Şimdi Ara

Göktürk mahallesinin öküz yerlileri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okullar tatil olduktan sonra kemerburgazın ilerisinde bulunan eyübe bağlı göktürk e yerleştik.Babam bayağı övdü modern biryer,birsürü villa yeni evler felan var dedi.E bende kabul ettim geldik gerçekten çok güzel bir yer orman havası temiz yiyecekler kemeburgaz dan gelmiş dalından kopmuş meyveler falan.Binalar da dendiği gibi çok güzel yaşanılacak yer yani.Şimdi siz bunu okuyorsunuz "ulan ne güzel yermiş beauh" diyorsunuz ve şimdi ben geliyorum ve zevkiniz içine limon sıkıyorum.Ortam güzel orman havası falan ama insanları öküz be abicim!Yani şişli-gültepe de yaşadım en kötü yerlere gittim de bu kadar öküz bir yerli halk görmedim.Sonradan yerleşen benim gibilerd esorun yok.Ama yerli halk tam bir hayvan yerli halk.Esnaf desen kazıkçı 30 kr lik kitap kabını 3 tl ye satıyor 10 tl lik telefonu 30 tl ye satıyor.Okullar da seviyesiz seviyesiz konuşmalar.Yahu siz şunu düşünebiliyor musunuz.Birinci sınıf öğrencisi çocuk eviyle okul arası yarım km ve tek başına okula gidiyor.Millet köy yeri diye salmış çocuğunu çayıra mevlam kayıra.Çocuk kardeşimimn boğazını öldüresiye sıkmış babası zaten ilglenmiyor.Diyoruzki bakın izi var yalan kuru iftira diyor.Zaten çocuğun okul müdürü de dedi buranın yerlileri öküzdür diye.Yahu yani söylemek istemiyorum kardeşim anlattı.Çocuklar erkekler tuvaletinde mastürbasyon yapıyorlarmış varmı böyle birşey!!!!! Oh be bir rahatlama geldi sanki.Velhasıl-kelam Göktürk mahallesine taşınacaksanız yerlileri öküzdür nasıl hayvan ararsanız insan,hayvan karışımı mevcuttur.Şimdi biraz teselli alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıkıldım99 -- 18 Ekim 2010; 18:15:56 >

• Hoşbuldukkk.Ben gültepe de doğdum büyüdüm biliyosun dimi gültepe yi Şişliye bağlı lan çeliktepelilerin sevmediği belde.Oranın yerlileri bile daha iyi göktürkün yerlilerinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.