Şimdi Ara

gokhan tore sneijderden daha iyidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir arkadasim var bjkli adam hasta bjkli gokhan torenin sneijderden daha iyi ve daha buyuk futbolcu oldugunu soyluyo bende guluyorum niye ciddiye almiyorsun diyo yalan mi diyo ayrica bjknin sampiyon olamamasinin sebebi hep hakemlermis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşın senle kafa yapmış

• arkadaşın kafa yapmış

• doğru demiş, yalan mı
  • axhen0505 A kullanıcısına yanıt
    Futboldan konuşmayın arkadaşınızla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dont feed the troll
  •  gokhan tore sneijderden daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu birak benim galatasarayli arkadasim Umut Bulut , Cenk Tosundan daha iyi falan dedi.Milli takima o yuzden hep Umut cagriliyor dedi.Dalga mi geciyorsun dedim.Arkadasliktan silmisUmrumda olmadi acikcasi ne hali varsa gorsun.

Not:Olayi ...dan sallamadim gercekten yasadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shorunmuuu

Onu birak benim galatasarayli arkadasim Umut Bulut , Cenk Tosundan daha iyi falan dedi.Milli takima o yuzden hep Umut cagriliyor dedi.Dalga mi geciyorsun dedim.Arkadasliktan silmisUmrumda olmadi acikcasi ne hali varsa gorsun.

Arkadaşın Hamza Hamzaoğlu olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorunmuuu

Onu birak benim galatasarayli arkadasim Umut Bulut , Cenk Tosundan daha iyi falan dedi.Milli takima o yuzden hep Umut cagriliyor dedi.Dalga mi geciyorsun dedim.Arkadasliktan silmisUmrumda olmadi acikcasi ne hali varsa gorsun.

Cenk tosun napmis bu zamana kadar umut ligte yıllardır kendini kanitlamis bir forvet

• Gökhan Töre daha etkili, Sneijder'in ismi var başka bir olayı yok
  • Bilmiyorum sorayım mı sormayayım mı diye kararsızdım ama sorayım, hakikaten yaşlarınız kaç?
  • Iste bunlar hep tiner kafasi

• Silahı daha iyi kullanıyordur
  • Doğrusu Gökhan Töre şu gün itibari ile Sneijder'den bir tık daha iyi olabilir. Kariyer olarak tabii ki çok çok gerisinde ama şu an, günümüz maçlarında Gökhan Töre daha çok adam eksiltebilen, dribling yapıp ceza sahasına yönelebilen, çevre kontrolü iyi olan bir futbolcu durumunda.

Sneijder'in oynadığı tüm maçlarda "uzaktan vursa da çaksa 1 tane" havası oluyor. Sneijder'in eskisi gibi adam çalımlayıp, koşup gidecek gücü de yok. Ama mücadelesi var, tecrübesi var, kariyeri var, ismi var.

• Sinoyu 5m a satamazsin
    Gokhani 15m a satarsin ama

• Bencilliği olmasa belki yarışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Doğrusu Gökhan Töre şu gün itibari ile Sneijder'den bir tık daha iyi olabilir. Kariyer olarak tabii ki çok çok gerisinde ama şu an, günümüz maçlarında Gökhan Töre daha çok adam eksiltebilen, dribling yapıp ceza sahasına yönelebilen, çevre kontrolü iyi olan bir futbolcu durumunda.

Sneijder'in oynadığı tüm maçlarda "uzaktan vursa da çaksa 1 tane" havası oluyor. Sneijder'in eskisi gibi adam çalımlayıp, koşup gidecek gücü de yok. Ama mücadelesi var, tecrübesi var, kariyeri var, ismi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Doğrusu Gökhan Töre şu gün itibari ile Sneijder'den bir tık daha iyi olabilir. Kariyer olarak tabii ki çok çok gerisinde ama şu an, günümüz maçlarında Gökhan Töre daha çok adam eksiltebilen, dribling yapıp ceza sahasına yönelebilen, çevre kontrolü iyi olan bir futbolcu durumunda.

Forumun son 2-3 senedir basitleşme sebeplerinden biri de bu. Herkes birbirini aşşağılamaya, küçük düşürmeye çalışıyor nedense.

Ben bir tez koymuşum ortaya. Varsa tersi bir ispatın ya da düşüncen sunarsın, tartışırız belli bir seviyede. 2 tane kahkaha atan smile ifadesi koymak nedir yani ?

Forumlar insanları aşşağılamak ya da küçük düşürmek için değil, konuların üzerinde konuşmak, tartışmak ve irdelemek için var. Öncelikle bunu bir anlayın.

• quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.