Gölbaşı-Ankara arasını otobüs fiyatları ne kadar :D :D ?
Öğrenic: 95 Ykr Normal: 135 Ykr
Yaklaşık bu fiyat. En fazla 10 Kr fark eder.
Eyvallah kardeş
Bunun içinde topik açılmazki,şöföre sor
Her otobüsün fiyatı aynı diye biliyorum. Öğrenci=90 kuruş Tam=1.30 ytl
Bir binişlik kart alınca biraz daha farklı oluyor ücret. Öğrenci 90 kuruş yerine 95 kuruş oluyordu galiba. (bunu tam bilmiyorum.)
Birde 10 binişlik öğrenci olmayan kart alındığında bir biniş 1.30 YTL yerine 1.00 YTL 'ye geliyor. 10 binişlik öğrenci alındığında bir biniş ne kadar geliyor bilmiyorum.
2 yıldır Ankara'da yaşamıyorum da o yüzden bilgilerim çok net değil, fakat iki hafta önce Ankara'ya gittim bilgilerim yanlış değil.
ya bende istanbuldan ankara gölbaşına gidecem otobüs gölbasına gidiomu? yoksa arajlardamı bırakıo
ya bende istanbuldan ankara gölbaşına gidecem otobüs gölbasına gidiomu? yoksa arajlardamı bırakıo
Konya veya Adana' ya falan binersen seni Gölşbaşı' nda bırakabilirler belki. Ankara otobüsü garajlarda bırakır.
gölbaşında 4 yıl okumuş biri olarak tüm sorularınıza cevap verebilirim. pazartesi sabah 9:30 dan sonra yokum.
Gölbaşına 2 otobüs güzergahı ve 2 dolmuş güzergahından gelebilirsiniz.
Otobüsle gelmek için biilet almanız gerekir. (sivil 10 luk bilet 10 ytl öğrenci 10'luk bilet 9 ytl( (10 luk bilet alki 45 dakika içerisinde bedava aktarma yaparsın )