Şimdi Ara

Göğüs ve karnımda alt alta çizgiler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yine ben 1 yıla yakın spor yapıyorum kas çalısıyorum,karnımda ve göğsümün altında kızarmış gibi lekeler var uzun ve 5 tane çizgi.Bu çizgiler baklavaya doğru gittiğindenmi acaba böyle yani kas oluştuğundanmı oluşuyor bunu sormak istedim.Bu çizgiler kızarık değil belli sürekli duruyorlar.

• Genelde spor sonrası olur korkulaç birşey değildir fakat kas oluşmasının işaretide değildir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyconee

Genelde spor sonrası olur korkulaç birşey değildir fakat kas oluşmasının işaretide değildir :)

Hocam bunlar sürekli duruyo ama spor yaptığımdan beri sabah kalkıp gece yatana kadar duruyolar
  • Kilo Kaç hafiften göbek var mı ?
  • kırmızı kırmızı uzun çizgiler diyebilirz boyum 1,85 kilom 72 normalmidir hocam vücudun kas yapmaya uygun demişti ama istediğim kaslar bir türlü olmadı kollarım iyi gelişti ama karın ve göğüs gelişmedi diyebiliriz sadece inceldi ve dediğim çizgiler çıktı
  • görmeden hiçbir şey söylenemez.
  • Çatlamış işte, ömür boyu kalacak o çizgiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst baldıra bi şeyler oldu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Çatlamış işte, ömür boyu kalacak o çizgiler.

Fark ettiysen spordan sonra diyor çatlak olamaz o olan sey bazen bendede oluyor korkulacak birsey yok.
  • quote:

quote:

Fark ettiysen spordan sonra diyor çatlak olamaz o olan sey bazen bendede oluyor korkulacak birsey yok.

Teşekürler hocam diyeceğim karın ve göğüs kası için en hızlı neyi önerirsiniz kollarım baya gelişti dediğim gibi ama karın ve göğüs sadece inceldi.
  • quote:

quote:

Spordan sonra demiyor bir süredir kas çalışıyorum diyor. Kas kütlesi genişlediği için deride genişliyor. Çatlaklar ilk önce kızarr, o sırada kremlerle müdahale edilirse iz kalmadan kurtarılabilir ama yapılmazsa ömür boyu çatlak olarak kalır, pek bir tedaviside yok. Fraksiyonel lazerle hafifletiyolar sadece.
  • quote:

quote:

quote:

Spordan sonra demiyor bir süredir kas çalışıyorum diyor. Kas kütlesi genişlediği için deride genişliyor. Çatlaklar ilk önce kızarr, o sırada kremlerle müdahale edilirse iz kalmadan kurtarılabilir ama yapılmazsa ömür boyu çatlak olarak kalır, pek bir tedaviside yok. Fraksiyonel lazerle hafifletiyolar sadece.

Bana çatlak gibi gelmiyor çünkü çatlak acı verir heralde karnım acımıyor sadece izler var öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

quote:

quote:

Bana çatlak gibi gelmiyor çünkü çatlak acı verir heralde karnım acımıyor sadece izler var öyle

Acı vermez çatlak, hiçbirşey hissetmezsin.

• Bendede var yanlış oturmaktan dolayı dik durunca düzelir farketdiysen
    Sabah kalkar kalkmaz bak bir şey göremezsin oturunca farkedersin dik oturmayı dene
    bende bilemiyorum bu kadar diyebileceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCrusader9

Bendede var yanlış oturmaktan dolayı dik durunca düzelir farketdiysen
    Sabah kalkar kalkmaz bak bir şey göremezsin oturunca farkedersin dik oturmayı dene
    bende bilemiyorum bu kadar diyebileceğim

Yorumun beni açıkladı sabahleyin bazen bakıyorum olmuyo ve vücudun bi iyi duruyo ben fazla dik durmuyorum zaten ondansa dik durcaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daenerys Targaryen -- 13 Ağustos 2012; 1:44:04 >
  • Evet kesinlikle ondan bendede ne yazık ki 2 tane çizgi var dik oturunca belli olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.