo'su benim, bana ne yahu.Dediğim gibi sadece eleştirdim.

Umarım probleminiz çözülür bir an önce.

• magzadan al hıc bı sorun olmaz tabı bulundugun yerde yoksa bılemem de
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Gold mağazasına gidip 600 tl lik ürünü 570 tl ye aldım.

Oda irşey mi ACER AS7750 G notebook fiyat 1800-1900 arası stokta 2 tane kalmıştı sadece tek mağzaya ait indirimle 1400 e aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt117

quote:

Oda irşey mi ACER AS7750 G notebook fiyat 1800-1900 arası stokta 2 tane kalmıştı sadece tek mağzaya ait indirimle 1400 e aldım.

8binlik tv yi 5bin e aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt117

quote:

Hala Acer notebooklara bu paraları verenlerin olduğunu görmek ilginç...
  • İnternet alışverişinde her site böyledir. Ben hep teknolojik alışverişlerimi Gold Computer'den yaparım hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.