Şimdi Ara

Göğüs yağlarını eritmek için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• memelerine kamış bağla ve yağlarını hüptrik yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanx111 -- 20 Haziran 2015; 22:57:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

memelerine kamış bağla ve yağlarını hüptrik yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı zayıflaman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgesel olarak yağ eritemezsin. Adam gibi beslenmeni düzelt, yağı şekeri ekmeği çıkar hayatından. Sonra düzenli sporunu yap, vücut zaten enerji için o göğsündeki, göbeğindeki artık nerende varsa o yağları yakacaktır.
  • Bunu yaparken bi üste ki arkadaşın dediği gibi benim de göbek yağ bağladı mekik falan işe yaramıyormuş vucut yağ yakmaya başladı mı toplam yağdan yiyormuş yani kol kası yaparken yağ yakarken göbekden de yiyormuş mantık bu

olay aynen arkadaşın dediği gibi şekeri kes meyve suyu kola pasta kurabiye şekerli ne varsa yağ oluyor çünkü bi spor salonu daha iyi olur protein ağırlıkı yiyorum ben ve yulaf ile karbonhitrat ihtiyacı mı tamamlıyorum yağlı birşey yemiyorum ekmek de yeme ila yiyeceksen çavdar ekmeği al

ben 3 öğün yulaf yarım su bardağı , 5 yumurta, 300-400 gr tavuk göhüs,taşlık,ciğer artık bütçeye göre hesap edip koy

ben bunları yiyorum şimdilik sabah peynir zeytin domates salata yumurta az tuz atıyorum ve yulaf

akşam et yiyorum sadece tabi zamanla adam gibi koyucam bunları sıraya en az 3 öğün göbek gidince pirinç,bulgur da koyucam bunlara anlayacağın olay bu koşacaksın eve 2 dambıl artırıla bilen tarz ya da bi salondan destekle vucudun şekil alır kaba hesap aylık 220-300 tl masraf ile şekil bi vucut yaparsın öğrenciyim yük sandım ama daha ekonomi ben 1.88 civarı 90 kiloyum proteini spor yaptığm için kilomun 2x 180 gr yaklaştırmaya çalısıyorum

ayrıca yeşil çay, kahve ama 3 ü 1 değil normal, filtre ya da şekersiz 2 bardak günlük içmekde yağ yakar

eski bi tel ile yazdım hata ve devrik cümle oldu ise af ola

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göbek eritme yöntemlerii
    7 yıl önce açıldı
    Kalça ve bacak eritme
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az kilo çok tekrar

• Diet + l carnitine zero shot + Süper set göğüs egzersizler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

Bunu yaparken bi üste ki arkadaşın dediği gibi benim de göbek yağ bağladı mekik falan işe yaramıyormuş vucut yağ yakmaya başladı mı toplam yağdan yiyormuş yani kol kası yaparken yağ yakarken göbekden de yiyormuş mantık bu

olay aynen arkadaşın dediği gibi şekeri kes meyve suyu kola pasta kurabiye şekerli ne varsa yağ oluyor çünkü bi spor salonu daha iyi olur protein ağırlıkı yiyorum ben ve yulaf ile karbonhitrat ihtiyacı mı tamamlıyorum yağlı birşey yemiyorum ekmek de yeme ila yiyeceksen çavdar ekmeği al

ben 3 öğün yulaf yarım su bardağı , 5 yumurta, 300-400 gr tavuk göhüs,taşlık,ciğer artık bütçeye göre hesap edip koy

ben bunları yiyorum şimdilik sabah peynir zeytin domates salata yumurta az tuz atıyorum ve yulaf

akşam et yiyorum sadece tabi zamanla adam gibi koyucam bunları sıraya en az 3 öğün göbek gidince pirinç,bulgur da koyucam bunlara anlayacağın olay bu koşacaksın eve 2 dambıl artırıla bilen tarz ya da bi salondan destekle vucudun şekil alır kaba hesap aylık 220-300 tl masraf ile şekil bi vucut yaparsın öğrenciyim yük sandım ama daha ekonomi ben 1.88 civarı 90 kiloyum proteini spor yaptığm için kilomun 2x 180 gr yaklaştırmaya çalısıyorum

ayrıca yeşil çay, kahve ama 3 ü 1 değil normal, filtre ya da şekersiz 2 bardak günlük içmekde yağ yakar

eski bi tel ile yazdım hata ve devrik cümle oldu ise af ola

sağolun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.