Şimdi Ara

Gold Bilgisayar Güvenli ve Ucuz mudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında sistem toplayacağım. Kredi kartı ile alacağımdan hem taksit olsun , hem parça fiyatları olsun gold bilgisayar uygun geldi. Vatan'dansa gold bilgisayara yöneldim. İşlemci , Ekran Kartı , Ram gibi bir çok parçalarda 30-40 lira arası bir fiyat oynaması oluyor. Sizce Gold bilgisayar güvenlimidir bir sıkıntı yaşarmıyım ? Önereceğiniz başka bilgisayar parçası satan yerler varmı ?

• Alacağın son yer dahi olmasın, sorunlu firmadır garantilik durum olunca sorun çıkartırlar. Fiyatları da zaten yüksek, çok daha iyi ve uygun firmalar varken GOLD u sallayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 21 Mayıs 2013; 23:36:29 >
  • ben ipad aldım ordan, bayağı geç geldi, işin kötü yanı sipariş verdikten sonra internette şikayetlerini aramaktı, rekor kırmış şikayet konusunda, hizlial.com da aynı şirket, şu an tek dileğim garantilik bir durumumun olmaması, önermem, vatandan al temiz temiz.
  • Sistem özellikleri nedir bakalım araştıralım
  • Herkes eleştirmiş ama ben gold dan ve hızlıal dan alışveriş yaptım ve şimdiye kadar gördüğüm en iyi paketlemeyi onlar yaptı. Garantilik bir durum henüz olmadığı için bu konuda bir şey diyemeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şuana kadar alışveriş yaptığım firmalar da en iyi paketlemeyi yaptılar hep. Onu zaten iyi yapmak zorunladar, çünkü kargoda ürünün başına bir iş gelirse zararı onlara patlıyor yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Benim şuana kadar alışveriş yaptığım firmalar da en iyi paketlemeyi yaptılar hep. Onu zaten iyi yapmak zorunladar, çünkü kargoda ürünün başına bir iş gelirse zararı onlara patlıyor yine.

Ben sadece bir karşılaştırma yaptım yoksa diğer firmaların kötü olduğunu iddia etmedim. Dediğim gibi benim golddan yana bir sıkıntım olmadı ayrıca müşteri hizmetleri gold kadar hızlı cevap veren firma da görmeden saat 24 de mesaj atmıştım 10 dk içinde cevap verdiler. Bu sözlerim yanlış anlaşılmasın goldu eleştirenlerin yalan söylediğini söylemiyorum, sadece golddan memnun olduğumu söylemek istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel olarak fiyatları pahalıdır.O yüzden hiçbir alışverişim olmadı oradan.Sanalmarketim,vatan,hepsiburada sadece bu 3 yerden alışveriş yaptım şimdiye kadar ve en memnun olduğum yer kesinlikle sanalmarketim dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: honbill

Arkadaşlar yakında sistem toplayacağım. Kredi kartı ile alacağımdan hem taksit olsun , hem parça fiyatları olsun gold bilgisayar uygun geldi. Vatan'dansa gold bilgisayara yöneldim. İşlemci , Ekran Kartı , Ram gibi bir çok parçalarda 30-40 lira arası bir fiyat oynaması oluyor. Sizce Gold bilgisayar güvenlimidir bir sıkıntı yaşarmıyım ? Önereceğiniz başka bilgisayar parçası satan yerler varmı ?

Benim hiç memnun olmadığım bir firmadır. Önermem.
  • Gold haricinde bir çok siteden alışveriş yaptım, gold hep pahalı geldi bana; alışverişte en güvendiğim siteler eksen,sanalmarketim,vatan ve teknobiyotiktir. Ama her alışverişte sorun yaşayacak değilsiniz fiyat diğer sitelere göre uygunsa tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goldtan bende çok aldım arkadaşlarda aldı fiyatlrı biraz pahalı ama çok kötü değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.