Şimdi Ara

Göğüsde yuvarlak kabarıklık neden olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk başlarda kaşıntıyla başladı , bende kaşıdım iki göğsümün tam ortasında 1 ytl demir paranın biraz daha büyük bir boyutundaki bir büyüklükte bir kabartımı desem yaramı desem öyle bişey oldu ve azlı çoklu 2,5 aydır da devam ediyor , doktora gitmedim annem sıkıntıdan olabileceğini söylüyor geçmemesi beni korkutmaya başladı hayır bide öyle sinir bişey yusyuvarlak şekilli bişi :O)

Ciddi bir hastalığın belirtisi olmasından korkuyorum sizlerin konu hakkında bir bilgisi varmı acaba?

• Muhtemelen egzama oldun. Düzgün bir cildiyeciye görün daha detaylı ve doğru bilgi edinirsin
  • tamamen cildiye ile alakalı .. sedef olabilr ,egzama olabilir .. cildiye doktoruna dermatolojiye görün derim
  • benimde penisimde yara gibi bişey var eskiden dokununca acıyodu artık acımıyo ama korkuyom biraz çok ciddim gırgır olsun diye yazmıyom
  • offff egzamamı egzama neyaaa allahım hep cins cins hastalıklar beni buluyor
  • egzama
    Mayasıl diye bilinen egzama, derinin sulanması ile meydana gelen bir iltihaptır. Tıp dilinde; Erythema pernio denir. Kaşıntı ve kızartı ile ortaya çıkar. nedeni; ruhsal olabileceği gibi alerjik tepkiler veya deriyi tahriş eden maddeler de olabilir. Bazı kimselerde de ırsidir. Vücudun hemen hemen her yerinde görülebilir ve bulundukları yere göre isimlendirilirler. Tedavinin ilk prensibi; üzülmemek ve egzamalı yerleri kaşımamaktır. Ayrıca, su ve sabunlu sudan olduğu kadar uzak kalmak da gerekir. Su yerine permanganatlı su ve rivanollu su kullanılır.

Perhiz yapılır. Acılı, baharatlı ve yağlı yenmez.

alıntıdır...

acı falan yiyince bendede sol bacagımda olan yer deli gibi tatlı talı kaşınıyor ...
  • ruhsal diyor , ben sözlümden ayrıldım bi süre aklım çok karışıktı üzüntü vs ondan olmuş olalibirmi acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alerjin varmı ? saman nezlesi gibi ?
  • yok yok hiç alerjim olduunu bilmiyorum şimdiye kadar yani hiç karşılaşmadım böyle bişile
  • bir doktora gitsen daha iyi olur.
  • egzema fln olacağını sanmam.. yazın sıcak havalarda, benimde iki gögsümün arası acayip kaşınır.. psikolojik heralde.. geçer gider birşey olmaz.
  • olmazsa bu haftaya gideyim egzamanın kansere dönme olasılığı oluomuş tedavi görmedinmi şimdi videosunu izledim uzmantvde bende 2 aydır hiç ellemedim işe bak ya
  • Bayanmısınız ?
  • Burak isimli bir bayan olmaz herhalde

profili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 20 Nisan 2008; 1:30:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

Burak isimli bir bayan olmaz herhalde

profili

Olabilir. Dursun bile var hatta tanıdık bile var, lütfen öğrenmekte kısıtlamayın kendinizi, ufkunuzu açık tutun, herşey gelebilir başınıza, sakin olun..
    Ayrıca profile farklı isim yazmak o kadar zor değil, belki kendini deşifre etmek yolunu profilini kopmle kapatarak değilde ismi farklı yazarak seçebilir.

Diyeceğim o ki bayansanız durum ciddi olabilir, kanser olabilir mazallah...
    Ama bay iseniz, denildiği gibi egzama olabilir, egzama herkeste görülebilen bir hastalıktır benimde ellerimde çıkar eğer deterjanla çok haşır neşir olursam ama eğer kaşıdıkça artıyorsa ilk günden beri daha ciddi bir hastalık olabilir,
    Banyo yaparken kimyasallardan çok daha çok doğal ürünleri tercih edin, teninizin dengesini bozup çeşitli cilt hastalıklarına sebebiyet verebiliyor bazı şampuan ve ya bakım ürünleri..

Düzenleme: Ve acilen bir dermatoloğa görünün.. 2.5 ay az bir süre değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 20 Nisan 2008; 1:52:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.